- 8 Eylül 2016
- 227
- 182
- 23
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.821
Aynen bebe yağı bizde de göbekte yüzde sivilce yaptıCanım bizim de yanağımızda oldu azcık..
hemşiremiz, 2 aylık aşıları olmadan bağışıklığı güçlenmez dedi. Aşılardan sonra düzelirmiş.
Tırnakla kaşımamak gerekmiş, banyosunu düzenli yapması yeterli dedi..
bir de ben bebe yağı sürünce arttığını farkettim. Ilık su ve makyaj pamuğu ile siliyorum altını değişirken. Kızarıklığı yok hiç, ama ele geliyo ..
Bizde olduk ama atopik egzama :/ biodermanın kremını sürüyorum yediklerimden olmus:// krem sürdükten sonra yastıgı sapsarı oldu yüzünden iltihap akıyor resmen kuruyor sonra ://// minik sivilce gibi boynundan basının üstüne kadar :/ ne yapıcam bilmiyorum umarım kalıcı değildir kuzumun yüzü kasınıp duruyor :///Biz çok fena isilik olduk. Bebegimin yüzü özellikle boynun altı çok fena kızarık yanik gibi aynı .banyodan sonra zeytin yağı sürüyorum. Napcam acaba kizlarr
Rabbim korusun ümmeti muslumani.Of kizlar cok mutsuzum cok korkuyrm duymussunuzdur belki manisada arka arkaya depremler oluyr kndim icin deil kizim icn korkuyrm
Amin canim insallahRabbim korusun ümmeti muslumani.
Minik Yekta Aras büyüyo maşallah oğluşuma iki aylık olcaz biz 3 güne kadar... emiyo oğlum gelişimi kilosu iyi dedi doktor ,kalça çıkığına bakıldı şkür bişi yok. Gaz problemi yaşıyoz onada rezene karşım veriyom.. ikinci aşımızı olcaz 27 nisanda... braz üşttük tabi gripte olduk.. bu arada bende 25 günlüktüm bakm yaptm saç baş wala tüm bebişleri öptüm
Masallah canm bebisine bizim de gazimiz devam ediyor doktr 3 4aylik olunca geccek dedi insallah 3 aylikken biter bizimde 27sinde asimiz var hem uzuluyrm hem korkuyrmMinik Yekta Aras büyüyo maşallah oğluşuma iki aylık olcaz biz 3 güne kadar... emiyo oğlum gelişimi kilosu iyi dedi doktor ,kalça çıkığına bakıldı şkür bişi yok. Gaz problemi yaşıyoz onada rezene karşım veriyom.. ikinci aşımızı olcaz 27 nisanda... braz üşttük tabi gripte olduk.. bu arada bende 25 günlüktüm bakm yaptm saç baş wala tüm bebişleri öptüm
Kizlar instagramdn birbirimizi takip etsk ya ?
Takipteym kuzumBuyrun gelin :)
@lllKaramellll
Biz de dün doktora gittik kızım atopik egzama olmuş çok üzülüyorum vücudu yüzü çok kızarık. Sut ürünleri alerji yapmış olabilir dedi. Bana sut urunlerini yasakladı inşallah geçer. Bugün kirkimiz çıkıyor ınşallah..
Sağdiğin sütü biberonla mi veriyorsun. Bende sağmak istiyorum ama biberon a alışır diye cekiniyorunTek memede doyana kadar kalıyoruz biz de, kendisi çıkarıp artık almayana kadar. Genelde uyuyo ondan sonra..
Ben memede kalan süt varsa sağıyorum.. Uykusundan uyancak gibi olunca içiriyorum biraz daha uyuyo öyle..
Uyanınca diğer meme..
Banyosunu genelde akşamları yaptırıyorum ben.. Gündüz dışarlarda oluyoruz genelde. Ve burası hala 3-5 derece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?