Bizde mi bi problem var?

İnsanlar genellikle kendisi gibi olmayan insanları dövüyor. :)
Romantik yaşayan çiftler olmayanlara göre cıvık cıvık geliyor ve o kişilerin aslında mutlu olmadığı gibi bir algıya varılıyor. Romantik olmayanlar da kendilerini cool ve eğlenceli buluyor ama karşı taraftan enseye tokat g.te şaplak askerlik arkadaşı modunda algılanıyor. :rolleyes:

Bence bunun bir doğrusu yok olamaz da, olmamalı da. İsteyen el ele göz göze birbirine şiirler okuyarak, sosyal medyaya da dağlara da haykırarak yaşar aşkını :KK70: isteyen her an seviyorum demez ama bunu hareketlerinde hep gösterir birbirine.
Herkesin karakteri de, aşkı yaşama biçimi de, ilişki dinamiği de farklıdır ve insanlar karşılıklı nasıl mutluysa öyle de olmalıdır.

Ama burada konu sahibi bir yandan komik görünüyorlar diye yererken biryandan da açıkça o çifte özenmiş, zaten kendisi de aynı zamanda belki de kıskanmış olabilirim diyor. O zaman tutmayın kendinizi konu saihibi :) açıkça konuşmanıza gerek yok illa çiçek al, gül dök, bana şarkı söyle diye ama bazı şeyleri siz başlatarak da onu yönlendirebilirsiniz bir şeylere.

Ben mesela ilişkiyi romantik, yoğun, tutkulu, elbette gülerek güldürerek ama arkadaş boyutuna dönüşmeden aradaki o flört enerjisini kaybetmeden, birbirini baş başayken de örnek verdiğiniz çiftteki gibi insanların yanında da onore ederek yaşamayı severim.
Çünkü kimsenin yaşadığı ve yaşamamızı beklediği gibi yaşamak zorunda değilim, değiliz. Neticede sevgiyi yaşama biçimi, yaşayamamaktan çok daha güzeldir. Siz de birbirinize sevginizi gösterirken insanların size garip bakışlarına aldırmayın ve canınızın istediği gibi devam edin. :)

Ahhh bahar geliyor, güneş göz kırpıyor, gönül yayları gevşiyor :KK70: Sanırım benim aşık olasım geldi :KK200:

Son düzenleme:
Benim esim romantik sozler soylemez , beni bi kadin olarak degil de sanki kucuk bi kiz cocuguymusum gibi sever , bana eve gelirken cikolatalar alir. Mutfak esyalarini cok sevdigimi bilir gider bardak alir mesela , beni herkese karsi savunur , ben bile kendimden emin degilken o benden emindir , bence bu soyledilerim mum isigindan , gul yapraklarindan daha kiymetli

Romantizmin gül yapragi yada mum oldugunu kim söylüyor? Romantizm (benim nezdimde), karsindakine dibine kadar sevildigini his ettirmektir. Senin örneginde, esinin yaptiklari ile kendini çok sevilmis his ediyorsun.

Bizlerde çogu zaman bu durum yok. Türkiyede insanlarin %70i aman annem babam görmesin, flört heycanli, eli yüzü düzgün diye diye evleniyorlar. Ilk basta ask olsa dahi, sonradan çoçuk ve para sorumlulugundan dolayi montonlugun dibi yasaniliyor.

Romantizm ile bu montonluk bozulabilir. Yani evliligi canli tutmak lazim. Karsindakini arada özel his ettirmen lazim, sevildigini his ettirmen lazim. Yoksa normal ev arkadasligindan ne farkiniz kaldi?

Herkesin karakteri farklidir , bizde romantik olan ve micmic olmayi seven esimdir , ben daha odunumdur
Ama surekli birbirimize dokunuruz mesela , yolda el ele yururuz , otururken mutlaka yanyanayizdir ya bacaklarimiz deger birbirine ya ellerimiz dizlerimizdedir vs vs
Esim hediye almayi , supriz yapmayi sever ben sevmem , ama bu demek degil ki esimi sevmiyorum sadece supriz vs romantizm kliselerinden hoslanmiyorum , esim de huyumu ogrendi artik azaltti baya yapmayı

Siz mutluysaniz gerisi bosverin , her insan farklidir , her iliskinin dinamigi farklidir , baskalarina bakip kiyaslamayin kendinizi ve iliskinizi

Şu sosyal medya da en özel hallerini paylaşan çiftler kadar itici bir şey yok. Sarılırken, öpüp koklarken fotoğraf atmak ne ya ?

