- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Ama ben bunu size yazmadım kiBakin bunu yazmissiniz :) burda bende bu tip insanlari elestiren biri olarak hicte aldatiyor falan demedimoyle bir mesajımda yok
Gunahda çıkarmadım
Once kendi yazdiklariniza bakin herkesi eleştirirken yalan soylemeyim bari
Bir insan biseyi söylüyorsa ve iddaa ediyorsa mesela sizin gibi hani biz.kiskanc kadinmisiz yaaa kocamız aldatiyor demisiz nerde demisiz kiNeden sürekli ispat istiyorsunuzbu 2 oldu
ispatlasana iddanı ispatlasana iddanı gibisebep neydi ki ?
Bana yazmadiniz zaten benim gibi düşünenlere yazdınız. Dolayısıyla burda bu yorumu yapanlar boyle bisey söylüyormuş gibi oluyor ve ayıp oluyor benceAma ben bunu size yazmadım ki
Ama ben onu size demedimmm kiiiii, bu algı da olan sadece siz değilsinizzz; burda sizin haricinizde çok insan var.Bir insan biseyi söylüyorsa ve iddaa ediyorsa mesela sizin gibi hani biz.kiskanc kadinmisiz yaaa kocamız aldatiyor demisiz nerde demisiz kio yuzden yalan beyan oluyor sebep bu.
Bence deşuan işyerindeyim kadınlı erkekli çalışma ortamımız 8 kişi 8 kişinin verdiği cevapp
ne maanaaaaa
hakkaten anlamadım yalnız acımakilginçç
Yaptıkları ile söyledikleri bağdaşmaması ..Hayir bir de ben paylaşmam sevgilim fotograflarimizi paylasir yazmiş. Sevgilisine de aciyarak güler demek ki
Ben birine aciyarak gülsem ayni halin içinde eşim sebebiyle dahi olsa bulunmak istemem. Garip işler
Ama ben onu size demedimmm kiiiii, bu algı da olan sadece siz değilsinizzz; burda sizin haricinizde çok insan var.
İlgili olan eşi kadını erkeği fark etmez, sevgisini fazla gösteren herkesi direkt yargılıyor..
Mesela arkadşaın biri yazmış adam böyle idi karısını aldatıyormuş meğer diye.. yani böyle birini görmüş herkesi öyle sanıyor.
bunu kastettim ben, siz çok farklı anlamışsınız.
Gecen esimin akrabalari geldi uzaktan akrabasi. Bizimle ayni yasta evliler. Bunu nasıl anlatsam bilemiyorum sürekli birbirlerini övdüler. Ben kendimi o kadar kotu hissettimki. Bi konu aciliyo cocuk sürekli kizi öne atiyo sen bu bölumu okudunya bilirsin anlatsana hayatim falan ama sürekli oluyo bu.
Sonra bi yere oturduk sarmas dolaslar birbirlerine bakip guluyolar sürekli sariliyolar kiz adamin omzuna yatiyo falan anlayamadim. Biz de tam tersi baskasinin yaninda gösteris yapar gibi niye yapalim düşüncesindeyiz yapmayiz sevmeyiz de. Basbasayken ayri tabi.
İnstgramda da sürekli paylasim halindeler o kadar midem bulandiki artik ise girdim ise girme hediyesi aaa seni seviyorum askim birinci hafta hediyesi.
Ben de evet biraz kiskanmis olabilirim bilmiyorum hem itici geliyo hem de ne kadar mutlular diyo insan. Esime sardim gecen sen bana hic jest yapmiyosun insan bi su kizi mutlu ediyim diye dusunur dedim. O da iste o cocuktan bahsetti. Ayni okulda okumuslar. Onun hic maddi problemi olmadiki dedi okurken de birsuru kursa oraya buraya gidiyodu ben ailemden isteyemiyodum dedi. Onun ailesi ne dese yapiyodu falan dedi icim burkuldu utandim (dugunde ailesi altinlari alcaz dedi ama esim benim yanimda oldu biz o altınlarla eve gircez dedi ailesi cok sorumsuzdur ondan üzüldüm)yani bu konular biraz da maddiyata bakiyo dedi hakli olabilir tabi biraz da bahanesi esimi taniyosam oldum olasi beceremez sürprizdir odur budur islerini.
Nedense iki gündür fena halde kafama taktim bunlar instagramda paylastikca ben esime doldum. Ama sanirim haksizlik yapiyorum. Ya da şöyle söylüyüm esim hakli mi yoksa bahane mi ariyo? Pahali olmasina gerek yokki iki mum yakip güzel sözler söylese de olur illa maddi bisey gerekli değil bana göre.
