Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

ıtek senin durumunda zor bebiş bir değil ikitane uyuyup kalma konusu çok normal. Ben hafta sonları ev çocuk yemek derken erkenden uykusa geçiş yapıyorum.

İtek senin durumunda zor bebiş bir değil ikitane uyuyup kalma konusu çok normal. Ben hafta sonları ev çocuk yemek derken erkenden uykusa geçiş yapıyorum.

gerçekten allah hepimize kolaylık versin çok zor bazen onları ihmal edeceğim diye ödüm kopuyor mafoldumben

Vay vay vayyyyyyyyyyyyyy doğurdukta nerelere geldik bizzzz oyy oyyy (hihih büyükler böyle der yaa amandaaa amannn büyümüşteee adam olmuştaaa okullara gidermişteeee tey teyy)
Bizim yeni topicimiz hayırlı uğurlu olsun..Neşelimi neşeliiiiiii haberlerle dolsun taşsın inşallah.Hoş şimdidennnnn 17 sayfa olmuş ama neysem

En ballısındannn öperim Kasım fıstıklarımı ve fıstık içlerimi hernekaa bize çakma denilsede ruhen bağlıyız kasım analarına hatta hatta evet hattaaa onlardan daha çok kasımcıyız biz:)))))))))))))
NOT:İzmir seri katili denen şerefsiz..... yakalandı:)

Bi yudumda Nescafemden alayım ohbeeeeeeeeee keyfe bak keyfeeezemuszemusbayanssulusmilesempatiksalakcinni

allaha şükürler olsun nazlım yaa yakalandı demek :Saruboceq:
inşallah hakettiği cezayı fazlasıyla alır klava:klava:

bu arada iyi dileklerine sonsuz katılıyorumŞeniz

anammm şuraya azcık girem diye babamdan fırsat bulsam anam izin vermiyo, anamdan fırsat bulsam babam gelip başıma dikiliyo.delikafadulden

yahuuuu bi gün giremeyim hemen yeni topik mi actiniz beeeeee
hayirli ugurlu olsun topigimizzz

yaremcim ben bu sabah emziridkten sonra kahvaltisinda yarim elma püresinde 3 cicibebe ezdim hepsini yedi..arada emzirip 2 3 gibide havuc yapicam bugün havuca tavuk etide katicam

elifff kıs bende tavuk daha erken olur diye sadece suyunu koyam diyordum çorbaya
bende haftaya başlayacağım çorbaya

delikafadulden yaa nedir bu analardan çektiğimizz kötükedihüso:roflol:

ne bilem edoşum ya, babam başıma dikiliyo,
annem habire ben burdayken kalk evini topla diyo iki dk oturmuyo beni.
bense nezle olmuşum, her yanım ağrıyo.:sinifsinif:

benim sütüm artık baya baya az.
zaten öğün miktarımız arttı bizim.
emme de sadece zevkine işte. kız 5dk eme eme kuruttu zaten.
bakalım gece falan nereye kadar gidicek.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…