Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kızlar ya benim bebiş bu iki gündür hareketsiz yani eskisi gibi değil ve hareketleri yavaş panik yapmak istemiyorum ama korkuyorum acıkcası panik atak oldum sürekli elim karnımda :/

canım genelde oluyor diyorlar ama sen yinede doktoruna danış istersen. için rahat olsun.

Ya bna da karnin asagi dusmus dediler halbuki hep ayni
28. Haftamda doktora gittiğimde doktorum 15 gün sonra bebeğin aşağı inecek ve çevrendekiler karnının aşağı indiğini söyleyecek. Panik olma bu çok normal ve beklediğimiz bir durum dedi. Kasıklarında ve belinde ağrı olabilir sakın panik olma, bu süreçte doğal demişti. Bence siz de panik olmayın demekki normal bir şey.

Ay cok saol tatlm ya o kdr korktum ki aksm bile ruyamda erken dogum yaptigimi gordum cok kotuydu saol rahatlattigin icin

Ay cok saol tatlm ya o kdr korktum ki aksm bile ruyamda erken dogum yaptigimi gordum cok kotuydu saol rahatlattigin icin
Zaten hamileliğin başından beri kaygılar kaygılar sormayın. İlk aylar düşük yaparmıyım bilmemne korkusu . İlerleyen aylarda erken doğum korkusu. Anne olmAk hep kaygılarla başetmek sanırım. Sağlıklısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz.

Aynn tatlim ya surekli kndimi dinliyorum bebislerimiz iyi ve saglikli olsunlar da basederz napalm
Amin kuzum insallahhh

Koreanmom @ canım benimde geçen hafta çok yavaşladı hareketleri hatta sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlediler bir sorun yok dedi ebe iyi beslen soluna yat stresten uzak dur dedi korkma Rabbim koruyor onları inşallah kucağımıza alırız sağ salim

Kızlar ya benim bebiş bu iki gündür hareketsiz yani eskisi gibi değil ve hareketleri yavaş panik yapmak istemiyorum ama korkuyorum acıkcası panik atak oldum sürekli elim karnımda :/
Korkma canım bazen öyle sessizleşiyorlar sonraki günler de çok hareketli oluyorlar. Uyuyordur

Selam kızlar. Cuma günü tetanoz aşısının 2. dozunu vuruldum. Aşı mı sarstı bilemedim ama haftasonu çok halsizleştim. Bebek deseniz hep kasıklarımda yaşıyor. 28. haftadayım. Bazen yukarı çıkıp bişeyler yaptığını hisedebiliyorum ama genelde aşağıda. Sanki ayağa kalkınca aşağıdan fırlayacakmış gibi hissediyorum, mesanemde baskı var. Annem bu haftasonu bende kaldı halimi görünce korktu hemen bebeğin tüm hazırlığını hemen hemen bitirdi. 4 çocuk doğurmuş kadın. O öyle dediyse diyorum bakalım c.tesi kontrolüm var doktor ne dicek. Ben de sizler gibi hep erken doğum korkusu yaşıyorum. Rabbim herşeyi vaktinde nasip etsin hepimize.

Kızlar selam haftasonu nişan gibi sümüksü bi sıvı geldi ama nişan için kanlı pembemsi kırmızımsı olur diyolar benimki öyle değildi beyaz sarı arası rengi vardı baya da çoktu 3-4 parmağımın ucu kadardı diyim, bileniniz var mı? Erken doğumdan korkuyorum kızımın kilosu iyi şimdilik ama karnımda ne kadar durursa o kadar fayda biliyosunuz işte.

Enfeksiyon olabilirmi canım nişan ve su senin dediğinden farklı oluyor bende cok sıvı tarzı akıntı oluyor kremsi sarı ve beyaz birşey olmaz herhalde doktoruna sor için rahat etsin :)

Benimkide sürekli aşağıda mesaneme cok baskı yapıyor ama normal bence kızlarda aşagıda olması arada yukarı turlayıp tekrar aşagı iniyor :)) inşallah erken doğum olmaz canım allah korusun allah tam vaktinde sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

ya kızlar bu kaşıntı beni deli ediyor sırf bu yüzden rahat edemiyorum iş yerinde. Sizdede var mı kaşıntı

Çok şükür bugün biraz hareketli ama bir kaç gündür yoruluyorum ve çok halsizleşiyorum özellikle saat 9dan sonra iptalim bebekte haklı olarak hissedilmiyor. Bakalım açlık tokluk ölçtürücem bu hafta doktoruma sorarım :)
canım genelde oluyor diyorlar ama sen yinede doktoruna danış istersen. için rahat olsun.

Aynen tatlim ya sorma sagsalim atlariz insallah

İstersen sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlet için rahatlasın

Korkma canım bazen öyle sessizleşiyorlar sonraki günler de çok hareketli oluyorlar. Uyuyordur

Enfeksiyon olabilirmi canım nişan ve su senin dediğinden farklı oluyor bende cok sıvı tarzı akıntı oluyor kremsi sarı ve beyaz birşey olmaz herhalde doktoruna sor için rahat etsin :)
Bendeki akıntı değildi baya baya sümüksü bi şeydi bilmiyoru doktoruma haftaya gidicem yine de endişeliyim

Mrb annisler ☺ benimde gobusum kasiniyo baya dayanamiyorum bazemn kasiyorum.. bu aralar cok sık tuvalte cıkiyorum..szde olemisnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…