ben yoğurt yaptım ama ekşi oldu dr. aradım sütaşın beybimix ten verebilirsin dedi
oh beeeeeeeeee yoğurt işlindende kurtuldum himen almam lazım bugün başlıycam
eeee nerde geyik tayfası.kaydirigubbakcemile3
aferin sanageldim işte burdayııımmmhihoyyyt
bi daha slm vermicem sizee haa
görmezden mi geliyosunuz :sinifsinif:
slm kızlarrr
bugunde hava soğuk yaaa güya güzel acık gösteriyodu hava durumunda(((
bari evde oyalanıcak bişiler bulayım zira cok sıkıldımmmm
dünde yazdım kimse cvp yazmadı ne bileyimaferin sana
kız ne görmezden gelicez.
kapris yapma gel bakim buraya.Şeniz
offf evet ya, annemler burdayken gezeriz biraz demiştim ama hava soğuk çıkamıyoruz ki.:sinifsinif:
bi daha slm vermicem sizee haa
görmezden mi geliyosunuz :sinifsinif:
benim sütüm artık baya baya az.
zaten öğün miktarımız arttı bizim.
emme de sadece zevkine işte. kız 5dk eme eme kuruttu zaten.
bakalım gece falan nereye kadar gidicek.bilmiyorumkismile
ben yoğurt yaptım ama ekşi oldu dr. aradım sütaşın beybimix ten verebilirsin dedi
oh beeeeeeeeee yoğurt işlindende kurtuldum himen almam lazım bugün başlıycam
benim sütümde çok çok çok azaldı kesildi kesilcek nerdeyse :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: artık ne yesem ne içsem kar etmio heeçç bişe arttırmıyo hep fos fos memişler emmeye emmeye azaldı :gitme:
oysa ne hayallerim vardııııııııııı bebemi 2 yaşına kaa emzirecudum hoff hoffffffff nasip işte istemekle olmuyooo
varya içimde kaldı şöle emmeyi seven memede sakinleşen huzur bulan bi bebek istiyom bundan geçti artık inşallah ikincisi öyle olur :Saruboceq:
cerenimo bende senin gibi dedim varyaaa enesi yavrumu emzirmeyi çok istedim 2 yaşına kadar emsin diyordum ama kısmet değilmiş şimdi onun acısını ensar çıkarıyoryemek yediriyorum ardından yine emmek istiyor bilmiyorumkismile
ne güsell işte bende öle bi bebek istiyom mümkünse kaydirigubbakcemile3
ayy hiç emme sorunu aklıma gelmediydi yani o yönde bi duam olmamıştı hiç allah biliyo ya şimdi fena akıllandım sempatiksalakcinni hep sağlık sıhhat hayırlı bide maviş olsun didim didim durdum ne bülem ayh bileydim en başta emmeyi seven iştahlı falanda derdim :ecrin_bebek:
annemler cumartesi falan giderler herhalde.:sinifsinif:kac gündür tıkıldık resmen eve walla
inş. yarın güzel olurda sizde cıkar dolasırsınız
ne zamana kadar burda annenler
bende ne yesem kar etmiyo artık.benim sütümde çok çok çok azaldı kesildi kesilcek nerdeyse :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: artık ne yesem ne içsem kar etmio heeçç bişe arttırmıyo hep fos fos memişler emmeye emmeye azaldı :gitme:
oysa ne hayallerim vardııııııııııı bebemi 2 yaşına kaa emzirecudum hoff hoffffffff nasip işte istemekle olmuyooo
varya içimde kaldı şöle emmeyi seven memede sakinleşen huzur bulan bi bebek istiyom bundan geçti artık inşallah ikincisi öyle olur :Saruboceq:
fannaaaaaaaaaa geyik tayfasımı nerde dimişşşşşşşşşşşşş delikafadulden
aha geldim işte çomak olayı olmasında yane :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?