- 23 Mayıs 2016
- 499
- 584
- 23
- 37
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.761
Ya kızlar bebişlerinizin emmesi nasıl . Bedirhan bey 2 saat uyuyor gündüzleri uyanip 5 dk emiyor sonra uyuyar bir bebek böyle doyar mi geceleri de 3 şaaat bazen de 4 saat uyduğunu oluyor .açıkçası korkuyorum da bir rahatsızlığı mi var acaba diye ve arada meme emerken bir ağlaması oluyor hiç emiyor. Sizinkiler kaç dk nasıl emiyor
Ya kızlar bebişlerinizin emmesi nasıl . Bedirhan bey 2 saat uyuyor gündüzleri uyanip 5 dk emiyor sonra uyuyar bir bebek böyle doyar mi geceleri de 3 şaaat bazen de 4 saat uyduğunu oluyor .açıkçası korkuyorum da bir rahatsızlığı mi var acaba diye ve arada meme emerken bir ağlaması oluyor hiç emiyor. Sizinkiler kaç dk nasıl emiyor
Kızlarr göbekler ne zaman gider eskiden dümdüz bi karna sahip olan ben hala göbekli olmayı kendime ve giydiklerime yakıştıramıyorumm bir an önce eski kiloma dönmek istiyorum..
Eyvahlar olsunn 9 ay mııııı çok uzunnnmmBelki sütün bol bol gidiyodur çabuk doyuyodur bebiş.. Kaç günlük bilemiyorum ama ilk haftalar hemen yorulup hemen doyuyorlar.. Uykusunu çok uzatmadan iki saatte bir kucakla emzir bakalım memeyi alacak mı? Uykusunda da olsa emebilir biz yapıyoruz uykusu dağılmıyo hem :)
Kesinlikle ben de istiyorum.. Ama hızla küçülüyo. 35 gün için baya iyi indi diyolar ama ben alışık olmadığımdan garip geliyo..
çarşaf sar dediler ama yapamadım ben, korse alamadım. Dar giyip baskılıyorum inşallah işe yarar..
Eski yazılanları okudum forumda. 9-10 ay süren olmuş. Aman Tanrım didim.. :)
Eyvahlar olsunn 9 ay mııııı çok uzunnnmm
Aksam bn uyuyakalmism bizim kiz 5 saat ac kalms vicdn azabi cekiyrm suanbnden anne falan olmazz
Saol canim ya kndmi cok kotu hissettm nasil uyudum anlamdm o da gece aglamadi demk dedign gbi acikmadi heraldeCanım benim ne demek o..
5 saat aç kalmak gayet normal. Gündüz iyi beslendiği zaman gece kaldırmasan bile olur dedi bizim ebe..
Gece kendisi ağlayarak kalkarsa emzir yoksa bırak uyusun ilk 40 gün dedi..
Sarılığı attı diye bırakıyorum ben de bazen uyusun. Kalktığında güzel emiyo ve gündüz uyanık kalıp gülücükler saçıyo..
Hiç öyle kötüleme kendini.. Herşey bizim için unutma, daha hasta olcak bu bebişler, diş çıkarcak. Ne geceler ne günler bekliyo bizi..
Sen uyandığında güzel güzel doyur bebeğini gerisini çok da düşünme :)
Saol canim ya kndmi cok kotu hissettm nasil uyudum anlamdm o da gece aglamadi demk dedign gbi acikmadi heralde
Bizim de sariligimz gecmedi hala anne sutu sariligi ddi doktor 2 ay surer dedi artck die de korkuyrm
Bnde gdip test yaptrmk istyrm ama kiyamiyrm bizim de bitmk uzere gbi bayagi acildi ama atlas beyimizin gorunurde pek kalmamis acilms o daBizim de geçmedi diye, 3 haftalıkken kan ve idrar testi yapıldı, karaciğere bakıldı.. Herşey normaldi.. emzirdik, güneşlendik, nerdeyse bitti :)
Bir geceden birşey olmaz sakın stres yapıp üzme kendini..
Aynen canım ya 58 kiloydum şimdi 65 ama napalım şimdi diyet de yürüyüş de yapamıyorum erir inşallah göbişlerKızlarr göbekler ne zaman gider eskiden dümdüz bi karna sahip olan ben hala göbekli olmayı kendime ve giydiklerime yakıştıramıyorumm bir an önce eski kiloma dönmek istiyorum..
Bn 62 ile hamile kaldm smdi 64 kiloyum ama hala bnm de var gobek az kaldi amaAynen canım ya 58 kiloydum şimdi 65 ama napalım şimdi diyet de yürüyüş de yapamıyorum erir inşallah göbişler
Fotoğraf atma işi nasıl oluyor ben yapamadım yardım :)
Belki sütün bol bol gidiyodur çabuk doyuyodur bebiş.. Kaç günlük bilemiyorum ama ilk haftalar hemen yorulup hemen doyuyorlar.. Uykusunu çok uzatmadan iki saatte bir kucakla emzir bakalım memeyi alacak mı? Uykusunda da olsa emebilir biz yapıyoruz uykusu dağılmıyo hem :)
Kesinlikle ben de istiyorum.. Ama hızla küçülüyo. 35 gün için baya iyi indi diyolar ama ben alışık olmadığımdan garip geliyo..
çarşaf sar dediler ama yapamadım ben, korse alamadım. Dar giyip baskılıyorum inşallah işe yarar..
Eski yazılanları okudum forumda. 9-10 ay süren olmuş. Aman Tanrım didim.. :)
1 aylık olduk. İlk zamanlar cok güzel emiyor du 15 20 dk ama 3 haftadan sonra 5 dk emmeye başladı. Sütun bir bakıyorsun bol ama bir bakıyorsun hiç yok . Surekli nasil süt olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?