Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

1 aylık olduk. İlk zamanlar cok güzel emiyor du 15 20 dk ama 3 haftadan sonra 5 dk emmeye başladı. Sütun bir bakıyorsun bol ama bir bakıyorsun hiç yok . Surekli nasil süt olacak bilmiyorum
benimde kizim 17 gunluk ve basindan beri sadece 5 yada zorla 10 dk kadar emiyor kurulmus saat gibi 5.dk cikariyor bende ilk zamnlar ister istemez bi stres yaptim ama onemli olan nekadr sure memede kaldigi degil inan annesi doymasa birakmaz memeyi emme gucu kuvvetli ve kendine yeterli olani aliyor demekki bebginiz mutlu ve huzurluysa bence sorun etmeyin ac olunca mutlaka sinyallerini veriyolar ve bu isin bi dakikasi bi saati yok inan..biz kendimize stres yapmayalim yeterki

Birde karamel arkadasin dedigi gibi sabahlari goguslerimiz daha sis olur cunku sabahin ilk sutu seker orani yuksek bir suttur ve su orani fazla yani daha az yagli ve sekerli sut bebegin beyin gelisimi ve gunun baslangicinda bebege enerji kaynagi olur ve bebegin susuzlugunu alir..aksama dogru goguslerimizin daha yumusak olmasinin sebebi ise daha yagli su orani dusuk olmasidir bu sut ise bebegin gece boyu ihtiyac duydugu uyku duzeyini buyume faktorlerini karsilar..

Canım söylediklerinle mutlu oldum . İnşallah doyuyodur .

Canim yazdiklarinin bir kaçını tüketiyor um . Uyku pek olmuyor .Rabbim sağlık versin evlatlarımiza .

Aslında 18 mart regl oldum reflime 5 gün kala korunmasız ilişkim oldu regl olucam diye umursamadim ve tam günümde regl oldum fakat herzamankinden farkli ve uzun oldu ama 5 günden sonrası ara ara ,ve çok hamilelik belirtilerim var bugün yada yarın regl olmam lazım bakalım insaalh korktuğum şey değildir çünkü hamilelik düşünmüyorum şimdilik

Çizgi silik çıksada hamilesin demek. Madem istemiyorsun neden korunmasız ilişkiye giriyorsun ki. Adetine yakın zamanda hamile kaldı isen üstüne görmüşsündr. İdrar testi kesin sonuç değil bir kan testi yaptır

Yumurtlama olabileceğini hiç düşünmedim ama olabiliyormus araştırdım buda bana ders olsun bakalım bu kaç güne reg olmazsam kanda baktiririm artık hayırlısı

Kizlar uykulariniz nasil biz 53 gunluk olduk hala duzen oturtamadk mesela dun gece 5 te uyuduk 5 kadr oturduk bakindik arada agladik ama uyumadik

Kizlar uykulariniz nasil biz 53 gunluk olduk hala duzen oturtamadk mesela dun gece 5 te uyuduk 5 kadr oturduk bakindik arada agladik ama uyumadik
Benimki de gün içinde bir saat ancak uyuyor gece boyu emzirmeler dışında uyuyor sabah 7 gibi kalkıyor sonra full uyanık gece 10-12 ye kadar. Hiçbir iş yaptırmıyor. Yanından ayrıldığım an basıyor çığlığı.bu arada 44 günlügüz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…