İtek senin durumunda zor bebiş bir değil ikitane uyuyup kalma konusu çok normal. Ben hafta sonları ev çocuk yemek derken erkenden uykusa geçiş yapıyorum.
Vay vay vayyyyyyyyyyyyyy doğurdukta nerelere geldik bizzzz oyy oyyy (hihih büyükler böyle der yaa amandaaa amannn büyümüşteee adam olmuştaaa okullara gidermişteeee tey teyy)
Bizim yeni topicimiz hayırlı uğurlu olsun..Neşelimi neşeliiiiiii haberlerle dolsun taşsın inşallah.Hoş şimdidennnnn 17 sayfa olmuş ama neysem
En ballısındannn öperim Kasım fıstıklarımı ve fıstık içlerimi hernekaa bize çakma denilsede ruhen bağlıyız kasım analarına hatta hatta evet hattaaa onlardan daha çok kasımcıyız biz:)))))))))))))
NOT:İzmir seri katili denen şerefsiz..... yakalandı:)
anammm şuraya azcık girem diye babamdan fırsat bulsam anam izin vermiyo, anamdan fırsat bulsam babam gelip başıma dikiliyo.delikafadulden
ya kızlar bu gün ne çorba yağtınız bebişlere
ya kızlar bu gün ne çorba yağtınız bebişlere
nan millet cabık gelin kızçemle bana oy verin bakim haydin 5 puandan aşasını vereni vururum ona göreee :roflol:
http://www.sabah.com.tr/Anneler_Gunu/FotoDetay/3d712290-b856-4141-9d7d-2c8f07dd06dc
nan millet cabık gelin kızçemle bana oy verin bakim haydin 5 puandan aşasını vereni vururum ona göreee :roflol:
http://www.sabah.com.tr/Anneler_Gunu/FotoDetay/3d712290-b856-4141-9d7d-2c8f07dd06dc
sabah ne veriyon
yahuuuu bi gün giremeyim hemen yeni topik mi actiniz beeeeee
hayirli ugurlu olsun topigimizzz
yaremcim ben bu sabah emziridkten sonra kahvaltisinda yarim elma püresinde 3 cicibebe ezdim hepsini yedi..arada emzirip 2 3 gibide havuc yapicam bugün havuca tavuk etide katicam
delikafadulden yaa nedir bu analardan çektiğimizz kötükedihüso:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?