Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Bizimkide 4 saat e kadar uyuyo kuzu 4 saatten fazla bile uyudugu oldu ama ben uyutmuyorım max 4 saat uyuyo emziriyorum.

Kızlarr göbekler ne zaman gider eskiden dümdüz bi karna sahip olan ben hala göbekli olmayı kendime ve giydiklerime yakıştıramıyorumm bir an önce eski kiloma dönmek istiyorum..

Belki sütün bol bol gidiyodur çabuk doyuyodur bebiş.. Kaç günlük bilemiyorum ama ilk haftalar hemen yorulup hemen doyuyorlar.. Uykusunu çok uzatmadan iki saatte bir kucakla emzir bakalım memeyi alacak mı? Uykusunda da olsa emebilir biz yapıyoruz uykusu dağılmıyo hem :)

Kızlarr göbekler ne zaman gider eskiden dümdüz bi karna sahip olan ben hala göbekli olmayı kendime ve giydiklerime yakıştıramıyorumm bir an önce eski kiloma dönmek istiyorum..

Kesinlikle ben de istiyorum.. Ama hızla küçülüyo. 35 gün için baya iyi indi diyolar ama ben alışık olmadığımdan garip geliyo..
çarşaf sar dediler ama yapamadım ben, korse alamadım. Dar giyip baskılıyorum inşallah işe yarar..
Eski yazılanları okudum forumda. 9-10 ay süren olmuş. Aman Tanrım didim.. :)

Eyvahlar olsunn 9 ay mııııı çok uzunnnmm

Aksam bn uyuyakalmism bizim kiz 5 saat ac kalms vicdn azabi cekiyrm suan bnden anne falan olmazz

Canım benim ne demek o..
5 saat aç kalmak gayet normal. Gündüz iyi beslendiği zaman gece kaldırmasan bile olur dedi bizim ebe..
Gece kendisi ağlayarak kalkarsa emzir yoksa bırak uyusun ilk 40 gün dedi..
Sarılığı attı diye bırakıyorum ben de bazen uyusun. Kalktığında güzel emiyo ve gündüz uyanık kalıp gülücükler saçıyo..

Hiç öyle kötüleme kendini.. Herşey bizim için unutma, daha hasta olcak bu bebişler, diş çıkarcak. Ne geceler ne günler bekliyo bizi..

Sen uyandığında güzel güzel doyur bebeğini gerisini çok da düşünme :)

Saol canim ya kndmi cok kotu hissettm nasil uyudum anlamdm o da gece aglamadi demk dedign gbi acikmadi heralde
Bizim de sariligimz gecmedi hala anne sutu sariligi ddi doktor 2 ay surer dedi artck die de korkuyrm

Saol canim ya kndmi cok kotu hissettm nasil uyudum anlamdm o da gece aglamadi demk dedign gbi acikmadi heralde
Bizim de sariligimz gecmedi hala anne sutu sariligi ddi doktor 2 ay surer dedi artck die de korkuyrm

Bizim de geçmedi diye, 3 haftalıkken kan ve idrar testi yapıldı, karaciğere bakıldı.. Herşey normaldi.. emzirdik, güneşlendik, nerdeyse bitti :)
Bir geceden birşey olmaz sakın stres yapıp üzme kendini..

Bizim de geçmedi diye, 3 haftalıkken kan ve idrar testi yapıldı, karaciğere bakıldı.. Herşey normaldi.. emzirdik, güneşlendik, nerdeyse bitti :)
Bir geceden birşey olmaz sakın stres yapıp üzme kendini..
Bnde gdip test yaptrmk istyrm ama kiyamiyrm bizim de bitmk uzere gbi bayagi acildi ama atlas beyimizin gorunurde pek kalmamis acilms o da

Aynen canım ya 58 kiloydum şimdi 65 ama napalım şimdi diyet de yürüyüş de yapamıyorum erir inşallah göbişler

Kızlar bizde bugün 1 aylık aşimızi yaptırdık. Kalça ultrason u çekildi çok şükür bi sorun çıkmadı. Kilo alımı da iyi olduğu için doktor uyandırmana gerek yok dedi. Isterse sabaha kadar uyusun dedi.

1 aylık olduk. İlk zamanlar cok güzel emiyor du 15 20 dk ama 3 haftadan sonra 5 dk emmeye başladı. Sütun bir bakıyorsun bol ama bir bakıyorsun hiç yok . Surekli nasil süt olacak bilmiyorum

1 aylık olduk. İlk zamanlar cok güzel emiyor du 15 20 dk ama 3 haftadan sonra 5 dk emmeye başladı. Sütun bir bakıyorsun bol ama bir bakıyorsun hiç yok . Surekli nasil süt olacak bilmiyorum

Akşama doğru göğüslerinizdeki şişlik gidebilir. Yumuşak olması süt yok anlamına gelmez. Elinizle masaj yapınca ya da sıkınca gelir süt. Gelmiyorsa da bebeğiniz boş boş emmeye devam etsin. Bi kaç dk sonra akıyor yine..

Süt arttırmak için yaptıklarım, humana still tea, tahin helvası, muhallebi, komposto, yoğurt, bulgur, 3 lt kadar su ve mümkün mertebe uyku..
Hergün birini tabi ki :)
Dönüşümlü olarak tüketiyorum. İyi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…