Bizde mi bi problem var?

Bakin bunu yazmissiniz :) burda bende bu tip insanlari elestiren biri olarak hicte aldatiyor falan demedim :KK70: oyle bir mesajımda yok
Gunahda çıkarmadım:KK70:
Once kendi yazdiklariniza bakin herkesi eleştirirken yalan soylemeyim bari :KK70:
Ama ben bunu size yazmadım ki o_O

Neden sürekli ispat istiyorsunuz :KK70: bu 2 oldu :KK70:
ispatlasana iddanı ispatlasana iddanı gibi :KK70: sebep neydi ki ?
Bir insan biseyi söylüyorsa ve iddaa ediyorsa mesela sizin gibi hani biz.kiskanc kadinmisiz yaaa kocamız aldatiyor demisiz nerde demisiz ki :D o yuzden yalan beyan oluyor sebep bu.

Bir insan biseyi söylüyorsa ve iddaa ediyorsa mesela sizin gibi hani biz.kiskanc kadinmisiz yaaa kocamız aldatiyor demisiz nerde demisiz ki :KK70: o yuzden yalan beyan oluyor sebep bu.
Ama ben onu size demedimmm kiiiii, bu algı da olan sadece siz değilsinizzz; burda sizin haricinizde çok insan var.

İlgili olan eşi kadını erkeği fark etmez, sevgisini fazla gösteren herkesi direkt yargılıyor..

Mesela arkadşaın biri yazmış adam böyle idi karısını aldatıyormuş meğer diye.. yani böyle birini görmüş herkesi öyle sanıyor.

bunu kastettim ben, siz çok farklı anlamışsınız.

Bence de :KK70: şuan işyerindeyim :KK70: kadınlı erkekli çalışma ortamımız 8 kişi :KK70: 8 kişinin verdiği cevapp
ne maanaaaaa :KK70:

hakkaten anlamadım yalnız acımak :KK70: ilginçç :KK70:

Hayir bir de ben paylaşmam sevgilim fotograflarimizi paylasir yazmiş. Sevgilisine de aciyarak güler demek ki 😂😂😂😂

Ben birine aciyarak gülsem ayni halin içinde eşim sebebiyle dahi olsa bulunmak istemem. Garip işler

Hayir bir de ben paylaşmam sevgilim fotograflarimizi paylasir yazmiş. Sevgilisine de aciyarak güler demek ki 😂😂😂😂

Ben birine aciyarak gülsem ayni halin içinde eşim sebebiyle dahi olsa bulunmak istemem. Garip işler
Yaptıkları ile söyledikleri bağdaşmaması ..

Evren bile buna müsaade edemedi :D

Ama ben onu size demedimmm kiiiii, bu algı da olan sadece siz değilsinizzz; burda sizin haricinizde çok insan var.

İlgili olan eşi kadını erkeği fark etmez, sevgisini fazla gösteren herkesi direkt yargılıyor..

Mesela arkadşaın biri yazmış adam böyle idi karısını aldatıyormuş meğer diye.. yani böyle birini görmüş herkesi öyle sanıyor.

bunu kastettim ben, siz çok farklı anlamışsınız.

Evet var ama bakin benim gibi düşünen baskasi da varmis. O zaman siz kendinizi ifade etme konusunda sıkıntı yasiyorsunuz ben ve gucci gucci Arkadasimiz bu sekilde anladi bakin o da ne yazmis

Evleniyorum zaten bu yaz :) cımbız derken direkt böyle diyenler kıskançtır net ve kesin yargısında bulunan sizsiniz boşanmanıza üzüldüm ve evet resim video paylaşmıycam sevgilim paylaşır çünkü o aşırı sevgisini gösteren biri herkes bilsin istiyor fakat ben bizbizeyken se vgimi göstermekten yanayım başka insanlara gösteri gibi geliyor biz birbirimiz çok seviyorsak insanların ne düşündüğü kimin umrunda yani

Gercekten kesin yargıda bulunuyorsunuz

Ben böyle bikaç çift biliyorum. Evlilikleri afedersin bok gibi ama birilerinin yanında sırnaşmalar, hele o hayatım lafından tiksinme geldi. sosyal medyada romantik paylaşımlar... Kaldı ki mutlulukları huzurları iyi olsun bundan millete ne? Vıcık vıcık bi takım kusturunç hareketler.

