- 8 Eylül 2016
- 227
- 182
- 23
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.921
Valla bi süre daha öyle devam ediyormuş vücut kendini dengeleneyene kadar bu da 6 ayı bulabilirmiş. Kayganlaştırıcı jel falan kullanabilirsinizCanm saolsun esim nazik ama dedgin gibi islanma olmadi acidi bnde korktum hep acicak die
Hosgeliyorsn sefa geliyorsunAtlas ve ben Türkiye'ye geliyoruz yakında..
2 aylık bebekle 1 saat otobüs ve 4 saat uçak yolculuğu yapıcam..
Çok heyecanlı :)
Atlas ve ben Türkiye'ye geliyoruz yakında..
2 aylık bebekle 1 saat otobüs ve 4 saat uçak yolculuğu yapıcam..
Çok heyecanlı :)
Onu denicem cnm insallah yarar iseValla bi süre daha öyle devam ediyormuş vücut kendini dengeleneyene kadar bu da 6 ayı bulabilirmiş. Kayganlaştırıcı jel falan kullanabilirsiniz
Keşke yaa.. Herkesten uzak olmak çok acaip bişi :/Hosgeliyorsn sefa geliyorsunkeske ayni sehirlerde olabilsekte gorusebilsek :)
Southend :)Hangi şehir
Anladm ankara olsaydı görüşrdük atlas beyi seni görürdüm ondan sordum :)Keşke yaa.. Herkesten uzak olmak çok acaip bişi :/
Southend :)
Geldiğim şehir soruyorsan İstanbul İzmir gezicez
Anladm ankara olsaydı görüşrdük atlas beyi seni görürdüm ondan sordum :)
Alerjik bi reaksiyonmuş canm. Benim yediğim birşey sütten etti etmiş. İnek sütü çikolata yumurta ve soya ya dikkat et takip et hangisi yapıyorsa onu yeme dedi. Takip edecgm bakalm. Mustela nın kuru ve atopik ciltler için olan kremi kullanmaya başladık inş kolay atlatır kötü oldu oğluşumun yüzü. Kaşınıyor birde huzursuz oluyor konuşup derdini de anlatamıyor ki yavrum elimden birşey de gelmiyor. Çok hassas ciltleri dikkat etmek lazım yumuşatıcı granül sabun şampuan kullanma dedi. Gün aşırı duş alıyoruz bakalm ne olacakYaa ne güzel olurdu :)
Atlas kapanın elinde kalcak Türkiyede.. herkes yolunu gözlüyo :)
Egzama olduğunu okudum, geçmiş olsun. Neden oluyo ki o? Bi kaç arkadaşımızın bebeğinde daha var..
Hep olan bişey mi acaba?
Kaç günlük bebek benim oğlan yeni yeni bıraktı onu kimileri süt az olduğu için dedi bana kimileri sancısı geldiği için dedi hiç anlamadım zaten mama da veriyorum doymayınca şimdi mamayı azalttık memede daha rahatKızlar benim oğlan emerken resmen memeyle kavga ediyo 4 gündür falan sizde de oluyor mu birşeyden mi rahatsız acaba
Bnmki de bazen ediyr canim gaz sancsindan dolayiKızlar benim oğlan emerken resmen memeyle kavga ediyo 4 gündür falan sizde de oluyor mu birşeyden mi rahatsız acaba
Canım merhaba uzun zamandır girmiyordum.mesajını görür görmez yazmak istedim.çünkü birkaç gündür benimki de öyleydi meğersem burnu tıkanmış.sakın o şekilde savaşırken emzirmeye çalışma çünkü zorlandığı için öyle yapıyordur ve akciğerlerine süt kaçabilir.emme hala bir refleks olduğu için bebek istemeden emiyor ve zorlandığı için de ağlıyor .aynısını üç gün önce yaptım yavrum akşam sütlü balgam küstü.hemen bir burun aspiratörü ve Deniz suyu al ve burnunu temizle.benimki soğuk almış doktor günde yedi sekiz kere yapabilirsin her emzirmeden önce yap iyice yıka temizle dedi.normalde zaten haftada bi kaç kez yapmak lazımmış.üç gün uyuyamadı meğersem burun tıkanıklığındanmış.temizler temizlemez uyudu kuzumKızlar benim oğlan emerken resmen memeyle kavga ediyo 4 gündür falan sizde de oluyor mu birşeyden mi rahatsız acaba
Olabilir canım çok sağol bende dikkat ederim bundan sonraCanım merhaba uzun zamandır girmiyordum.mesajını görür görmez yazmak istedim.çünkü birkaç gündür benimki de öyleydi meğersem burnu tıkanmış.sakın o şekilde savaşırken emzirmeye çalışma çünkü zorlandığı için öyle yapıyordur ve akciğerlerine süt kaçabilir.emme hala bir refleks olduğu için bebek istemeden emiyor ve zorlandığı için de ağlıyor .aynısını üç gün önce yaptım yavrum akşam sütlü balgam küstü.hemen bir burun aspiratörü ve Deniz suyu al ve burnunu temizle.benimki soğuk almış doktor günde yedi sekiz kere yapabilirsin her emzirmeden önce yap iyice yıka temizle dedi.normalde zaten haftada bi kaç kez yapmak lazımmış.üç gün uyuyamadı meğersem burun tıkanıklığındanmış.temizler temizlemez uyudu kuzum
Bana göre gayet iyi bir miktar benim genelde 70-80 civarı çıkıyor.Kızlar göğsünü sağan varmı bir sağışta tek memeden kaç ml süt sağabiliyorsunuz? 110 ml yeterli bir miktarmı?
Tek memeden mi canmBana göre gayet iyi bir miktar benim genelde 70-80 civarı çıkıyor.
Tabi tek o da çok olandan, ikisini sağdığımda senin ki kadar anca çıkıyor.Tek memeden mi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?