Ben söylediğimin arkasındayım :)Evet var ama bakin benim gibi düşünen baskasi da varmis. O zaman siz kendinizi ifade etme konusunda sıkıntı yasiyorsunuz ben vegucci Arkadasimiz bu sekilde anladi bakin o da ne yazmis
Evleniyorum zaten bu yaz :) cımbız derken direkt böyle diyenler kıskançtır net ve kesin yargısında bulunan sizsiniz boşanmanıza üzüldüm ve evet resim video paylaşmıycam sevgilim paylaşır çünkü o aşırı sevgisini gösteren biri herkes bilsin istiyor fakat ben bizbizeyken se vgimi göstermekten yanayım başka insanlara gösteri gibi geliyor biz birbirimiz çok seviyorsak insanların ne düşündüğü kimin umrunda yani
Gercekten kesin yargıda bulunuyorsunuz
Hayir bir de ben paylaşmam sevgilim fotograflarimizi paylasir yazmiş. Sevgilisine de aciyarak güler demek ki
Ben birine aciyarak gülsem ayni halin içinde eşim sebebiyle dahi olsa bulunmak istemem. Garip işler
Konu sadece foto mu birbirini durduk yere öven karşımda yalanıp duran çiftelere gülüyorum yaniBirinin eşiyle sevgilisiyle fotografi olmasi neden acınacak birsey? Birlikte fotograf atmislar aciyip gülüyorum???? Arkadaslariyla, anne, babasiyla fotograf atanlara da aciyip guluyor musunuz? Buna anca kiskanmak denir cunku mantiga oturan bir yani yok yaptiginiz hareketin. Siz yapmayabilirisiniz ama İnsanlar birlikte fotograf cekmis diye kim niye acisin yani?Neyine aciyorsunuz gidin acinacak insanlara aciyin Allah askina.
Yaptıkları ile söyledikleri bağdaşmaması ..
Evren bile buna müsaade edemedi
Çok korkuttun, elim ayağıma dolaştı. Burada sırf mutlular ve o mutluluklarını paylaşmışlar diye o kişilere hakaret eden bir insanın aklı dengesinin yerinde olduğunu gerçekten düşünmüyorum ve bu yüzden banlanacağımı zannetmiyorum. Hele hele de sen varken...Ben seni tanımıyorum sende beni site yöneticileri seni iyi tanır ama bu mesajindan sonra piremsessha bide ispatlasana iddani . Madem benim rumuzum.oyle boyle o zaman sizin gibi akillilar saflari kandırsın bakalim..sosyal medyada mesela ne dersin? Ne de olsa fazlasi varmis ya hani
Ben söylediğimin arkasındayım :)
Bu benim düşüncem, ben bunu başkaları kabullensin diye diretmiyorum.. arkadaş mesela sosyal medyaya sevgilisi ile eşi ile fotoğraf atanlara acıyormuşacıyarak gülüyormuş
kendi sosyal medya kullanmıyormuş, ama sevgilisi paylaşacakmış sevgisini aşşırıı gösteren biri imiş, halbuki sevgilisine de acıyarak bakacaklar ama haberi yok..
bunun gibi yanii..
bence ben kendimi anlatabildim.
ne söylediğim çok açık net, dediğim gibi ( benim düşüncem )
Bana da en çok eşiyle , sevgilisiyle fotoğraf paylaşılıp altına karşılıklı aşk dolu sözcükler yazılması garip geliyor. Yapan yine yapar ama ne bileyim, eşin yanında oturuyor, sen sosyal medyadan, hayatımın anlamı yazıyorsun, neden yaniYa fotoğraf var, fotoğraf var arkadaşlar.
Benim de bazen baktığımda kendimi zor tuttugum fotoğraflar oluyor :))
Kalpli tabaklı sofra hazırlamış, adamı da başına oturtmuş, selfie çekiyor. Başbaşa evde akşam yemeğinin nesine her akşam selfie? Niye ki?
Yada bir düğüne gidilmiş, kendi düğünü gibi kocası ile her köşede poz vermiş, hepsini de paylaşmış. Ya siz bu pozları çekerken etraf garipsemedi mi?
Bazı insanların instagram hesaplarında kocasının daha çok fotografi var
Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz o kadar algılarınız kapalı ki lafı cımbızla çekme konusunda uzmanlaşmışsınızBen söylediğimin arkasındayım :)
Bu benim düşüncem, ben bunu başkaları kabullensin diye diretmiyorum.. arkadaş mesela sosyal medyaya sevgilisi ile eşi ile fotoğraf atanlara acıyormuşacıyarak gülüyormuş
kendi sosyal medya kullanmıyormuş, ama sevgilisi paylaşacakmış sevgisini aşşırıı gösteren biri imiş, halbuki sevgilisine de acıyarak bakacaklar ama haberi yok..
bunun gibi yanii..
bence ben kendimi anlatabildim.
ne söylediğim çok açık net, dediğim gibi ( benim düşüncem )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?