Konuşulup konu kapatilmis aslında ama sen galiba büyütüp dert etme peşindesin canım hayat romantizm dolu pembe bı balon değil sen niye öyle değilsin bı kere bunu kendine sor neden bu beklenti bu sevgi ilgi boşluk açligi da nedir , sende eksik olan şeyi eşin tamamlayamaz bu onun görevi değil beklentilerini bir kenara bırakıp hayatı geldiği gibi karşıla öbür türlü başka ilişkilere bakar bakar dolarsin , herkesin yaşamı bir değil bazı erkekler para olmayınca sanki hiçbir şey olamaz kafasında ki bak ne guzel aslında eşin diyorki para yok demekki çok ama çok degerli olan şeyler almak istiyor ama alamıyor sen küçük şeylerle mutlu olabilirsin ama o küçük şeylerle mutlu etmwyi tercih etmio .

Gecen esimin akrabalari geldi uzaktan akrabasi. Bizimle ayni yasta evliler. Bunu nasıl anlatsam bilemiyorum sürekli birbirlerini övdüler. Ben kendimi o kadar kotu hissettimki. Bi konu aciliyo cocuk sürekli kizi öne atiyo sen bu bölumu okudunya bilirsin anlatsana hayatim falan ama sürekli oluyo bu.
Sonra bi yere oturduk sarmas dolaslar birbirlerine bakip guluyolar sürekli sariliyolar kiz adamin omzuna yatiyo falan anlayamadim. Biz de tam tersi baskasinin yaninda gösteris yapar gibi niye yapalim düşüncesindeyiz yapmayiz sevmeyiz de. Basbasayken ayri tabi.
İnstgramda da sürekli paylasim halindeler o kadar midem bulandiki artik ise girdim ise girme hediyesi aaa seni seviyorum askim birinci hafta hediyesi.
Ben de evet biraz kiskanmis olabilirim bilmiyorum hem itici geliyo hem de ne kadar mutlular diyo insan. Esime sardim gecen sen bana hic jest yapmiyosun insan bi su kizi mutlu ediyim diye dusunur dedim. O da iste o cocuktan bahsetti. Ayni okulda okumuslar. Onun hic maddi problemi olmadiki dedi okurken de birsuru kursa oraya buraya gidiyodu ben ailemden isteyemiyodum dedi. Onun ailesi ne dese yapiyodu falan dedi icim burkuldu utandim (dugunde ailesi altinlari alcaz dedi ama esim benim yanimda oldu biz o altınlarla eve gircez dedi ailesi cok sorumsuzdur ondan üzüldüm) :KK43: yani bu konular biraz da maddiyata bakiyo dedi hakli olabilir tabi biraz da bahanesi esimi taniyosam oldum olasi beceremez sürprizdir odur budur islerini.
Nedense iki gündür fena halde kafama taktim bunlar instagramda paylastikca ben esime doldum. Ama sanirim haksizlik yapiyorum. Ya da şöyle söylüyüm esim hakli mi yoksa bahane mi ariyo? Pahali olmasina gerek yokki iki mum yakip güzel sözler söylese de olur illa maddi bisey gerekli değil bana göre.

Bazı çiftlerin aurası öyle dediğiniz gibi yanyana göz göze diz dize.
Bende yaşadım öyle bir ilişki yer mekan farketmez başım omzundaydı.
Birbirimizi övdüğüzde olurdu herkes imrenirdi bu hallerimize.
Ama iç dünya farklıydı eksiklerimiz vardı.
Şimdi o bize imrenen hatta sizin gibi hayatındaki insana bizi örnek gösterenler söz nişan evlilik hepsi oldu biz ise ayrıldık :KK53: :KK53:

Her ilişkini dinamiği farklı.
Mutluysanız dert etmeyin.
Mutluluğunuza gölge düşmesin.
Eşinizin de yetersiz hissetmesine sebep olabilir.
Çok istiyorsanız siz sarılın eşinize.
Ben onlara imrendim biraz insan içinde övgüye ihtiyacım varmış. Diyebilirsiniz.
Mutlu olmanız dileğiyle 🙏

Evet var ama bakin benim gibi düşünen baskasi da varmis. O zaman siz kendinizi ifade etme konusunda sıkıntı yasiyorsunuz ben ve gucci gucci Arkadasimiz bu sekilde anladi bakin o da ne yazmis

