- 7 Nisan 2014
- 671
- 408
- 103
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Ben de çok sık tuvalete gidiyorum. Bazen 5 dk da bir bile olabiliyor. Bebek aşağı indiği için mesaneye baskı yapıyor sanırım bir de çok su içiyorum onun da etkisi olabilir.Mrb annisler ☺ benimde gobusum kasiniyo baya dayanamiyorum bazemn kasiyorum.. bu aralar cok sık tuvalte cıkiyorum..szde olemisnz
Ne güzel canım inşallah istediğin gibi olur herşey. Ben de normal doğumu çok istiyorum ama eş aşağıdaydı en son bakalım ne dicek doktorum kontrolde. Bu arada kızlar zaman ne çabuk geçiyor dimi 2 ay sonra bebişler gelecek inşallah :)Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı bebisim 1340 gr 40 cm..
Benim de bebeğin başı aşağıda doktor böyle giderse normal doğum olur dedi.. Yani basının aşağıda olması iyi artık.. bide ben de yukarda biseler hissediyorum popucunu dayiyor :)
Petunyasemen
Canım benimki erkek. Yukarı çıkmazsa erken doğum riski ve sezeryan demişti doktorum bakalım c.tesi inşallah ferahlatıcı bişeyler söyler. Gerçi Allahın dediği olur, hayırlısı..Benimkide sürekli aşağıda mesaneme cok baskı yapıyor ama normal bence kızlarda aşagıda olması arada yukarı turlayıp tekrar aşagı iniyor :)) inşallah erken doğum olmaz canım allah korusun allah tam vaktinde sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Canım bence doktora git bekleme. Ben de bilmiyorum ama en güzeli evhamlı olup doktora gitmek. Bişey olmadan tedbir alırlar en azından.Kızlar selam haftasonu nişan gibi sümüksü bi sıvı geldi ama nişan için kanlı pembemsi kırmızımsı olur diyolar benimki öyle değildi beyaz sarı arası rengi vardı baya da çoktu 3-4 parmağımın ucu kadardı diyim, bileniniz var mı? Erken doğumdan korkuyorum kızımın kilosu iyi şimdilik ama karnımda ne kadar durursa o kadar fayda biliyosunuz işte.
Canım bende kaşıntı yok ama her ayağa kalktığımda tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum:)Mrb annisler ☺ benimde gobusum kasiniyo baya dayanamiyorum bazemn kasiyorum.. bu aralar cok sık tuvalte cıkiyorum..szde olemisnz
Canım bence doktora git bekleme. Ben de bilmiyorum ama en güzeli evhamlı olup doktora gitmek. Bişey olmadan tedbir alırlar en azından.
Canım benimki erkek. Yukarı çıkmazsa erken doğum riski ve sezeryan demişti doktorum bakalım c.tesi inşallah ferahlatıcı bişeyler söyler. Gerçi Allahın dediği olur, hayırlısı..
28. haftaya girdim bugün canım ve çalışıyorum :) ah ahh evde uzanmak..Anladım canım inşallah öyle birşey olmaz dikkat et kendine sürekli uzan ve doktorunla irtibat halinde ol bazen doğumu geciktiriyorlar 34. Haftaya kadar sen kacıncı haftadasın?
Mrb canlar artık son bölüme başlıyoruz yavastN en zor kısmına geldik bebişler dönmeye ve yerleşmeye başladı aşağı doğru.rahim iyice baskı yapmaya başladı kasık ağrısı sık idrRa çıkma hepsi normal dHa bu neymiş Dediğimiz günler gelecek benim de alt taraf acıyor ayağa kalkınca özellikle. Çanta hazırlayan varmı
Wc en yakın arkadaşımız zaten. ben sabahları kusarken altıma bile kaçırıyorum rezil haldeyim ama yine de şükür diyorum. Bunlarınhepsi geçecek kızlar sabırKizlar asagi yukari hepimizin durumu ve korkulari ayni bnde arada asagida hissediyrm bebisi cik kiz yukari korkutma beni diye durtuyorum :) tuvalet desen surekli ordayim esim wcye bi yatak atcam artik dio :) canta hazirlamadm bn daha erken die subatta hazirlayim yikaym utuleyim diyorum ama aniden bsey olur diye korkuyrm
Ha bu arada surekli wcye gidip el yikamaktan ellerim kizardi yara olmaya basladi doktor egzama baslangicina cevirms dedi ilac verdi
Hala kusman devam ediyor mu tatlmWc en yakın arkadaşımız zaten. ben sabahları kusarken altıma bile kaçırıyorum rezil haldeyim ama yine de şükür diyorum. Bunlarınhepsi geçecek kızlar sabır
Evet canım her sabah mutlaka oluyor. 2,5 yıl önce mide fıtığı ameliyatı oldum midem hamilelikte çok hassaslaştı onun da etkisi var tabi. Yoksa herkesin geçmiştir bir şekilde bu aylara kadar..Hala kusman devam ediyor mu tatlm
Anladm tatlim kiyamam ya zordur tabi az kaldi zaten 2 aycik :))Evet canım her sabah mutlaka oluyor. 2,5 yıl önce mide fıtığı ameliyatı oldum midem hamilelikte çok hassaslaştı onun da etkisi var tabi. Yoksa herkesin geçmiştir bir şekilde bu aylara kadar..
Bnde dun hapsrirkn altima kacrdim :))) bn daha catlamadm ama bakalmBende daha canta hazirlamadm ertelesemmi diyorum ama bazende korkuyorum ani bisi cikar dye.. basliyorum yavastan.. wc olayi bendede var tutamiyoruzda rahtsz ediyo cnku.. arada altma bile kaciriyorum.. ☺ ben bu hale gelcek kizmiydim yaşlandm wala diyom arada☺☺ Çatlaklarnz varmi kzlar bu arada
Bnde dun hapsrirkn altima kacrdim :))) bn daha catlamadm ama bakalm
Az once arkadasmin yengesi erkn dogum yapti 33 haftalik suyu bitms tabi smdi ben bi panik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?