• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz sorunu..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar...eşimle az önce tartıştık gerçekten bu konudan bıktım usandım..şu kadar borcumuz var dedi bende kendine telefon aldın bi de o var unutma dedim kıyamet koptu telefonumuz demeliymişim be alaka ya ven her dk bu kadar ince düşünebilir miyim..kendime bi sey aldığımda da misal kıyafet borcum var diyorum kiyafetimiz demiyorum sonuçta kendime aldim..bu takıntisi beni bitirdi kaldi ki o da sürekli biz diyen biri değil ben takılmadiğim için hiç oralı olmuyorum .beni paragözlükle suçluyor..paragöz olsam senin gibi cebinde 5 kuruş olmayan doğru düzgün işi olmayan düğününü bile yapamayan( ben kredi çektim de yaptıkk)..biriyle mi evlenirdim

Slm kizlar...eşimle az önce tartıştık gerçekten bu konudan bıktım usandım..şu kadar borcumuz var dedi bende kendine telefon aldın bi de o var unutma dedim kıyamet koptu telefonumuz demeliymişim be alaka ya ven her dk bu kadar ince düşünebilir miyim..kendime bi sey aldığımda da misal kıyafet borcum var diyorum kiyafetimiz demiyorum sonuçta kendime aldim..bu takıntisi beni bitirdi kaldi ki o da sürekli biz diyen biri değil ben takılmadiğim için hiç oralı olmuyorum .beni paragözlükle suçluyor..paragöz olsam senin gibi cebinde 5 kuruş olmayan doğru düzgün işi olmayan düğününü bile yapamayan( ben kredi çektim de yaptıkk)..biriyle mi evlenirdim
Size karşı kendini ezik hissettigi icin acısını sizden cıkarıyor.. Biz miş.. Aman ne cok bilirler biz olmayi.. Gecsin bu işleri..

O telefonu satıp borcunuzu kapatın madem.

Sana ne hayrı var yoksa ondaki telefonun, ya satılsın borç ödensin, ya da kendi hanesine yazılsın.

Sanki senin aldığın kıyafeti o giyiyor mu?
Kendi giderin olarak yazdırıyorsun.
Bu kadar basit.

Adam takıntılıysa sende o şekilde söyle gönlü olsun.
Adamı küçümseyeceksen de boşan.

Tam yorum yapacaktım ki en son bana “benim yaşadığım her zorluğun daha fazlasını yaşayın” diye beddua edişiniz geldi,geçmiş konularınıza baktım doğru hatırlamışım bu forumda kolay beddua yemiyorum çünkü vazgeçtim,siz de konusahibini bilerek yazın diye söylüyorum

Kişisel eşyalara illa bizim demek gerekmez ki ne alaka? Onun telefonunun borcu ikinizin de borcu tamam da "telefonumuz" diyeceksin olayı çok çocukça olmuş.
Konu dışı olacak belki ama madem doğru düzgün işi yok,parası yok ne diye evlendin?

Tam yorum yapacaktım ki en son bana “benim yaşadığım her zorluğun daha fazlasını yaşayın” diye beddua edişiniz geldi,geçmiş konularınıza baktım doğru hatırlamışım bu forumda kolay beddua yemiyorum çünkü vazgeçtim,siz de konusahibini bilerek yazın diye söylüyorum
Sen bana ne dedin acaba hakettin bilmem ne..görmezden gel hiç yorum yapma boş konuşma..

Tabi o kendine alındı ya sizde egosunu parçalayıp sana alındı diyince öyle der kibirleride bok yemez bu erkeklerin allah sabır versin :)

Hanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat ediniz.

İsminiz sen anlat Karadeniz
Gecen Instagram'da o dizinin bir kısmını paylaşmışlardı, kadın 'benim oglum' dediği için yeni kocasi sinirleniyor, gözleri doluyor falan. Neden? Çünkü bizim oğlumuz demeliydi...
Sizinki de o diziyi çok izliyor heralde,sinemada fight Clup izleyip çıkışta birbirini döven insanların kuşağından olduğu için etkilenmiştir, 'telefonumuz' diye manipüle etmiştir sizi:KK55:
TV olsa anlarım, sen de kullanıyorsun.
Laptop olsa da anlarım, yiyecek içecek zaten ortak... Ama milletin numarasını 'ahmet' diye kaydettiği telefon neden sizin oluyormuş? Üstelik iki kere elinizde görse 'birsey bulmaya mi çalışıyorsun?' diye kavga çıkaracakken...

O zaman kredi cekip dügün yapan bütün erkekler de bunu eslerinnin yüzüne vursun. Iyimis. Asil konuya gelince: Ayaginizi yorganiniza göre uzatsaniz daha huzurlu olursunuz. Borclar sizi fazla boguyor sanirim. Eslerini kücümseyenleri asla anlamam: Ha o kadar kötü...Niye yaninda tutuyorsun (bu kadin olsun erkek olsun fsrk etmez)

O zaman sen de adamın istediği gibi konuş canım. Telefonumuzu satalım yerine tuşlu bir telefonumuz olsun. O parayla borcumuzu öderiz de.

Belki de “kendine telefon aldın onun borcu var” değil de “telefon borcu da var” deseniz eşiniz böyle tepki vermezdi. Sanki kendine telefon almasını başına kakıyorsunuz gibi anlaşılıyor.
Ayrıca son cümleniz gerçekten eşiniz için çok kırıcı, olumsuz bir şey yaşadıktan sonra aklınıza bunlar geliyorsa maddi borçlardan ziyade iletişim eksiklikleriniz var gibi( sevgi konusuna girmeyeceğim, ilişkinizi tam olarak bilmiyoruz sonuçta).

Biz derken,her borcu sizin ödemenizdeki rahatlıktan.
Kocamı aldınız,beslememi belli değil.
Düğünü yapamadı ben yaptım dediğinize göre,bu ev sizin değirmeni döndürmenizle gidiyor.
Ben olursa adama harcanan göze batar tabi,biz olunki o alsın siz ödeyin.
Böyle bir yuva kurmuşsunuz mutlu olmaya bakın,eşinizin hakaretleri değilde biz deme sorununa takılıp kalmanızda çok ironi.

Back
X