Nasıl yapıyorlar acaba? Birbirlerini öperken aşkım dur iki dk bekle fotoğraf çekeyim de atsın millet görsün sevdamızı mı diyorlar :)

Arkadaşımın sevgilisi de böyleydi. Kıza ne sürprizler ne pahalı hediyeler. Hele nişan döneminde, görmeniz lazım.
İnstagram hesabını hayal edin, abartmıyorum en az 90-100 gönderi hediyeli, öpücüklü, sarılmalı resimlerle dolu .Sanalda çok mutlu bir çift ama...

Hamilelik döneminde aldatıldığını öğrendi. Fazla detaya girmek istemiyorum. Ama eşi hamile iken aldatan erkekten ne baba olur ne eş. Tabi sonra tekrar bir araya geldiler.

Sürekli fotoğraf aran çiftler birbirlerini çok seviyor demek değil. Ya da sürekli hediyelere boğan.

Uzun lafın kısası gösteriş yapanlara aldanmayın. Kocanıza da trip atmayın :) Bir erkek gönülden sevsin, sahiplensin, korusun gerisi mühim değil.

Al bir tane daha mutluluk numarası yapan, aldatılan kadın postu. Kötü örnekleri parmakla göstererek kendinizi kandırıyorsunuz sadece.

Evet herkesin kişiliği de ilişkisi de bir değil. Sosyal medyayla benim de çok alakam yok. Ama bu birbirine sevgisini çekinmeden gösterebilen çiftlerin numara yaptığı, aslında mutsuzluğun dibine vurduğu anlamına gelmiyor, üzgünüm. Ben de tam tersi bu insanları bu kadar takip edip sonra heheh gördün mü x aldatılmış diyenlerin pek mutlu olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Size gönülden sevip, sahiplenip kollaması yeterli gelebilir ama bana yetmez mesela. Sahiplenilmek, korunmak falan da istemem gerçi. Yolda yürürken tutup kendine çekip öpmeyen, bir ortamda elimi tutmayan belime sarılmayan, aklına esince ufacık bir şeyle eve gelmeyen adamı ne edeyim ben. Eksik oluversin.

Sevgilim 5 hediye almışsa 2sini hikayemde paylaşmışımdır. O an öyle içimden gelmiş canım istemiş çünkü benim sosyal medyam orası.
Bir arkadaşım yakın zamanda sözlendi, kız sürekli söz, nişan hazırlıkları ile ilgili hikaye paylaşıyor birbirlerini etiketleyip. Attıkları her adımı paylaşıyorlar. Sosyal medyalarını sadece iki kişinin özel yazışması gibi kullanmalarından rahatsız oldum sessize aldım hikayelerini geçtim. Çünkü onların ilişki anlayışı o, sosyal medyası o.
Üzerine tez yazmaya gerek yok bence.

İnsanlar genellikle kendisi gibi olmayan insanları dövüyor. :)
Romantik yaşayan çiftler olmayanlara göre cıvık cıvık geliyor ve o kişilerin aslında mutlu olmadığı gibi bir algıya varılıyor. Romantik olmayanlar da kendilerini cool ve eğlenceli buluyor ama karşı taraftan enseye tokat g.te şaplak askerlik arkadaşı modunda algılanıyor. :rolleyes:

Bence bunun bir doğrusu yok olamaz da, olmamalı da. İsteyen el ele göz göze birbirine şiirler okuyarak, sosyal medyaya da dağlara da haykırarak yaşar aşkını :KK70: isteyen her an seviyorum demez ama bunu hareketlerinde hep gösterir birbirine.
Herkesin karakteri de, aşkı yaşama biçimi de, ilişki dinamiği de farklıdır ve insanlar karşılıklı nasıl mutluysa öyle de olmalıdır.

Ama burada konu sahibi bir yandan komik görünüyorlar diye yererken biryandan da açıkça o çifte özenmiş, zaten kendisi de aynı zamanda belki de kıskanmış olabilirim diyor. O zaman tutmayın kendinizi konu saihibi :) açıkça konuşmanıza gerek yok illa çiçek al, gül dök, bana şarkı söyle diye ama bazı şeyleri siz başlatarak da onu yönlendirebilirsiniz bir şeylere.

