- Konu Sahibi Milamila9494
-
Ayyy 3 çocuk yapamam ben ya o potansiyel yok ben de :)valla bizde de çoluk çocuk yokken en sevdiğimiz şeydi, butun haftasonu yatakta film izler pizza gömerdik bence çok romantik. Hatta fazla romantik oldu sanırım 3 çocuğumuz oldu
Rumuzunun fazlası var, eksiği yok...Benim kocama oyle birsey soyleme ihtiyacim yok ve gerekte yok zira kimseyle görüşmüyoruz o bahsettiğiniz tuvalet kağıdı bizim dostluk anlayışımız bilmem anlatabildim mi.hele de boylelerine tam da o tuvalet kagidi muamelesi yapiyoruz
Benim kocami tanıyormusun hayrola nerden.biliyorsun ilgi.gosterip gostermedigini iddaani ispatlasana
Erkek arkadaşınız bunları yapıyor ise, dikkat edin sizi aldatıyor olabilirHer ilişkinin dinamiği farklı her insanın yapısı da çok farklı. bizim ilişkimiz de ben odunumdur erkek arkadaşım feci şekilde romantik , düşünceli, sürprizi seven bir insan ve ayrıca sarılmayı sürekli yan yana olmayı da çok sever.( Dışarıdan komik gelebilir ama göstermelik değil adam sarılmayı seviyor garip bir şekilde) Onun yaptığı jestler karşılıksız kalmasın diye bende dikkat ediyorum. Sizde seviyorsanız eşinizi uyarın ben uyarı aldıktan sonra daha çok dikkat etmeye çalıştım
Benim sosyal medyam bile yok sevgilimin var hiç bir yere fotoğraf koymak istemiyorum bu aşk göstergesi değil bana göre çünkü koyanda beni ilgilendirmez ama acıyarak güldüğüm doğrudur bazı insanlara kıskançlık olarak algılayıp kendinizi iyi hissetmeye çalışmanız bile sorunlarınız olduğunu gösterir yanlış anlamayın ama tipik kociş hastalığı var siz deKocalarından sevgi ve ilgi göremeyen herkes, görenleri kıskanıyor bence net yani :)
Bunun lamı cimi yok.. Her kadın ister kendine değer veren, ilgilenen, aşk sözleri söyleyen, instagrama resimlerini atan, insanların içinde sarılan, karısını öven bir adamı..
Ah kocam bana terlik aldı, ah kocam evi süpürdübunlar sevgi gösterisi değil; olması gereken şeyler.
O zaman kocam hafta da 2 gün ev süpürür, hafta da 1 kez balkonu yıkar, yemekten sonra masayı ben kaldırırım o bulaşık yıkar.. o halde kocam bana aşşşşırııı aşık
Bu ne ayol, böyle bir mantık mı var ? ben isterim ki kocam herkesin yanında bana sevgisini göstersin; ben içimden seviyorumm ya da ben sevgimi belli edemiyorum mantığı mı var ? aklınız alıyor mu ??
Sosyal medyada resim paylaşan, sevgi gösterisinde bulunan, birbirini öven çiftleri kıskanmaktan vazgeçmeli bence herkes.
Bu tarz kadınlar bu algıya kapılan kadınlar, ya bu deveyi güdecekkk :) ya bu diyardan gidecek :)
PekiBenim sosyal medyam bile yok sevgilimin var hiç bir yere fotoğraf koymak istemiyorum bu aşk göstergesi değil bana göre çünkü koyanda beni ilgilendirmez ama acıyarak güldüğüm doğrudur bazı insanlara kıskançlık olarak algılayıp kendinizi iyi hissetmeye çalışmanız bile sorunlarınız olduğunu gösterir yanlış anlamayın ama tipik kociş hastalığı var siz de
Aynı bizim ilişki ya ama ben kova burcuyum odunda değil kütüğe evrildim yane yazın sıcaklıyorum diye adama tekme tokat giriyorum uyurkenHer ilişkinin dinamiği farklı her insanın yapısı da çok farklı. bizim ilişkimiz de ben odunumdur erkek arkadaşım feci şekilde romantik , düşünceli, sürprizi seven bir insan ve ayrıca sarılmayı sürekli yan yana olmayı da çok sever.( Dışarıdan komik gelebilir ama göstermelik değil adam sarılmayı seviyor garip bir şekilde) Onun yaptığı jestler karşılıksız kalmasın diye bende dikkat ediyorum. Sizde seviyorsanız eşinizi uyarın ben uyarı aldıktan sonra daha çok dikkat etmeye çalıştım
He yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğimmm :)Benim sosyal medyam bile yok sevgilimin var hiç bir yere fotoğraf koymak istemiyorum bu aşk göstergesi değil bana göre çünkü koyanda beni ilgilendirmez ama acıyarak güldüğüm doğrudur bazı insanlara kıskançlık olarak algılayıp kendinizi iyi hissetmeye çalışmanız bile sorunlarınız olduğunu gösterir yanlış anlamayın ama tipik kociş hastalığı var siz de
Bende aynen böyle gülüyorum işte neyse ben bu yaz evlendiğim için burdan okuduğum karikatür gibi kadınları iyice inceliyorum :) Allah yazdıysa bozsun iyi günler :)
Ben seni tanımıyorum sende beni site yöneticileri seni iyi tanır ama bu mesajindan sonra piremsessRumuzunun fazlası var, eksiği yok...
