Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Arkadaslar bende dun aksam ipek kizimi kucagima aldim zor ve yorucuydu ama kucagima verdikleri anda herseye tum acilara degerdi dedim bundan sonra da ins bebeklerimizin gelisimi hakkinda sizlerle bu yolculuga devam etmek cok guzel olucak :))
Gozunaydin canım Ewt doğum süreci zorlu bi yol ama kucağına verdikleri melek tüm acıları unutturuyo değil mi artık tatlı telaslarimiz evhamlarimizla yeni bi süreç başlıyor hepimize kolay gelsin

İmdaaat! Kızlar oğlum ilk gün mememi çok güzel emdi Ama iki gündür istemiyor ağzı değdiği an başlıyor ağlamaya. Mecbur sağıp veriyorum. Bu sıkıntı normal mi, ne yapmak lazım

Canımm sakın pes etme! Emmiyo diye uzulup vazgecme.. Benimkide hastanede çok güzel emdi sonraki günler sut çok yoğun gelmeyince bıraktı. İğrenç bişey gibi agzına aldığı an itip aglıyodu bende üzüldüm çok başta ama sonra kararlı ilerledim aç bırakmadım mama verdim mecburen sürekli göğsümde yatırdım bana alıştı önce göğsümle emzik gibi oynadı basta sonra o emdikçe süt arttı yoğun gelmeye başlayıncada müftelası oldu şimdi bırakmıyor sürekli meme de

Kızlar gaz damlası ne kullanıyorsunuz yada neler yapıyorsunuz yazar mısınız 10 günden sonra gaz problemi başladı
Bizim de 10 günden sonra gaz sancısı başladı.
İnfacol kullanıyoruz. Çok memnun kaldım.
Çok iyi geldi bize. Kolay gelsin... :)

canım spinal anestezi sonrası bendede backlarımda ağır kaşıntı olmuştu. bana avil vurdular. doktorumda onaylamıştı. anitibiyotiğe karşı alerjin varsa başka antibiyotik iste doktorundan.. bir de izinli bile olsa bu önemli bir durum ara bence doktorunu.

Biz yarım saat sonra 25 günlük olacagz ve gaz sancısı aşırı artmıştı. sap simplex adında bi ilaç kullanıyoruz günde 3 kez 7 şer damla inş faydası olur çünkü gazı olunca elimden birşey gelmiyor denemedğim şey kalmıyor

Aynen ya çok kötü oluyorum ben dediğin gibi elimizden birşey de gelmiyor

Ben bebeğime de veriyorum açıkcası.
Yani sancıdan kıvranıyor vermediğim gün.
Birde severek içiyor şekerli yapıyorum.
Zararını görmedim.

Kızlar bebeğimi 2 saatte bir emziriyorum genellikle ve eğer boşaltamazsa tam sağıyorum ama bu ikinci. Yine süt sıtması oldum çok kötü hissediyorum ateş titreme yardım edin

Kızlar bebeğimi 2 saatte bir emziriyorum genellikle ve eğer boşaltamazsa tam sağıyorum ama bu ikinci. Yine süt sıtması oldum çok kötü hissediyorum ateş titreme yardım edin
Zaten iki saate bir emziriyormuşsun sağarsan da boşaltırsın iyi yapıyorsun yani süt sıtmasına pek yapılabilecek bişey yok bence geçer ama çok çok iki gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…