- 11 Temmuz 2016
- 134
- 79
- 18
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.661
Gozunaydin canım Ewt doğum süreci zorlu bi yol ama kucağına verdikleri melek tüm acıları unutturuyo değil mi artık tatlı telaslarimiz evhamlarimizla yeni bi süreç başlıyor hepimize kolay gelsinArkadaslar bende dun aksam ipek kizimi kucagima aldim zor ve yorucuydu ama kucagima verdikleri anda herseye tum acilara degerdi dedim bundan sonra da ins bebeklerimizin gelisimi hakkinda sizlerle bu yolculuga devam etmek cok guzel olucak :))
İmdaaat! Kızlar oğlum ilk gün mememi çok güzel emdi Ama iki gündür istemiyor ağzı değdiği an başlıyor ağlamaya. Mecbur sağıp veriyorum. Bu sıkıntı normal mi, ne yapmak lazım
Bizim de 10 günden sonra gaz sancısı başladı.Kızlar gaz damlası ne kullanıyorsunuz yada neler yapıyorsunuz yazar mısınız 10 günden sonra gaz problemi başladı
Bi deneyelim bakalım eczacıya bi soralım varsa ilaç kullanırız bizdeBizim de 10 günden sonra gaz sancısı başladı.
İnfacol kullanıyoruz. Çok memnun kaldım.
Çok iyi geldi bize. Kolay gelsin... :)
Merhaba arkadaslar hepinizin bebekleri hayirli olsun. Dogum.yapmayanlar Allah kolaylik versin. Dogum yapan arkadaslar ben 3 gun oldu dogum yapali iki gündür ellerim.ve ayaklarim deli gibi sis ve alerji olmus gibi kasiniyor. Doktorum izinli aramak istemiyorum. Acike gittim avil alerji ignesi verdi. Antibiyotik vermisti doktorum vücudun ona tepki vermistir dedi ama avil de hamileler de kullanilmaz diyor. Biz de yaptırmadık. Boyle bir durumla karsilasan ya da bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim
Birde günde 15 ml rezene çayı kullanıyoruz.Bi deneyelim bakalım eczacıya bi soralım varsa ilaç kullanırız bizde
Rezeneye kaç günlükken başladın benim bebek şuanda 19 günlükBirde günde 15 ml rezene çayı kullanıyoruz.
Baya baya iyi geliyor hem sakinleştiriyor.
Hemde gaz sancısına iyi geldi.
Aynen ya çok kötü oluyorum ben dediğin gibi elimizden birşey de gelmiyorBiz yarım saat sonra 25 günlük olacagz ve gaz sancısı aşırı artmıştı. sap simplex adında bi ilaç kullanıyoruz günde 3 kez 7 şer damla inş faydası olur çünkü gazı olunca elimden birşey gelmiyor denemedğim şey kalmıyor
Birde günde 15 ml rezene çayı kullanıyoruz.
Baya baya iyi geliyor hem sakinleştiriyor.
Hemde gaz sancısına iyi geldi.
Sen iç bi sıkıntı olmaz ben beş günlükken başladım içmeye bebekle ilgili bir bilgim yok bilgisi olanlar yazarmısınızBende rezeneye baslamak istiyorum 11 günlük olduk ben içmeye başlasam birşey olmaz değilmi? Birde bebeğede mi veriyorsunuz kızlar
17 günlüktü tam 1 hafta kıvranmayın ardından dayanamayıp verdim. Daha huzurluyuz şükrüler olsun.Rezeneye kaç günlükken başladın benim bebek şuanda 19 günlük
Zaten iki saate bir emziriyormuşsun sağarsan da boşaltırsın iyi yapıyorsun yani süt sıtmasına pek yapılabilecek bişey yok bence geçer ama çok çok iki günKızlar bebeğimi 2 saatte bir emziriyorum genellikle ve eğer boşaltamazsa tam sağıyorum ama bu ikinci. Yine süt sıtması oldum çok kötü hissediyorum ateş titreme yardım edin
Papatya iç bence hem sütün için de iyi olur geçmiş olsunKizlae bogazim sisiyor grip oluyrm yardim edin
Bezı soğuk suya batir soğuk tampon yap. Sonra sıcak tampon yap. Bana iyi geldi.Kızlar bebeğimi 2 saatte bir emziriyorum genellikle ve eğer boşaltamazsa tam sağıyorum ama bu ikinci. Yine süt sıtması oldum çok kötü hissediyorum ateş titreme yardım edin
Saol cnm deneyecegmPapatya iç bence hem sütün için de iyi olur geçmiş olsun
Geçmiş olsunKizlae bogazim sisiyor grip oluyrm yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?