Ben mesela ilişkiyi romantik, yoğun, tutkulu, elbette gülerek güldürerek ama arkadaş boyutuna dönüşmeden aradaki o flört enerjisini kaybetmeden, birbirini baş başayken de örnek verdiğiniz çiftteki gibi insanların yanında da onore ederek yaşamayı severim.
Çünkü kimsenin yaşadığı ve yaşamamızı beklediği gibi yaşamak zorunda değilim, değiliz. Neticede sevgiyi yaşama biçimi, yaşayamamaktan çok daha güzeldir. Siz de birbirinize sevginizi gösterirken insanların size garip bakışlarına aldırmayın ve canınızın istediği gibi devam edin. :)

Ahhh bahar geliyor, güneş göz kırpıyor, gönül yayları gevşiyor :KK70: Sanırım benim aşık olasım geldi :KK200:
Harfiyen katılıyorum :KK36:
Herkesin sevgi anlayışı, karakteri, ilişki anlayışı farklı...
Herkeste bir ön yargı var instagram da facebookta vs resim paylaşanlar vıcık vıcık geliyor, yapmacık oluyor.. ama belki öyle değil :) istisnalar illaki vardır..

Ben 3 yıllık evliyim, eşimle hala evde sokakta vs konuşurken isim ile hitap etmişliğimiz yoktur belki çok garip gelecek :) ama sürekli birbirimize hayatım, sevgilim modundayız :) çiçek göndermek için ne bileyim hediye için özel günleri beklemeyiz mesela. İçimizden ne zaman geliyorsa yaparız. Bunun bir günü de yok bize göre.. olmamalı da .

Dediğiniz gibi başkalarının yanında birbirimizi övmeyi de çok severiz, bayılırız hatta :D Gerçi bunu tekken de yapıyoruz mesela giyinirim dışarı çıkacaksak, bugün harika görünüyorsun sevgilim deyip boynuma sarılır.. Ya da misafir varsa yaptığım yemek hakkında yorum yapıyorsa, eşim hemen benim hatunun her iş gelir elinden der över de över :D

Yani aksini düşünemiyorum zaten diğer türlü bir adamla mümkün değil, yapamam herhalde. Fıtratıma uymaz :D

Esimin arkadaslari ve esleriyle surekli gorustugumuz bi grubumuz var. bi arkadas esiyle surekli ask bocegi gibi takiliyolar, koltukta surekli sarmas dolas oturuyolar, birbirlerine hitaplari hep askim, bitanem seklinde ve 10 yillikta evliler bu arada.. yalan yok bende onlara imreniyodum asklari hala cok taze diye..
Gecen ay esim ogrendiki o arkadasinin bi sevgilisi varmis ona ev acmis falan (neyse buralar uzun) sonra onlarla yine gorustuk yine ayni sarmas dolaslar o zmn anladim ki bu isler ya gosteris evde huzur yok, ya da adam aldattigi icin sucluluk duyuyor o yuzden surekli karisini bizim yanimizda yuceltiyor, ask gosteriyor.. demem o ki baskalarinin yaptigi gosterisli hareketlere inanmayin kim bilir iclerinde nasil bi sikinti var ki onu disariya yansitmamak icin farkli davraniyorlar.

Her insan farklı her ilişki potansiyeli farklı. Başkasına bakarak ilişki şekillendirilmez zaten. İstediğiniz şeyleri eşinize söyleyin. Ama adamında bir tarzı vardır yapabilir yada yapamaz onuda en iyi siz bilirsiniz.
Yapmacık olmasındansa hiç olmamasını tercih edenlerdenim. Bizde bir ortalama tutturduk ne öyle mıcmıcızdır ne de elimizi birbirimizden çekeriz. Ama kimsenin gözüne sokmadan. Bilmem anlatabildim mi 🤣

