Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Canim 3 haftadr boyle bez degstrdm olmadi ilk pisik oldgu gundn beri su ve pamuk kullaniyrum sudocrem dahil 4 pisik kremi kullandm yk olmuyr her alt degstrmede krem suruyrm kuruluyrm yine yok dktor kakasi asitli o pisik yapiyor dedi ama surekli altini degstiriyrm yk gazli icecek icmiyrm gazli bebek cnku sut yogurt peynir domates hepsini kestm yemiyrm yine duzelmedi

Anne sütü ile ilgili bir yazı da okumuştum. Emzirirken ilk alınan sütün şekerli ve sulu kısım olduğu pisige sebep olabileceği bu nedenle aynı göğsü tekrar emzirerek sütün yağlı kısmını da emmesi gerektiği yazıyor du.o yüzden iki saatlik zaman diliminde iyice boşalması için aynı göğsü emzirip ondan sonra diğerine geçmek gerekiyor mus.

Tahlil sonucum cikti idrar kültürü yapılmisti çeşitli bakteriler var dedi doktor ama ilaç veremem dedi. 40 günü doldur tekrar bir idrar kultur u yapalım dedi . Gaz ilacı kullanamiyorum sarilik geçmeden . Süt sıkıntısı bende çok oluyor sütüm olmadığı zaman mecbur mama veriyorum çünkü aç kalırsa sarilik artıyor . Bana süt için rezene cayi önerdiler günde bir su bardağı içiyor um . Ama sürekli süt olmuyor özelikle gece ve sabah . Bazen oğluma bakıp ağlıyor um sana iyi bakmıyorum diye. Af beni diye.

Kızlar yeni doğan için kanguru kullanan var mı. 28 günlük olduk havalar güzelleşmeye başladı. Oğlumu alıp yürüyüşe gitmek istiyorum. Kangurunun rahat olabileceğini düşündüm. Kullanıp memnun olan varmı. Bahsettigim ergonomik Kangurular . Solomombaby yada momfortbaby gibi olanlar

Bnde istyrm canm arastrmaya basladm ama belini acitr mi die bi dusuncede var aklmda

Buarada seni instagramdn ekledm

Buarada seni instagramdn ekledm

Canm ne kadar ergonomik olursa olsun ben erkek bebeklerde kanguruyu çok doğru bulmuyorum. Alt bölgeleri adına sağlıkları için iyi değil. Daha almadıysan ve illa kucağımda gezsin diyorsan sling wrap sling tarzı birşey al emin ol daha sağlıklı ve daha rahat

Canım bizde sarılıktan 2 gün yattık idrar kültüründe bakteri çıktı onun için de yatırdılar Allahtan 2 gün sonra tahlil temiz çıktı çıkardılar hastaneden bende sütüm yetmiyor diye mama verdim çok hata etmişim kabız oldu o yüzden. Şimdi kestim sütüm az deme sakın mama verince daha da azalıyor canım bi de her emzirmede iki göğsünü de ver. Göğsünün şişkinliğine aldanma. Göğüs dolu olunca süt üretimi duruyormuş sürekli emzir ben şimdi öyle yapıyorum yediğim içtiğim de farketmiyor gayet güzel süt geliyor. Eskiler doğru düzgün yiyecek bulamamışlar nasıl emzirmişler dedim kafaya takmadım gerçekten birazda psikolojik oluyor.

Canım oflim 2 saat uyuyor sonra uyanip öyle emziriyorum . BüyükleriM uydukça gelişir diyorlar .bende sürekli 1 saat arayla uyandirip emzirmek istiyorum ama olmuyor . Süt yapan yiyeceklere baktım nette ne kadar doğru bilmiyorum onları deniyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…