- 28 Nisan 2016
- 208
- 88
- 28
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.801
Kizlar uykulariniz nasil biz 53 gunluk olduk hala duzen oturtamadk mesela dun gece 5 te uyuduk 5 kadr oturduk bakindik arada agladik ama uyumadik
Bizde 44 günlügüz az da olsa devam ediyor iki ayı bulanlar oluyormuşBu arada kizlar sarilik gecmeyen halen varmi. Buzimki devam ediyor
Bizim de hala devam 54 gunluguz az da olsa devamBu arada kizlar sarilik gecmeyen halen varmi. Buzimki devam ediyor
Kizlar uykulariniz nasil biz 53 gunluk olduk hala duzen oturtamadk mesela dun gece 5 te uyuduk 5 kadr oturduk bakindik arada agladik ama uyumadik
Bizim de cok degisiyr canim bi gun bi gunu tutmuyr zaten gaz sikayetinden dolayi deliksiz uyuyamiyr bir turluBiz sabah 7 gibi uyanıyoruz 10 gibi yatıyoruz..
Ondan sonra 2-3 saatte bir uyanıyor bazen ben uyandırıyorum bazen evdekiler uyutmuyor :)
Gece 10 gibi uyuyunca 12'de kalkıyo.. Bi daha yatmamız 1:30 oluyo..
Sonra yine 2 saatte bir uyanıyor. Bazen 3 saat uyuduğu da oluyo.
Eğer ağlamazsa, acıkmamıştır diyorum ..
O bakınıyo beşiğinde öyle ben uyumaya devam ediyorum. :)
Taaakiiii "acıktım" ağlaması gelene kadar :)
Düzensiz bi düzenimiz var yanii..
Aynı durum ben de 42. Gün oldu. Ben de normal doğum yapmıştım. İki gün sürdü kan ara ara geldi. Araştırdım baya ama emziren anne adeti geç görürmüş doktorum da 6 aya kadar görmezsn demilti. Büyük ihtimalle son kalan kandır onu atmıştr vücut kötü düşünme ben hala ölmedim :)Kızlar 45 gün oldu doğum yapalı. 2 gün öncesine kadar bazen hiç olmuyor bazen de damla şeklinde kahverengi leke geliyordu . Ama bugün normal kan gelmiş . Adet mi oluyorum . Normal dogum yapmıştım acaba bir sıkıntı mi oldu dikişler de bilginiz varmı. Endişe ediyorum
Aynı durum ben de 42. Gün oldu. Ben de normal doğum yapmıştım. İki gün sürdü kan ara ara geldi. Araştırdım baya ama emziren anne adeti geç görürmüş doktorum da 6 aya kadar görmezsn demilti. Büyük ihtimalle son kalan kandır onu atmıştr vücut kötü düşünme ben hala ölmedim :)
Aynıyız canım hiç deliksiz uyuyamıyoruz bende leyla gibi dolaşıyorum uykusuzluktan gaz sancısı bizi bitirdiBizim de cok degisiyr canim bi gun bi gunu tutmuyr zaten gaz sikayetinden dolayi deliksiz uyuyamiyr bir turlu
Bizim de gazımız ve düzensiz kısa uykularımız var. Uyandığında da memeye yapışık geçiriyoruz günlerimizi. Bugün 28. günümüz ben bu yuzden ne ev işi yapabiliyorum doğru düzgün, ne de yemek vs. Allahtan eşim anlayışlı biri ama ben yine de kendimi çok kötü hissediyorum bir şey yapamadigimdan dolayiSiz de boyle misiniz yoksa ben mi beceremiyorum annelikle ev kadınlığını bir arada yürütmeyi
Maşallah size, en cok istedigim şey keşke benim Atlas da biraktigim yerde ağlamadan dursa ama olmuyor, ağzında memem olmadan durmuyorCanım daha çok minik bebeğin. Tabi ki onunla ilgileneceksin. Hem gazı olan bi bebek diyorsun. İnşallah bebeğin biraz toparladığında sen de evle ilgilenmeye başlarsın.
Bence eşin de sorun yapmıyorsa stres yapma..
Biz 42 günlüğüz. Şimdi uyanınca azcık emip atıyorum beşiğe koltuğa bakınıyo öyle. Benimle aynı odada olunca onla konuşunca falan duruyo öyle bi saat kadar. Koş koş hallediyorum hepsini
Kızlar ben hamilelikte hiç saçımı boyamadım.. Doğalı kızıl olan saçlarımı hep sarıya boyatıyordum ama hamilelikle ara verdim. Şimdi üst kızıl alt sarı garip bir görüntü var boyatmak istiyorum ama bilemedm sütümden bebeğe geçermi beklemelimiyim. Hamilelik 9 ay desek eee emzirme de uzun bir süreç ben pasaklı mı gezeceğim böyle :/
Tatlm bn aksmdan hazrliyrm yemekleri esim cocukla ilgileniyr bn ertesi gunun yemegni hazrliyrmBizim de gazımız ve düzensiz kısa uykularımız var. Uyandığında da memeye yapışık geçiriyoruz günlerimizi. Bugün 28. günümüz ben bu yuzden ne ev işi yapabiliyorum doğru düzgün, ne de yemek vs. Allahtan eşim anlayışlı biri ama ben yine de kendimi çok kötü hissediyorum bir şey yapamadigimdan dolayiSiz de boyle misiniz yoksa ben mi beceremiyorum annelikle ev kadınlığını bir arada yürütmeyi
Kimyasal olduğu için kana karışıyor ama kana karışan şey süte de geçer?Ben 20 günlükken boyattım canım. 9 ay sacım boyasız gezdim gına geldi ha simdi ha 10 ay sonra emzirmeyi ne zaman bırakacagım belli değil sütede gecmiyordur ağızdan aldıgın birşey değil deriden gecen hersey süte karıssa oooo. Süte gecse kafadan emilen şey ilk beyin etkilenir bana göre. Sen bilirsin boyaya karsı hassas bir vücudun yoksa sorun olmaz bence :)
Biz çok fena isilik olduk. Bebegimin yüzü özellikle boynun altı çok fena kızarık yanik gibi aynı .banyodan sonra zeytin yağı sürüyorum. Napcam acaba kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?