Esimin arkadaslari ve esleriyle surekli gorustugumuz bi grubumuz var. bi arkadas esiyle surekli ask bocegi gibi takiliyolar, koltukta surekli sarmas dolas oturuyolar, birbirlerine hitaplari hep askim, bitanem seklinde ve 10 yillikta evliler bu arada.. yalan yok bende onlara imreniyodum asklari hala cok taze diye..
Gecen ay esim ogrendiki o arkadasinin bi sevgilisi varmis ona ev acmis falan (neyse buralar uzun) sonra onlarla yine gorustuk yine ayni sarmas dolaslar o zmn anladim ki bu isler ya gosteris evde huzur yok, ya da adam aldattigi icin sucluluk duyuyor o yuzden surekli karisini bizim yanimizda yuceltiyor, ask gosteriyor.. demem o ki baskalarinin yaptigi gosterisli hareketlere inanmayin kim bilir iclerinde nasil bi sikinti var ki onu disariya yansitmamak icin farkli davraniyorlar.
Ben buna katılmıyorum, herkesi bir kefeye koyamayız çünkü.
Gösteriş yapan aldatıyor ya da mutsuz; yapmayan ya da ilişkiyi sıradan yaşayan aldatmıyor eşine sadık diye bir kavram yok, olamaz da :)

İlk evliliğimde eşim odunun teki idi.. yani sizin deyiminizle mıçmıç olmayan, sosyal medyaya fotoğraf koymayan ya da ne bileyim milletin gözüne sokmadan yaşayan biri idi.. sorduğunda ben böyleyim, yapım bu derdi.
Ama seni çok seviyorum derdi :)

O kadar çok seviyormuş ki :) evliliğimin 4. ayından itibaren aldatılmışım 10. ay da öğrendim :D

Yani bu tür örneklemeler saçma, herkes bir değil çünki

Benim çok hoşuma gidiyor böyle sevgi pıtırcığı çiftler. Böyle her fırsatta cilveleşip duran arkadaşlarımız var bizim de, iki dakka ayrılın da şu çayınızı için diyorum. Hiç de yapmacık gelmiyor, neden gelsin ki, herkesin sevgisini gösterme biçimi farklıdır. Keşke ben de öyle olabilsem, ama olamıyorum elimde değil, yalnızken bile sevgimi gösteremiyorum eşime.. Öküzmüşüm ben, öyle diyor eşim =(

Yorumlardan anladığımız üzere, birbirlerine sarılıp öpen çiftlerin sonu iyi olmuyor arkadaşlar,ona göre ayağınızı denk alın. :KK70:

Toplum içinde evdeki halimizden eser yoktur, resmi sayılacak bir çiftiz ama sarılıp öpenlerde illa bir hinlik olacak değil yahu.

Bu kıyaslama işi, duygusal doyumun olmadığı ilişkilerde oluyor daha çok. Yoksa kim eşine aşkım balım demiş, sarılıp öpmüş umurunuz da olmaz.

Hatanız nerde biliyor musunuz? Evlenmeden önce kurduğunuz hayalleri,kafanızda oluşan koca ve evlilik profilini gercekte gormek istemeniz..
Evlilik milattir. O hayalleri birak düşünmeyi istemeyi unutmaktir ve yeniden hayaller inşa etmektir
Anlatabildim mi?
Ayrica bazi şeyler değişmez.
Şunu da belirteyim;instagramda bu sululuk yüzünden cok kişi kandırılıyor.
Kocasından dayak yiyor aşkım bitanemle başlayan destanlar yazıyor.
Neden mi? bu psikolojidir. Önce kendisinin inanması gerekir kendini inandiracak ki başkasını inandırsın.
O yanınıza gelen gerizekalı ciftle de görüşmeyin. Evlenmişler ama bankta birbirine sarılan ergen gibi olmaktan kurtulamamislar.
Bizimde var öyle bir tanıdığımız
Kiza sarılır saçıyla oynar. Askimlar bitanemler havada uçuşur. Isin gercek yüzü ne bilio musunuz?
Cinsellik yokmus. Cocuklari olmuyor bu yüzden. Oglan sorumsuzmus. Boşansa annesi üzülürmüş.
Bizzat cok yakin arkadaşım
Ama yanimizdayken cok mutlu davranirlar oglan yokken anlattı banada.

Yorumlarda ilginc ya
Onlar mic mic ama sen arkadaki sahneyi bilmiyorsun kesin aldatiyorlar ya da arkasinda baska bir bit yenigi var ekseninde😂

Boyle cok fazla cift var arkadaslar ve gayette mutlular. Bir de onlara da mutlaka bu ne boyle yapisik ikiz gibisiniz elestrileri gelmistir ama muhtemelen takmiyorlardir biz boyle mutluyuz diye😂
Istediginiz gibi ilgi istiyorsaniz ve goremiyorsaniz kendinizi bununla avutmak yerine baska cozum yollari bulun bence

Ki ben burada ilgili mic mic sevgililerin aldatma olayini pek okumadim ama kocam hoduk gibiydi aldatti olaylariyla dolmus tasmis bdv. siz kalkmis micmic iliskilerin arkasında bit yenigi ariyorsunuz hic mantikli degil bu durum uzgunum😑

Yorumlardan anladığımız üzere, birbirlerine sarılıp öpen çiftlerin sonu iyi olmuyor arkadaşlar,ona göre ayağınızı denk alın. :KK70:

Toplum içinde evdeki halimizden eser yoktur, resmi sayılacak bir çiftiz ama sarılıp öpenlerde illa bir hinlik olacak değil yahu.

