- 8 Eylül 2016
- 227
- 182
- 23
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.781
Foto boyutu uymuyor diyor alla alla bi atamadım :) ne beceriksiz insanımEki Görüntüle 1980953
Cevap yazdığın kısım altında "Cevapla" yanında, dosya yükle yazıyor ya, ben ordan yapıyorum..
Hatta yapiiim..
Huzurlarınızda Atlas :)
Sen dönmüşsün eski kilona ne güzel benim 3.bebeğim diğer iki çocuklarım da da emzirme döneminde çok alıyorum sonra diyet yapıp veriyorumBn 62 ile hamile kaldm smdi 64 kiloyum ama hala bnm de var gobek az kaldi ama
Masallah canm Allah bagislasn sna evlatlarini ne guzel ama tekrar verebiliyormussunSen dönmüşsün eski kilona ne güzel benim 3.bebeğim diğer iki çocuklarım da da emzirme döneminde çok alıyorum sonra diyet yapıp veriyorum
Teşekkür ederim canım benim cümlemizinkini bağışlasın RabbimMasallah canm Allah bagislasn sna evlatlarini ne guzel ama tekrar verebiliyormussun
benimde kizim 17 gunluk ve basindan beri sadece 5 yada zorla 10 dk kadar emiyor kurulmus saat gibi 5.dk cikariyor bende ilk zamnlar ister istemez bi stres yaptim ama onemli olan nekadr sure memede kaldigi degil inan annesi doymasa birakmaz memeyi emme gucu kuvvetli ve kendine yeterli olani aliyor demekki bebginiz mutlu ve huzurluysa bence sorun etmeyin ac olunca mutlaka sinyallerini veriyolar ve bu isin bi dakikasi bi saati yok inan..biz kendimize stres yapmayalim yeterki1 aylık olduk. İlk zamanlar cok güzel emiyor du 15 20 dk ama 3 haftadan sonra 5 dk emmeye başladı. Sütun bir bakıyorsun bol ama bir bakıyorsun hiç yok . Surekli nasil süt olacak bilmiyorum
benimde kizim 17 gunluk ve basindan beri sadece 5 yada zorla 10 dk kadar emiyor kurulmus saat gibi 5.dk cikariyor bende ilk zamnlar ister istemez bi stres yaptim ama onemli olan nekadr sure memede kaldigi degil inan annesi doymasa birakmaz memeyi emme gucu kuvvetli ve kendine yeterli olani aliyor demekki bebginiz mutlu ve huzurluysa bence sorun etmeyin ac olunca mutlaka sinyallerini veriyolar ve bu isin bi dakikasi bi saati yok inan..biz kendimize stres yapmayalim yeterki
Akşama doğru göğüslerinizdeki şişlik gidebilir. Yumuşak olması süt yok anlamına gelmez. Elinizle masaj yapınca ya da sıkınca gelir süt. Gelmiyorsa da bebeğiniz boş boş emmeye devam etsin. Bi kaç dk sonra akıyor yine..
Süt arttırmak için yaptıklarım, humana still tea, tahin helvası, muhallebi, komposto, yoğurt, bulgur, 3 lt kadar su ve mümkün mertebe uyku..
Hergün birini tabi ki :)
Dönüşümlü olarak tüketiyorum. İyi geliyor..
Sor bakalmKizlarerhabalar bende nacizene bişey sormak istiyorum sizlere
Çizgi silik çıksada hamilesin demek. Madem istemiyorsun neden korunmasız ilişkiye giriyorsun ki. Adetine yakın zamanda hamile kaldı isen üstüne görmüşsündr. İdrar testi kesin sonuç değil bir kan testi yaptırAslında 18 mart regl oldum reflime 5 gün kala korunmasız ilişkim oldu regl olucam diye umursamadim ve tam günümde regl oldum fakat herzamankinden farkli ve uzun oldu ama 5 günden sonrası ara ara ,ve çok hamilelik belirtilerim var bugün yada yarın regl olmam lazım bakalım insaalh korktuğum şey değildir çünkü hamilelik düşünmüyorum şimdilik
İkinci çizgi o kadar silik ki göremedim :)
Benimki de gün içinde bir saat ancak uyuyor gece boyu emzirmeler dışında uyuyor sabah 7 gibi kalkıyor sonra full uyanık gece 10-12 ye kadar. Hiçbir iş yaptırmıyor. Yanından ayrıldığım an basıyor çığlığı.bu arada 44 günlügüz bizKizlar uykulariniz nasil biz 53 gunluk olduk hala duzen oturtamadk mesela dun gece 5 te uyuduk 5 kadr oturduk bakindik arada agladik ama uyumadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?