Ba bayy canımmmBende aynen böyle gülüyorum işte neyse ben bu yaz evlendiğim için burdan okuduğum karikatür gibi kadınları iyice inceliyorum :) Allah yazdıysa bozsun iyi günler :)
Neden sürekli ispat istiyorsunuzBen seni tanımıyorum sende beni site yöneticileri seni iyi tanır ama bu mesajindan sonra piremsessha bide ispatlasana iddani . Madem benim rumuzum.oyle boyle o zaman sizin gibi akillilar saflari kandırsın bakalim..sosyal medyada mesela ne dersin? Ne de olsa fazlasi varmis ya hani
Evleniyorum zaten bu yaz :) cımbız derken direkt böyle diyenler kıskançtır net ve kesin yargısında bulunan sizsiniz boşanmanıza üzüldüm ve evet resim video paylaşmıycam sevgilim paylaşır çünkü o aşırı sevgisini gösteren biri herkes bilsin istiyor fakat ben bizbizeyken se vgimi göstermekten yanayım başka insanlara gösteri gibi geliyor biz birbirimiz çok seviyorsak insanların ne düşündüğü kimin umrunda yaniHe yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğimmm :)
Bende tipik kociş hastalığı yok zira koca boşamış insanım :)
Yazdıklarımdan da sadece sosyal medyada fotoğraf algısını cımbızla çekmiş olmanız ayrı bir ironi :)
Tabi romantiklik, sevgi, ilgi, saygı bunlar kişiye göre değişiklik gösteren durumlar..
Sosyal medya ya eşi ile sevgilisi veya nişanlısı ile fotoğraf koyanlara acıyarak bakmanız da bence sizin acınacak durumda olduğunuzu gösteriyor sanki :)
O halde siz şey yapın ımmm eğer olur da sevgiliniz ile evlenirsenizzz :)
düğün, kına, nişan fotoğraflarınızı veya ne bileyim hafta sonu eşiniz size bir kahvaltı sürprizi falan yaparsa kahvaltı resimlerinizi ne bileyim vs gibi paylaşmayın olur mu :) acınacak duruma gelirsiniz sonra, neme lazım :)
Benim sosyal medyam bile yok sevgilimin var hiç bir yere fotoğraf koymak istemiyorum bu aşk göstergesi değil bana göre çünkü koyanda beni ilgilendirmez ama acıyarak güldüğüm doğrudur bazı insanlara kıskançlık olarak algılayıp kendinizi iyi hissetmeye çalışmanız bile sorunlarınız olduğunu gösterir yanlış anlamayın ama tipik kociş hastalığı var siz de
He yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğimmm :)
Bende tipik kociş hastalığı yok zira koca boşamış insanım :)
Yazdıklarımdan da sadece sosyal medyada fotoğraf algısını cımbızla çekmiş olmanız ayrı bir ironi :)
Tabi romantiklik, sevgi, ilgi, saygı bunlar kişiye göre değişiklik gösteren durumlar..
Sosyal medya ya eşi ile sevgilisi veya nişanlısı ile fotoğraf koyanlara acıyarak bakmanız da bence sizin acınacak durumda olduğunuzu gösteriyor sanki :)
O halde siz şey yapın ımmm eğer olur da sevgiliniz ile evlenirsenizzz :)
düğün, kına, nişan fotoğraflarınızı veya ne bileyim hafta sonu eşiniz size bir kahvaltı sürprizi falan yaparsa kahvaltı resimlerinizi ne bileyim vs gibi paylaşmayın olur mu :) acınacak duruma gelirsiniz sonra, neme lazım :)
O zaman tamam siz sevgilinize söyleyin, atmasın sonra acırlarrr :)Evleniyorum zaten bu yaz :) cımbız derken direkt böyle diyenler kıskançtır net ve kesin yargısında bulunan sizsiniz boşanmanıza üzüldüm ve evet resim video paylaşmıycam sevgilim paylaşır çünkü o aşırı sevgisini gösteren biri herkes bilsin istiyor fakat ben bizbizeyken se vgimi göstermekten yanayım başka insanlara gösteri gibi geliyor biz birbirimiz çok seviyorsak insaların ne düşündüğü kimin umrunda yani
Bence deBirinin eşiyle sevgilisiyle fotografi olmasi neden acınacak birsey? Birlikte fotograf atmislar aciyip gülüyorum???? Arkadaslariyla, anne, babasiyla fotograf atanlara da aciyip guluyor musunuz? Buna anca kiskanmak denir cunku mantiga oturan bir yani yok yaptiginiz hareketin. Siz yapmayabilirisiniz ama İnsanlar birlikte fotograf cekmis diye kim niye acisin yani?Neyine aciyorsunuz gidin acinacak insanlara aciyin Allah askina.
Ayyy 3 çocuk yapamam ben ya o potansiyel yok ben de :)
Erkek arkadaşınız bunları yapıyor ise, dikkat edin sizi aldatıyor olabilir
Zira kıskanç kadınların daha doğrusu sevgilisi nişanlısı veya hayat arkadaşı bu tarz olmayan kadınların 1 tek algısı var o da böyle davranan karşı cinsler genel de aldatıyoryani bir nevii günah çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?