Bu kıyaslama işi, duygusal doyumun olmadığı ilişkilerde oluyor daha çok. Yoksa kim eşine aşkım balım demiş, sarılıp öpmüş umurunuz da olmaz.

Hemen bebeeem demeyi ve sarılıp öpmeyi bırakıyorum. Bundan sonra soğuk kadın oluyorum, zinhar eli elime değemez. 12-13 senedir aldatılıyor olabilirim, acilen araştırmaya girmem lazım. Ablamı da uyarayım hemen, zira o 25 senedir falan aldatılıyor. Eniştem benim beye göre çok aşırı mıç mıçtır. Kocaları boşayıp aynı evde yaşamaya başlayalım hemen.

Hayir bnm soylemek istedigim bu degildi, genelleme yapmak da degildi. Ama 7 ciftten olusan bi arkadas grubunda surekli en cok biz birbirimizi seviyoruz vurgusu yapmaya calisiyorlardi, en asik onlar, en mutlu evlilik onlarin ki vs.. cok goze sokmaya calisilan seyler gosteristir yani ve ogrendik ki aslinda oyle degillermis.. tabi ki esler birbirine sevgisini gosterecek ama kalabalik b i ortamda da surekli goze sokulmaya calisiyorsa bi sikinti oldugunu dusunuyorum artik evet.

Yorumlarda ilginc ya
Onlar mic mic ama sen arkadaki sahneyi bilmiyorsun kesin aldatiyorlar ya da arkasinda baska bir bit yenigi var ekseninde😂

Boyle cok fazla cift var arkadaslar ve gayette mutlular. Bir de onlara da mutlaka bu ne boyle yapisik ikiz gibisiniz elestrileri gelmistir ama muhtemelen takmiyorlardir biz boyle mutluyuz diye😂
Istediginiz gibi ilgi istiyorsaniz ve goremiyorsaniz kendinizi bununla avutmak yerine baska cozum yollari bulun bence

Ki ben burada ilgili mic mic sevgililerin aldatma olayini pek okumadim ama kocam hoduk gibiydi aldatti olaylariyla dolmus tasmis bdv. siz kalkmis micmic iliskilerin arkasında bit yenigi ariyorsunuz hic mantikli degil bu durum uzgunum😑

Öyle deme tuvalet kağıdı değiştirmesi bile bir sevgi göstergesi. Kadınlar olarak beylerimizin ceplerinden dökülen sevgi ve ilgi kırıntılarını toplayıp bunlarla mutlu olmayı öğrenmeliyiz. Aksi halde aldatılırız, dayak yeriz ya da cinsellik falan biter. Aman ha.

Hayir bnm soylemek istedigim bu degildi, genelleme yapmak da degildi. Ama 7 ciftten olusan bi arkadas grubunda surekli en cok biz birbirimizi seviyoruz vurgusu yapmaya calisiyorlardi, en asik onlar, en mutlu evlilik onlarin ki vs.. cok goze sokmaya calisilan seyler gosteristir yani ve ogrendik ki aslinda oyle degillermis.. tabi ki esler birbirine sevgisini gosterecek ama kalabalik b i ortamda da surekli goze sokulmaya calisiyorsa bi sikinti oldugunu dusunuyorum artik evet.
Yanlış düşünüyorsunuz işte bu bir ön yargı..
Onlar öyle diye öyle oldu diye herkes bir değil..

Mesela bana da garip gelen ne biliyor musunuz ? bir görevmiş gibi ne bileyim 14 subat ta gönderilen çiçekler , ya da doğum gününde yıl dönümünde alınan hediyeler vs ..
Yani ben sevgilime yani eşime çiçek göndermek için ya da hediye almak için neden özel gün bekleyeyim ? o zaman sevginin aşkın ne anlamı var ?? içimden ne zaman geliyorsa o zaman alırım.
Bana da bu saçma geliyor birbirine bazı seyleri görev edinen çiftler, ne üzücüü.. Geçen 14 subat ta işyerindeyim arkadaş çiçek bekliyor eşinden :D ne bekliyorsun dedim e bugün 14 subat ya diyor.. o kadar üzüldüm ki durumu içler acısı.