Evleniyorum zaten bu yaz :) cımbız derken direkt böyle diyenler kıskançtır net ve kesin yargısında bulunan sizsiniz boşanmanıza üzüldüm ve evet resim video paylaşmıycam sevgilim paylaşır çünkü o aşırı sevgisini gösteren biri herkes bilsin istiyor fakat ben bizbizeyken se vgimi göstermekten yanayım başka insanlara gösteri gibi geliyor biz birbirimiz çok seviyorsak insanların ne düşündüğü kimin umrunda yani

Gercekten kesin yargıda bulunuyorsunuz
Ben söylediğimin arkasındayım :)

Bu benim düşüncem, ben bunu başkaları kabullensin diye diretmiyorum.. arkadaş mesela sosyal medyaya sevgilisi ile eşi ile fotoğraf atanlara acıyormuş :D acıyarak gülüyormuş :D

kendi sosyal medya kullanmıyormuş, ama sevgilisi paylaşacakmış sevgisini aşşırıı gösteren biri imiş, halbuki sevgilisine de acıyarak bakacaklar ama haberi yok..

bunun gibi yanii..
bence ben kendimi anlatabildim.

ne söylediğim çok açık net, dediğim gibi ( benim düşüncem )

Ya fotoğraf var, fotoğraf var arkadaşlar.
Benim de bazen baktığımda kendimi zor tuttugum fotoğraflar oluyor :))
Kalpli tabaklı sofra hazırlamış, adamı da başına oturtmuş, selfie çekiyor. Başbaşa evde akşam yemeğinin nesine her akşam selfie? Niye ki?
Yada bir düğüne gidilmiş, kendi düğünü gibi kocası ile her köşede poz vermiş, hepsini de paylaşmış. Ya siz bu pozları çekerken etraf garipsemedi mi? 😅
Bazı insanların instagram hesaplarında kocasının daha çok fotografi var 🤷🏻‍♀️

Birinin eşiyle sevgilisiyle fotografi olmasi neden acınacak birsey? Birlikte fotograf atmislar aciyip gülüyorum???? Arkadaslariyla, anne, babasiyla fotograf atanlara da aciyip guluyor musunuz? Buna anca kiskanmak denir cunku mantiga oturan bir yani yok yaptiginiz hareketin. Siz yapmayabilirisiniz ama İnsanlar birlikte fotograf cekmis diye kim niye acisin yani? 😁😁😁 Neyine aciyorsunuz gidin acinacak insanlara aciyin Allah askina.
Konu sadece foto mu birbirini durduk yere öven karşımda yalanıp duran çiftelere gülüyorum yani :D ayrıca sosyal medyam yok nerden göreyim milletin fotosunu :) eskiden gördüklerim ve güldüklerimde kocişimle kayfe keyfi türü fotolardı kimse eşiyle foto paylaşmasın çok komik demiyorum ben tercih etmiyorum mesela pazar kahvaltı soframı eşimle çekip sosyal medyaya koymaya acıyacağım güleceğim insan tipi çok belli :D

Yaptıkları ile söyledikleri bağdaşmaması ..

Evren bile buna müsaade edemedi :KK70:

Mevzu kendi sevgilisi olunca "sevgisini herkese haykirmak istiyor♥️" oluyor. Baskasi yapinca "aciyarak guluyorum" 😂😂😂

Hani kiskanmiyorum bak benim de fotograflarim paylasiliyor demeye de calisirken batirdi galiba.

Ben seni tanımıyorum sende beni site yöneticileri seni iyi tanır ama bu mesajindan sonra piremsess 😂 ha bide ispatlasana iddani . Madem benim rumuzum.oyle boyle o zaman sizin gibi akillilar saflari kandırsın bakalim..sosyal medyada mesela ne dersin? Ne de olsa fazlasi varmis ya hani😂
Çok korkuttun, elim ayağıma dolaştı. Burada sırf mutlular ve o mutluluklarını paylaşmışlar diye o kişilere hakaret eden bir insanın aklı dengesinin yerinde olduğunu gerçekten düşünmüyorum ve bu yüzden banlanacağımı zannetmiyorum. Hele hele de sen varken...
Ben karakterim, üslubum, kalitem, aile terbiyem müsaade etmediği için seviyene inerek seninle polemiğe girmeyeceğim. Allah herkese akıl fikir nasip etsin.

