- 28 Nisan 2016
- 208
- 88
- 28
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.741
Saol cnmMaşallah bebişe çok tatlı
Martta götrdüm aşıya ozaman bakıldı kilosu 4bucuk boyu 56. Boyu 50doğmuştu oğlum kilosuda 3Kızlar bu arada bebişleriniz kaç kilo aldı boyları ne kadar uzadı
Benc artk tırnaklarını güzelce kes ve eldivenleri çıkar ellerini keşfetsin zeka gelişimi açısından daha iyi. Ayrıca maşallah paşaya çok tatlı. Allah sizd bağışlasın :)Canım oğlum maşallah
İlk ay kontrolü ve aşısı vardı. 31 günlükken gittik. Oğlum 3100 gr 49 cm doğmuştu. O gün baktıklarında 4320 gr 55 cm çıktı. Şimdi 38 günlügüz. salıdan sonra kırk mevlüdünü yapacgz bizdeKızlar bu arada bebişleriniz kaç kilo aldı boyları ne kadar uzadı
Denedim onu ama saçını tutuyo çekiyo elleri çok küçk trnaklarnı kesemiyorum bu aya denicem yine açık brakcam artk havalarda ısındı kapalı kalnca kokuyoBenc artk tırnaklarını güzelce kes ve eldivenleri çıkar ellerini keşfetsin zeka gelişimi açısından daha iyi. Ayrıca maşallah paşaya çok tatlı. Allah sizd bağışlasın :)
48 gun oldu hala kanamam devam ediyrKızlar bu arada hala kanamanız varmı yada leke görüyomusunuz
Hadi ya normalmi peki bu benmde şuan öyle48 gun oldu hala kanamam devam ediyr
Hadi ya normalmi peki bu benmde şuan öyle48 gun oldu hala kanamam devam ediyr
Hadi ya normalmi peki bu benmde şuan öyle
Martta götrdüm aşıya ozaman bakıldı kilosu 4bucuk boyu 56. Boyu 50doğmuştu oğlum kilosuda 3
İlk ay kontrolü ve aşısı vardı. 31 günlükken gittik. Oğlum 3100 gr 49 cm doğmuştu. O gün baktıklarında 4320 gr 55 cm çıktı. Şimdi 38 günlügüz. salıdan sonra kırk mevlüdünü yapacgz bizde
Kızlar bu arada hala kanamanız varmı yada leke görüyomusunuz
Normal canim bunye meselesi kisiden kisiye degisiyor bnm ablamin 52 gun surdu bitti bnmde bugun kesildi galiba hic gelmedi suana kadr 49.gun bugunHadi ya normalmi peki bu benmde şuan öyle
Masallah tatlm sizebzde sukur iyiz burunds hiriltimiz var azalmya basladi bn otribebenin aparati ile temzliyrm ebemz onermsti insallah bi skinti yapmaz biz daha kirk gezmelerimz disnda hic cikmadik korkuyrm usutcm diye aslnda can atiyrm bebek arabasiyla gezmeye gece uykularimiZ bizimde sukur iyi bikac gece bizde sabahladik onu saymzsak tabi duru hanim az emiyor ama yetiyor heralde cnku emdikten snra fazlasni cikariyor bzden de bu kadr cnm
Kızlar bu arada hala kanamanız varmı yada leke görüyomusunuz
Çook sevindimm :)
Ayrıca instagramdan ekledim demişsin ama ben ekledim mi acaba senii.. Bana bi dm falan atsana :)
2. Hafta bitmişti benim ama renksiz akıntım ara ara devam ediyo hala, ped kullanmayı bırakamadım o yüzden :/
Aynen burda da löşi deniyo..Benimde akıntı var cok kötü ya sanki yeşil kahverengi gibi geliyor enfeksiyon diye korkuyordum doktora hiç sormadım normal dedi bizimkiler. Ama su gibi neden o akıntı geliyor anlamıyorum löşi diyorlarmıs biz 23 günlük olduk ne zaman biter acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?