- 9 Mart 2016
- 121
- 83
- 18
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Kızlar ya benim bebiş bu iki gündür hareketsiz yani eskisi gibi değil ve hareketleri yavaş panik yapmak istemiyorum ama korkuyorum acıkcası panik atak oldum sürekli elim karnımda :/
28. Haftamda doktora gittiğimde doktorum 15 gün sonra bebeğin aşağı inecek ve çevrendekiler karnının aşağı indiğini söyleyecek. Panik olma bu çok normal ve beklediğimiz bir durum dedi. Kasıklarında ve belinde ağrı olabilir sakın panik olma, bu süreçte doğal demişti. Bence siz de panik olmayın demekki normal bir şey.Ya bna da karnin asagi dusmus dediler halbuki hep ayni
Ay cok saol tatlm ya o kdr korktum ki aksm bile ruyamda erken dogum yaptigimi gordum cok kotuydu28. Haftamda doktora gittiğimde doktorum 15 gün sonra bebeğin aşağı inecek ve çevrendekiler karnının aşağı indiğini söyleyecek. Panik olma bu çok normal ve beklediğimiz bir durum dedi. Kasıklarında ve belinde ağrı olabilir sakın panik olma, bu süreçte doğal demişti. Bence siz de panik olmayın demekki normal bir şey.
Ay cok saol tatlm ya o kdr korktum ki aksm bile ruyamda erken dogum yaptigimi gordum cok kotuydusaol rahatlattigin icin
Zaten hamileliğin başından beri kaygılar kaygılar sormayın. İlk aylar düşük yaparmıyım bilmemne korkusu . İlerleyen aylarda erken doğum korkusu. Anne olmAk hep kaygılarla başetmek sanırım. Sağlıklısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz.Ay cok saol tatlm ya o kdr korktum ki aksm bile ruyamda erken dogum yaptigimi gordum cok kotuydusaol rahatlattigin icin
Aynen tatlim ya sorma sagsalim atlariz insallahBu erken doğum korkusu çok kötü benimde sürekli aklımda:/
Aynn tatlim ya surekli kndimi dinliyorum bebislerimiz iyi ve saglikli olsunlar da basederz napalmZaten hamileliğin başından beri kaygılar kaygılar sormayın. İlk aylar düşük yaparmıyım bilmemne korkusu . İlerleyen aylarda erken doğum korkusu. Anne olmAk hep kaygılarla başetmek sanırım. Sağlıklısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz.
Korkma canım bazen öyle sessizleşiyorlar sonraki günler de çok hareketli oluyorlar. UyuyordurKızlar ya benim bebiş bu iki gündür hareketsiz yani eskisi gibi değil ve hareketleri yavaş panik yapmak istemiyorum ama korkuyorum acıkcası panik atak oldum sürekli elim karnımda :/
Kızlar selam haftasonu nişan gibi sümüksü bi sıvı geldi ama nişan için kanlı pembemsi kırmızımsı olur diyolar benimki öyle değildi beyaz sarı arası rengi vardı baya da çoktu 3-4 parmağımın ucu kadardı diyim, bileniniz var mı? Erken doğumdan korkuyorum kızımın kilosu iyi şimdilik ama karnımda ne kadar durursa o kadar fayda biliyosunuz işte.
Selam kızlar. Cuma günü tetanoz aşısının 2. dozunu vuruldum. Aşı mı sarstı bilemedim ama haftasonu çok halsizleştim. Bebek deseniz hep kasıklarımda yaşıyor. 28. haftadayım. Bazen yukarı çıkıp bişeyler yaptığını hisedebiliyorum ama genelde aşağıda. Sanki ayağa kalkınca aşağıdan fırlayacakmış gibi hissediyorum, mesanemde baskı var. Annem bu haftasonu bende kaldı halimi görünce korktu hemen bebeğin tüm hazırlığını hemen hemen bitirdi. 4 çocuk doğurmuş kadın. O öyle dediyse diyorum bakalım c.tesi kontrolüm var doktor ne dicek. Ben de sizler gibi hep erken doğum korkusu yaşıyorum. Rabbim herşeyi vaktinde nasip etsin hepimize.
canım genelde oluyor diyorlar ama sen yinede doktoruna danış istersen. için rahat olsun.
Aynen tatlim ya sorma sagsalim atlariz insallah
Koreanmom @ canım benimde geçen hafta çok yavaşladı hareketleri hatta sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlediler bir sorun yok dedi ebe iyi beslen soluna yat stresten uzak dur dedi korkma Rabbim koruyor onları inşallah kucağımıza alırız sağ salim
İstersen sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlet için rahatlasın
Korkma canım bazen öyle sessizleşiyorlar sonraki günler de çok hareketli oluyorlar. Uyuyordur
ya kızlar bu kaşıntı beni deli ediyor sırf bu yüzden rahat edemiyorum iş yerinde. Sizdede var mı kaşıntı
Bendeki akıntı değildi baya baya sümüksü bi şeydi bilmiyoru doktoruma haftaya gidicem yine de endişeliyimEnfeksiyon olabilirmi canım nişan ve su senin dediğinden farklı oluyor bende cok sıvı tarzı akıntı oluyor kremsi sarı ve beyaz birşey olmaz herhalde doktoruna sor için rahat etsin :)
heryerimde var kaşıntı canım bi kaç haftadır yoktu yine başladı kan değerleri de normal çıkıyorNe kaşıntısı canım? Göbekmi? Benim daha başlamadı ama ondan önce vücudum alerji olmuştu o yüzden çok kaşınıyordu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?