Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Benc artk tırnaklarını güzelce kes ve eldivenleri çıkar ellerini keşfetsin zeka gelişimi açısından daha iyi. Ayrıca maşallah paşaya çok tatlı. Allah sizd bağışlasın :)
Denedim onu ama saçını tutuyo çekiyo elleri çok küçk trnaklarnı kesemiyorum bu aya denicem yine açık brakcam artk havalarda ısındı kapalı kalnca kokuyo

Maşallah bizde çarşamba yapacagz 3 martta Doğmustu. Kilo boyları normla sanırım benim ogluş da buna yakın

Kızlar bebeğim gündüz nerdeyse hiç uyumaz oldu emmediği zamanlar sürekli ağlama mız mız hiçbir şey yapamaz oldum karnımı zor doyuruyorum gece emiyor yatıyor ama gündüz bir türlü uyutamıyorum beşiğine koyduğum an ağlıyor sürekli kucak istiyor anlamadm gitti

Çook sevindimm :)
Ayrıca instagramdan ekledim demişsin ama ben ekledim mi acaba senii.. Bana bi dm falan atsana :)

Kızlar bu arada hala kanamanız varmı yada leke görüyomusunuz

2. Hafta bitmişti benim ama renksiz akıntım ara ara devam ediyo hala, ped kullanmayı bırakamadım o yüzden :/

Benimde akıntı var cok kötü ya sanki yeşil kahverengi gibi geliyor enfeksiyon diye korkuyordum doktora hiç sormadım normal dedi bizimkiler. Ama su gibi neden o akıntı geliyor anlamıyorum löşi diyorlarmıs biz 23 günlük olduk ne zaman biter acaba..

Aynen burda da löşi deniyo..
35. Gündeyiz devam yani çok sıkıcı..
Ama renksiz bnmki..

Bir de pelvic floor egzersizine başladım onda ilerleme oldu biraz.

Ya kızlar bebişlerinizin emmesi nasıl . Bedirhan bey 2 saat uyuyor gündüzleri uyanip 5 dk emiyor sonra uyuyar bir bebek böyle doyar mi geceleri de 3 şaaat bazen de 4 saat uyduğunu oluyor .açıkçası korkuyorum da bir rahatsızlığı mi var acaba diye ve arada meme emerken bir ağlaması oluyor hiç emiyor . Sizinkiler kaç dk nasıl emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…