Bizde mi bi problem var?

Her ilişkinin dinamiği farklı her insanın yapısı da çok farklı. bizim ilişkimiz de ben odunumdur erkek arkadaşım feci şekilde romantik , düşünceli, sürprizi seven bir insan ve ayrıca sarılmayı sürekli yan yana olmayı da çok sever.( Dışarıdan komik gelebilir ama göstermelik değil adam sarılmayı seviyor garip bir şekilde) Onun yaptığı jestler karşılıksız kalmasın diye bende dikkat ediyorum. Sizde seviyorsanız eşinizi uyarın ben uyarı aldıktan sonra daha çok dikkat etmeye çalıştım

Rumuzunun fazlası var, eksiği yok...

Erkek arkadaşınız bunları yapıyor ise, dikkat edin sizi aldatıyor olabilir

Zira kıskanç kadınların daha doğrusu sevgilisi nişanlısı veya hayat arkadaşı bu tarz olmayan kadınların 1 tek algısı var o da böyle davranan karşı cinsler genel de aldatıyor yani bir nevii günah çıkartıyor

Benim sosyal medyam bile yok sevgilimin var hiç bir yere fotoğraf koymak istemiyorum bu aşk göstergesi değil bana göre çünkü koyanda beni ilgilendirmez ama acıyarak güldüğüm doğrudur bazı insanlara kıskançlık olarak algılayıp kendinizi iyi hissetmeye çalışmanız bile sorunlarınız olduğunu gösterir yanlış anlamayın ama tipik kociş hastalığı var siz de

Peki

Aynı bizim ilişki ya ama ben kova burcuyum odunda değil kütüğe evrildim yane yazın sıcaklıyorum diye adama tekme tokat giriyorum uyurken

Arkadaşlarınızı bilmem ama bizim çevremizde de öyle vıcık vıcık çiftler var ve kesinlikle bana inandirici gelmiyorlar.. Eşleri zehir gibi yemek yapsa kimse benim eşim kadar güzel yemek yapamaz derler.. Halbuki aynı yemeği ben yiyiyorum ama beğenmiyorum.. Birgün eşim bune yemeğiniz yiyilmiyor isiniz gücünüz eşlerinizi övmek ama benim esimin eline su dökemezler demiş.. Hayatta beni övmez nasıl sinirlendiyse artik

He yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğimmm :)
Bende tipik kociş hastalığı yok zira koca boşamış insanım :)

Yazdıklarımdan da sadece sosyal medyada fotoğraf algısını cımbızla çekmiş olmanız ayrı bir ironi :)

Tabi romantiklik, sevgi, ilgi, saygı bunlar kişiye göre değişiklik gösteren durumlar..

Sosyal medya ya eşi ile sevgilisi veya nişanlısı ile fotoğraf koyanlara acıyarak bakmanız da bence sizin acınacak durumda olduğunuzu gösteriyor sanki :)

O halde siz şey yapın ımmm eğer olur da sevgiliniz ile evlenirsenizzz :)
düğün, kına, nişan fotoğraflarınızı veya ne bileyim hafta sonu eşiniz size bir kahvaltı sürprizi falan yaparsa kahvaltı resimlerinizi ne bileyim vs gibi paylaşmayın olur mu :) acınacak duruma gelirsiniz sonra, neme lazım :)

Rumuzunun fazlası var, eksiği yok...
Ben seni tanımıyorum sende beni site yöneticileri seni iyi tanır ama bu mesajindan sonra piremsess ha bide ispatlasana iddani . Madem benim rumuzum.oyle boyle o zaman sizin gibi akillilar saflari kandırsın bakalim..sosyal medyada mesela ne dersin? Ne de olsa fazlasi varmis ya hani

Neden sürekli ispat istiyorsunuz bu 2 oldu
ispatlasana iddanı ispatlasana iddanı gibi sebep neydi ki ?

Evleniyorum zaten bu yaz :) cımbız derken direkt böyle diyenler kıskançtır net ve kesin yargısında bulunan sizsiniz boşanmanıza üzüldüm ve evet resim video paylaşmıycam sevgilim paylaşır çünkü o aşırı sevgisini gösteren biri herkes bilsin istiyor fakat ben bizbizeyken se vgimi göstermekten yanayım başka insanlara gösteri gibi geliyor biz birbirimiz çok seviyorsak insanların ne düşündüğü kimin umrunda yani

Birinin eşiyle sevgilisiyle fotografi olmasi neden acınacak birsey? Birlikte fotograf atmislar aciyip gülüyorum???? Arkadaslariyla, anne, babasiyla fotograf atanlara da aciyip guluyor musunuz? Buna anca kiskanmak denir cunku mantiga oturan bir yani yok yaptiginiz hareketin. Siz yapmayabilirisiniz ama İnsanlar birlikte fotograf cekmis diye kim niye acisin yani? Neyine aciyorsunuz gidin acinacak insanlara aciyin Allah askina.

Yoo siz sadece onu yazmadiniz ki bakin ne yazmışsınız

O zaman tamam siz sevgilinize söyleyin, atmasın sonra acırlarrr :)

Pekiii canımmm

Bence de şuan işyerindeyim kadınlı erkekli çalışma ortamımız 8 kişi 8 kişinin verdiği cevapp
ne maanaaaaa

hakkaten anlamadım yalnız acımak ilginçç

Bakin bunu yazmissiniz :) burda bende bu tip insanlari elestiren biri olarak hicte aldatiyor falan demedim oyle bir mesajımda yok
Gunahda çıkarmadım
Once kendi yazdiklariniza bakin herkesi eleştirirken yalan soylemeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…