Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Aynen bebe yağı bizde de göbekte yüzde sivilce yaptı

Of kizlar cok mutsuzum cok korkuyrm duymussunuzdur belki manisada arka arkaya depremler oluyr kndim icin deil kizim icn korkuyrm

Biz çok fena isilik olduk. Bebegimin yüzü özellikle boynun altı çok fena kızarık yanik gibi aynı .banyodan sonra zeytin yağı sürüyorum. Napcam acaba kizlarr
Bizde olduk ama atopik egzama :/ biodermanın kremını sürüyorum yediklerimden olmus:// krem sürdükten sonra yastıgı sapsarı oldu yüzünden iltihap akıyor resmen kuruyor sonra ://// minik sivilce gibi boynundan basının üstüne kadar :/ ne yapıcam bilmiyorum umarım kalıcı değildir kuzumun yüzü kasınıp duruyor :///

Minik Yekta Aras büyüyo maşallah oğluşuma iki aylık olcaz biz 3 güne kadar... emiyo oğlum gelişimi kilosu iyi dedi doktor ,kalça çıkığına bakıldı şkür bişi yok. Gaz problemi yaşıyoz onada rezene karşım veriyom.. ikinci aşımızı olcaz 27 nisanda... braz üşttük tabi gripte olduk.. bu arada bende 25 günlüktüm bakm yaptm saç baş wala tüm bebişleri öptüm

Eklentiler

• IMG_1854.webp
    17 KB · Görüntüleme: 30

Maşallah bebeginize. Gaz problemi bizde de devam ediyor hatta böyle bir durumda beni bile emmiyor . Çarşamba günü de bizim kontrol var. Halen sarilik devam ediyor Rabbim sağlık versin bebislerimize inşallah.

Masallah canm bebisine bizim de gazimiz devam ediyor doktr 3 4aylik olunca geccek dedi insallah 3 aylikken biter bizimde 27sinde asimiz var hem uzuluyrm hem korkuyrm

Biz de dün doktora gittik kızım atopik egzama olmuş çok üzülüyorum vücudu yüzü çok kızarık. Sut ürünleri alerji yapmış olabilir dedi. Bana sut urunlerini yasakladı inşallah geçer. Bugün kirkimiz çıkıyor ınşallah..

Canım tam adamına dedin bizde gecen hafta olduk egzema doktorum biodermanın atoderm intensive diye bir krem verdi. Yüzü hem kıpkırmızı hemde minik sivilce seklinde irinlerle doluydu. Kremi kullanmaya basladıktan iki sonra altlarından iltihap cıktı bildiğin sapsarı oldu yastıkları yüzü sapsarı irinle doldu. Doktoruma sordum normal etkisi dedi.Sürekli temiz bir bezle ılık suyla sildim. Sabah aksam krem sürdüm geçti cok sükür. Kortizonlu kremler veriyor cogu doktor dikkat et hemen gecirip kremi bırakınca tekrarlıyormus ben devam edicem 1 haftada tertemiz olur inş. Tekrarlamazsa sende kullan tabi doktoruna danısarak. Ben cocuklarda da büyüklerde dekortizonlu krem kullanılmasına karsıyım benim için iyi oldu attıgım fotograf hafiflemis hali daha kötüydü cekemedim o zaman diğer kremi kullandıktan 6 gün sonra

Eklentiler

• IMG_8130.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_8206.webp
    15 KB · Görüntüleme: 27
Selam canlarım uzun süredir giremedim malım bebiş tüm zamanımızı doldurdu. Listemizi yenileyeceğim en kısa zamanda.. Bu arada ben şu 15 dk bir gögüs 15 dk bir göğüs 2 saat ara işini beceremedim galiba bebeğimde buna izin vermio. Bıraktırınca ağlıyo sürekli meme istiyo ya uyuyoruz ya memedeyiz çok kısa süre duruyo bunlar dışında bir düzen oturtmak istiyorum meme dışında uyumuyo 1 ay onra işe başlayacağım dolayısıyla bu böyle olmaz ama nasıl kurucam o düzeni bilemiyprum

34 günlük olduk biz bugün. 34 gündür her sabah yıkıyorum , uyutuyorum...
Her akşam saat 8de uyutmuş oluyorum.
Gece emmelerimiz de düzene girse diyorum ama nafile. Hala çok sık kalkıyor bu da benim sabırsızlıgim. Cunku bi an once uyumak istedigim icin kısa kesiyorum emmesini.
Beni emzik gibi kulllandigi icin emzik almak zorunda kaldim. Uykuya dalmadan once veriyorum 5 dk sonra alıyorum geri. Yavas yavas uyanikken emzirmeye baslayacagim ki uyumak icin beni kullanmasin. Gaz sorunumuz da var aslinda. Bebeklerin mide kapasitesini bildigim , o kadar egitime gittigim halde eyvah sütüm yetmiyor endisesine kapildim.
Annelik yasayarak ogrenilirmis meger...
Sevgiler...

Kızlar ben her emzirmede tek meme veriyorum. Onsüt arkasüt dengelemek için. Çok şükür kilo alımı iyi. Eğer memeyi değiştirerek emzirirseniz bebek sadece onsüt yani sadece şekerli suyu alıyor. Emzirme ye basladiktan yaklaşık 10 dakika sonra doyurucu olan yağlı sut gelmeye başlıyor bebek onu aldığında bi nebze olsun daha geç acikiyor. Isterseniz bi araştırın daha iyi anlatan makaleler var

Aynen öle emzirmede dikkat edin ilk gelen süt gaz yapar bebege snradan yağlı süt gelir bebege daha yararlı o doyama kadr bi meme vern değişrmeyn uyuyp uyandı diğer memeyi vern

Tek memede doyana kadar kalıyoruz biz de, kendisi çıkarıp artık almayana kadar. Genelde uyuyo ondan sonra..
Ben memede kalan süt varsa sağıyorum.. Uykusundan uyancak gibi olunca içiriyorum biraz daha uyuyo öyle..
Uyanınca diğer meme..

Banyosunu genelde akşamları yaptırıyorum ben.. Gündüz dışarlarda oluyoruz genelde. Ve burası hala 3-5 derece :)

Sağdiğin sütü biberonla mi veriyorsun. Bende sağmak istiyorum ama biberon a alışır diye cekiniyorun

Yaklasik yarim saat tek meme sonra diger meme bizde de durum. Ön süt sadece gereksiz kilo alımı yapar saglikli degildir şişirir demistiler eğitimde.memede uyuyakaldigi icin 5 10 dk emip birakiyor ben de keçi memesine donene kadar ayni memeyi veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…