Ben bu konuyu böyle kapatıp bitirir seni başka şekilde de görmem zaten bu benim için dert değil ama ben asıl senin doğacak çocuğuna üzüldüm. Çünkü aklı başında, terbiyeli, normal bir kadın değilsin ve kendini değiştirmezsen iyi bir anne de olamayacaksın. Keza annelik sadece bebeğin karnını doyurmakla değil, karakterini ve ruhunu da güzelliklerle doyurmakla olur ve ben bu konuda senden yana epey şüpheliyim. Ne diyeyim umarım çocuk seni değiştirir, güzelleştirir... Çünkü isterim ki herkes iyi kalpli, insanların mutluluklarıyla mutlu olabilen, saygılı, kalbinde sevgi taşıyan bir insan olarak yetiştirilsin... Nasip...

Bu benim düşüncem, ben bunu başkaları kabullensin diye diretmiyorum.. arkadaş mesela sosyal medyaya sevgilisi ile eşi ile fotoğraf atanlara acıyormuş :KK70: acıyarak gülüyormuş :KK70:

kendi sosyal medya kullanmıyormuş, ama sevgilisi paylaşacakmış sevgisini aşşırıı gösteren biri imiş, halbuki sevgilisine de acıyarak bakacaklar ama haberi yok..

bunun gibi yanii..

O arkadasin ben ne demek istedigini anladim tabi eger yanlis.anlamadiysam bende aciyorum bazisina neden mi
Hamileyken dayak yedi biliyoruz.
Saçını sariya boyattı dayak yedi
Kendi.ailesiyle dogru dürüst gorusemiyor kocaya surekli hizmetcilik yapiyor ve kocanin ickici saz arkadaslarina
Ama.sosyal medyada aşk destani yaziyor kocasiyla fotosunu koyup
Komik ve acınası 😂😂

Açıkçası ben cok mutlu olupta cok iyi olupta sosyal medyaya bunu yansıtan cok kisi görmedim.
Ama.en berbatlarda aşırı bir sosyal medyada ve ortamlarda farklilasma cabasi gordum

Ama bu demek degildir ki her mutlu olan bunu göstermez
Gercekten mutlu olanlarda var ve o an bunu dile getirme gösterme ihtiyaci duyuyorlar cok normal. Ben konu sahibine de her gördüğüne inanma hersey göründüğü gibi değil demek istedim
Çünkü sosyal medya pek cok insanin arasını bozuyor gördüm bunu..

Ya fotoğraf var, fotoğraf var arkadaşlar.
Benim de bazen baktığımda kendimi zor tuttugum fotoğraflar oluyor :))
Kalpli tabaklı sofra hazırlamış, adamı da başına oturtmuş, selfie çekiyor. Başbaşa evde akşam yemeğinin nesine her akşam selfie? Niye ki?
Yada bir düğüne gidilmiş, kendi düğünü gibi kocası ile her köşede poz vermiş, hepsini de paylaşmış. Ya siz bu pozları çekerken etraf garipsemedi mi? 😅
Bazı insanların instagram hesaplarında kocasının daha çok fotografi var 🤷🏻‍♀️
Bana da en çok eşiyle , sevgilisiyle fotoğraf paylaşılıp altına karşılıklı aşk dolu sözcükler yazılması garip geliyor. Yapan yine yapar ama ne bileyim, eşin yanında oturuyor, sen sosyal medyadan, hayatımın anlamı yazıyorsun, neden yani 😅

Bu benim düşüncem, ben bunu başkaları kabullensin diye diretmiyorum.. arkadaş mesela sosyal medyaya sevgilisi ile eşi ile fotoğraf atanlara acıyormuş :KK70: acıyarak gülüyormuş :KK70:

bunun gibi yanii..

Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz o kadar algılarınız kapalı ki lafı cımbızla çekme konusunda uzmanlaşmışsınız
üstelik bunu bilinçli yapıyorsunuz hamilesiniz birde kalbinizi keşke o bebeğin hatırına karartmasanız

Oyle paylasim yapanlarin yuzde doksani evde birbirlerini yiyen tipler.ama disariya biz cok mutluyuz imaji yaratmakta ustlerine yok.

Oyle bitane yakinen tanidigim var.gece gunduz kocasiyla kavga ederler sabaha kadar cocuklar ciglik cigliga aglar kavga gurultulerinden.ama gunduz kocisiyle fotograf paylasir.dogumgunu vs ozel gunlerde daha onceki altinlarindan paylasim yapar kocisimin hediyesi diye.dun de bilezik paylasmis.paylasimlari gordukce guluyorum yemin ederim.isin aslini bilmesek neyse.
O nedenle siz her gordugunuze itibar etmeyin.isin asli belki de cok farklidir.insanlara mutlu pozu vermeye calisan hatta abartan hastalikli insanlar cok fazla.

Back
X