Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

yaaaa millet anneler gününe bana ne hediye gelecek onu geçtimde annelere ne hediye alacağım yaaa bu sene hiçbir şey gelmiyor aklıma bir el atıverin yaa

bu sene anneler gününde annem ingilterede olcak.
ablamla kardeşim düşünsün.kaydirigubbakcemile3

ama benim annem çok zor beğenir.
makyaj yapmaz, parfüm kullanmaz.
kıyafet desen sadece kendi aldıklarını giyer.
bizde kendimizi altına vurduk, artık bilezik falan alıyoruz itiraz edemiyo.

ben kaçtım.
anacım marketten geliyo, gitmedim kadıncazla bari aldıklarını yerleştirip yardım edem.kaydirigubbakcemile3

wayyy altın hee anneleri bu keser zaten:roflol::roflol:

bende yeni geldim kenyaaammmm hoşgelmişsen
burada da sözde güneş var ama üşüyorum yaaa
hosbulduk cnm sende hosgeldin :)
annemler cumartesi falan giderler herhalde.:sinifsinif:
bari yarın güzel olsada azcık çıksak.
inş. olur yaaa
oda güzelmiş :))
ben kaçtım.
anacım marketten geliyo, gitmedim kadıncazla bari aldıklarını yerleştirip yardım edem.kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin cnm

benim anacum Van'da malum :sinifsinif: belkim bi çiçek yollayabülürün ama o da kıyameti koparır şimci boşuna neen para verdin buna diye kaydirigubbakcemile3
anneme bişi almayınca kayganaya almakta gelmio içimden :1closedeyes:

ama anne olarak bende altın almak isterdim şahsen aklinialirimsmile

yaa yoğurt güzel olduda ekşi geldi bağa dr. izin verdi babyimix,e
bi yoğurtum diğerine uymadı nasıl olcek bu iş:mymeka:

Krispi ben 15-20 gündür baybmix veriyorum oğlum bayıla bayıla yiyor. Umarım sizinkilerde sever.

anneler günündede bi beklentim yok benim
sanırım herkes sadece kendi annesini düşünüyo
bizimkilerde bizi düşünene kadar bikaç sene daha beklicez sanırım :)

anneler günündede bi beklentim yok benim
sanırım herkes sadece kendi annesini düşünüyo
bizimkilerde bizi düşünene kadar bikaç sene daha beklicez sanırım :)

valla benim kociş hediye işini pek istemiyor ne istersen alıyım diyor yaa benim aldığımı beğenmezsen diyorkaydirigubbakcemile3
bende heyecan isteyen biriyim alsın beğenmezsem değiştiririz diyorum:roflol::roflol:

Ben annelere hiç birşey almıycam. Çünkü kayınvalide bana veya oğluşuma hiç hediye almıyor.klava: Bahaneside nasıl olsa aldığımı beğenmiyorsun oyüzden almıyorum oluyor. Bende aynı cevabı kendisine ileteceğim. :teytey: Anneme gelince her zaman birşeyler alıyorum illa anneler günü olmasına gerek yok.

oooo adam öyleyse bende kayınvalideme hiçbir şey almamam lazım amaaaa ooo benden öğrensin hediyeleşmeyi diye alırım
eeee ona alınca tabiii kendi annemede alırımaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…