Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kizlar uykulariniz nasil biz 53 gunluk olduk hala duzen oturtamadk mesela dun gece 5 te uyuduk 5 kadr oturduk bakindik arada agladik ama uyumadik

Bizde 43 gunluk olduk. Bizde halen sarilik var eskisine nazaran azaldi ama tam anlamiyla gecmedi. Bedirhan beyimiz 1 saat uyku 1 saat uyanik. .normal mi yoksa ac diye mi surekli uyaniyor bilmiyorum . Arada mama da veriyorum surekli sut olmuyor .

Benim sıpanın bugün 44. Günü aşırı aç sürekli emmek istiyor kusuyor defalarca tekrar emme yine kusma kısır döngü içindeyiz neden olabilir ki

Kızlar ben hamilelikte hiç saçımı boyamadım.. Doğalı kızıl olan saçlarımı hep sarıya boyatıyordum ama hamilelikle ara verdim. Şimdi üst kızıl alt sarı garip bir görüntü var boyatmak istiyorum ama bilemedm sütümden bebeğe geçermi beklemelimiyim. Hamilelik 9 ay desek eee emzirme de uzun bir süreç ben pasaklı mı gezeceğim böyle :/

Kizlar uykulariniz nasil biz 53 gunluk olduk hala duzen oturtamadk mesela dun gece 5 te uyuduk 5 kadr oturduk bakindik arada agladik ama uyumadik

Biz sabah 7 gibi uyanıyoruz 10 gibi yatıyoruz..
Ondan sonra 2-3 saatte bir uyanıyor bazen ben uyandırıyorum bazen evdekiler uyutmuyor :)
Gece 10 gibi uyuyunca 12'de kalkıyo.. Bi daha yatmamız 1:30 oluyo..
Sonra yine 2 saatte bir uyanıyor. Bazen 3 saat uyuduğu da oluyo.
Eğer ağlamazsa, acıkmamıştır diyorum ..
O bakınıyo beşiğinde öyle ben uyumaya devam ediyorum. :)
Taaakiiii "acıktım" ağlaması gelene kadar :)

Düzensiz bi düzenimiz var yanii..

Bizim de cok degisiyr canim bi gun bi gunu tutmuyr zaten gaz sikayetinden dolayi deliksiz uyuyamiyr bir turlu

Kızlar 45 gün oldu doğum yapalı. 2 gün öncesine kadar bazen hiç olmuyor bazen de damla şeklinde kahverengi leke geliyordu . Ama bugün normal kan gelmiş . Adet mi oluyorum . Normal dogum yapmıştım acaba bir sıkıntı mi oldu dikişler de bilginiz varmı. Endişe ediyorum

Aynı durum ben de 42. Gün oldu. Ben de normal doğum yapmıştım. İki gün sürdü kan ara ara geldi. Araştırdım baya ama emziren anne adeti geç görürmüş doktorum da 6 aya kadar görmezsn demilti. Büyük ihtimalle son kalan kandır onu atmıştr vücut kötü düşünme ben hala ölmedim :)

Doktorummla konuştum oda 10 gün den fazla sürer se gel dedi. Adet için de erken geldi bana . İnşallah son kanamalar Dir.

Bizim de gazımız ve düzensiz kısa uykularımız var. Uyandığında da memeye yapışık geçiriyoruz günlerimizi. Bugün 28. günümüz ben bu yuzden ne ev işi yapabiliyorum doğru düzgün, ne de yemek vs. Allahtan eşim anlayışlı biri ama ben yine de kendimi çok kötü hissediyorum bir şey yapamadigimdan dolayi Siz de boyle misiniz yoksa ben mi beceremiyorum annelikle ev kadınlığını bir arada yürütmeyi

Canım daha çok minik bebeğin. Tabi ki onunla ilgileneceksin. Hem gazı olan bi bebek diyorsun. İnşallah bebeğin biraz toparladığında sen de evle ilgilenmeye başlarsın.
Bence eşin de sorun yapmıyorsa stres yapma..
Biz 42 günlüğüz. Şimdi uyanınca azcık emip atıyorum beşiğe koltuğa bakınıyo öyle. Benimle aynı odada olunca onla konuşunca falan duruyo öyle bi saat kadar. Koş koş hallediyorum hepsini

Maşallah size, en cok istedigim şey keşke benim Atlas da biraktigim yerde ağlamadan dursa ama olmuyor, ağzında memem olmadan durmuyor düzelir inşallah zamanla, bakalım.

Ben 20 günlükken boyattım canım. 9 ay sacım boyasız gezdim gına geldi ha simdi ha 10 ay sonra emzirmeyi ne zaman bırakacagım belli değil sütede gecmiyordur ağızdan aldıgın birşey değil deriden gecen hersey süte karıssa oooo. Süte gecse kafadan emilen şey ilk beyin etkilenir bana göre. Sen bilirsin boyaya karsı hassas bir vücudun yoksa sorun olmaz bence :)

Tatlm bn aksmdan hazrliyrm yemekleri esim cocukla ilgileniyr bn ertesi gunun yemegni hazrliyrm

Kop
Kimyasal olduğu için kana karışıyor ama kana karışan şey süte de geçer?

Biz çok fena isilik olduk. Bebegimin yüzü özellikle boynun altı çok fena kızarık yanik gibi aynı .banyodan sonra zeytin yağı sürüyorum. Napcam acaba kizlarr

Biz çok fena isilik olduk. Bebegimin yüzü özellikle boynun altı çok fena kızarık yanik gibi aynı .banyodan sonra zeytin yağı sürüyorum. Napcam acaba kizlarr

Canım bizim de yanağımızda oldu azcık..
hemşiremiz, 2 aylık aşıları olmadan bağışıklığı güçlenmez dedi. Aşılardan sonra düzelirmiş.
Tırnakla kaşımamak gerekmiş, banyosunu düzenli yapması yeterli dedi..
bir de ben bebe yağı sürünce arttığını farkettim. Ilık su ve makyaj pamuğu ile siliyorum altını değişirken. Kızarıklığı yok hiç, ama ele geliyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…