Eğer çiftler birbiri ile hala flört gibi yaşayabiliyorsa, hafta sonu kaçamakları yapabiliyorsa, yanyana iken 2 küçük cocuk olabiliyorsa bana göre en güzel aşk o çiftindir. Bunlar tabi biraz da maddiyata bakıyor.

Ama güzel söz söylemeyen, durup dururken hediye çiçek vs almayan, iltifat etmeyen, başkalarının yanında karısını övmeyen, sevgisini belli etmeyen, aşkını dolu dolu yaşamayan adamdan daha iğrenç bir şey yok bence.

Öyle miymiş ? Bu yanılgıyı savunan kadınlar da kendini böyle avutuyor sanırım.

Peki o zaman sevgilim ya da ileride eşim bir ortamda bana herkesin partnerine gösterdiğinden daha fazla ilgi gösterirse herkesin içinde önce üzerine içeceği dökecek sonra da şamarı basacağım ve diyeceğim ki "nasıl üzerime gül koklarsın söyle o şırfıntı kim nalçakkk" :KK43: :KK70:

Mantıklı olur muydu? Sizin ikna olmaya ve bizi de etmeye çalıştığınız şey de bu kadar komik ve mantıksız işte !
İnanır mısınız bilmem ama birbirine her yerde, her şekilde sevgisini gösteren aşık, sadık, mutlu çiftler var pek ala :) Ama siz inanmayın tabi yoksa ilişkinizde mutlu olamazsınız :)

Benim eşimde romantik değildir.
Ki bende hiç sevmem mum ışığı falan nedir yani.
En son olan bişeyi anlatayım demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Ben migrostan bi tane sabunluk aldım.
Uzun süredir aldıklarım hep bozuk çıkıyordu.
Buda öyle olur diye 1 tane aldım.
Sonradan bi hoşuma gitti.
Eşime laf arasında bir defa ya keşke 2 tane alsaydım baksana nasıl işime yaradı tüh falan dedim. Normal bi sohbet.

Aradan 3 4 hafta geçti.
O sabunluk başka markete gelmiş.
Eşim eve geldi elinde sabunluk.
Beğenmiştin ya görünce aldım bitanr daha dedi.

İşte bence o sabunluk romantik mum ışığından da, alacağı instagrama hava atmalık hediyelerden de, birilerinin yanında kendini ispatlamasından da daha değerli.

Çünkü beni dinlemiş.
Çok basit bi cümleydi yani sabunluğu beğendim keşke bitane daha alsaydım.
Ben belki duymadı bile sanıyordum.
Ama dinlemiş beni.

Bazen sevgi romantik dakikalar değilde işte böyle alacağı bişeydir.
Üstüne hırka al demektir,
Ne bileyim gün içinde arayıp nasılsın demektir.
Hayata nasıl baktığınızla alakalı

Hemen bebeeem demeyi ve sarılıp öpmeyi bırakıyorum. Bundan sonra soğuk kadın oluyorum, zinhar eli elime değemez. 12-13 senedir aldatılıyor olabilirim, acilen araştırmaya girmem lazım. Ablamı da uyarayım hemen, zira o 25 senedir falan aldatılıyor. Eniştem benim beye göre çok aşırı mıç mıçtır. Kocaları boşayıp aynı evde yaşamaya başlayalım hemen.
Geç kalmamışsındır umarım, mıçmıç adamların üzerini çiziyoruz artık :KK70:

Bunun farklı versiyonunu yaşadım, eşim çocuklarla çok ilgilenir, arkadaşlarla dışarıya çıktık babalarıyla oynadılar, eşim kalktı oturdu çoğunlukla. Bir arkadaşımın eşi dedi ki eşin bir kabahat mi işledi de sen hiç seni kaldırmıyor kendi uğraşıyor çocuklarla 😯 bir babanın çocuklarıyla vakit geçirmesinin altında bile başka şeyler aranabiliyor.

Buda ona benziyor, bizde olmayanı kötüleme, karalama çabasıyla iç rahatlatmaya çalışmak.

Son düzenleme:
Back
X