Bizde mi bi problem var?

Mevzu kendi sevgilisi olunca "sevgisini herkese haykirmak istiyor♥" oluyor. Baskasi yapinca "aciyarak guluyorum" 😂😂😂

Hani kiskanmiyorum bak benim de fotograflarim paylasiliyor demeye de calisirken batirdi galiba.
Kendi sevgilisi yaptığında düğün nişan kına fotoğrafları balayı paylaşılınca sevgilim sevgisini çok gösteren birii herkes görsün istiyor..

Ama elalemm dediğimiz o kahrolası insan topluluğu attığı zaman pis kaka acıyarak bakıyorum..

Eminim kii bitmek bilmeyen söz nişan kına düğün balayı seremonisine millette acıyarak bakacak :) ama olsundu sevgilisi, sevgisini haykırmak istiyordu..

Bana da en çok eşiyle , sevgilisiyle fotoğraf paylaşılıp altına karşılıklı aşk doku sözcükler yazılması komik geliyor. Yapan yine yapar ama ne bileyim, eşin yanında oturuyor, sen sosyal medyadan, hayatımın anlamı yazıyorsun, neden yani 😅
İşte budur ben bunu sevgiden değil gösteriş için yapan çiflere acıyorum gülüyorum abi komik çünkü ya

Konu sadece foto mu birbirini durduk yere öven karşımda yalanıp duran çiftelere gülüyorum yani :KK70: ayrıca sosyal medyam yok nerden göreyim milletin fotosunu :) eskiden gördüklerim ve güldüklerimde kocişimle kayfe keyfi türü fotolardı kimse eşiyle foto paylaşmasın çok komik demiyorum ben tercih etmiyorum mesela pazar kahvaltı soframı eşimle çekip sosyal medyaya koymaya acıyacağım güleceğim insan tipi çok belli :KK70:

Benim de paylasmayi sevmedigim anlar var ve kendim yapmiyorum ama yapanlari elestirmeyi birakali cok oldu. Orasi onlarin safyasi begenmeyen bakmayabilir, bu tarz asagilamalari gereksiz buluyorum.

Evet bazilari birbirine yilişmanin suyunu cikariyor. Bir defa ben, kuzenim, sevgilisi bir cafede oturuyoruz tam birsey anlatcam dudak dudağa öpüşmeye basliyorlardi birden ben oyle kala kaliyordum cok garip bir durumdu. 😂😂😂😂
Ama elestirmeye kalkinca herkes herkese kulp takiyor zaten benim eşimin elini tutmam bile bazilarinin zoruna gidiyor. Bu sarilmis, elini tutmuş filan bu kadari bence kimseyi ilgilendirmemeli rahatsiz olan gorusmesin

Bana da en çok eşiyle , sevgilisiyle fotoğraf paylaşılıp altına karşılıklı aşk dolu sözcükler yazılması garip geliyor. Yapan yine yapar ama ne bileyim, eşin yanında oturuyor, sen sosyal medyadan, hayatımın anlamı yazıyorsun, neden yani 😅
Özel günlerde partnerinin uzaklara bakan fotoğrafını paylaşıp da yazıyorlar o sözleri 🤣
Ama ne yazarsa yazsın, benim okuduğum,
Haberim yokmuş gibi çek panpa

Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz o kadar algılarınız kapalı ki lafı cımbızla çekme konusunda uzmanlaşmışsınız
üstelik bunu bilinçli yapıyorsunuz hamilesiniz birde kalbinizi keşke o bebeğin hatırına karartmasanız
Konuşurken bebeğimi katma tatlımm :)

Çok bozuşuruz, üzülürsün :)

Önce yazdıklarına bak, acıyorum ediyorum sonra sevgilim paylaşacak; çok seviyor herkes görsün istiyor ..

Azcık mantık.

Çok korkuttun, elim ayağıma dolaştı. Burada sırf mutlular ve o mutluluklarını paylaşmışlar diye o kişilere hakaret eden bir insanın aklı dengesinin yerinde olduğunu gerçekten düşünmüyorum ve bu yüzden banlanacağımı zannetmiyorum. Hele hele de sen varken...
Ben karakterim, üslubum, kalitem, aile terbiyem müsaade etmediği için seviyene inerek seninle polemiğe girmeyeceğim. Allah herkese akıl fikir nasip etsin.

Ben bu konuyu böyle kapatıp bitirir seni başka şekilde de görmem zaten bu benim için dert değil ama ben asıl senin doğacak çocuğuna üzüldüm. Çünkü aklı başında, terbiyeli, normal bir kadın değilsin ve kendini değiştirmezsen iyi bir anne de olamayacaksın. Keza annelik sadece bebeğin karnını doyurmakla değil, karakterini ve ruhunu da güzelliklerle doyurmakla olur ve ben bu konuda senden yana epey şüpheliyim. Ne diyeyim umarım çocuk seni değiştirir, güzelleştirir... Çünkü isterim ki herkes iyi kalpli, insanların mutluluklarıyla mutlu olabilen, saygılı, kalbinde sevgi taşıyan bir insan olarak yetiştirilsin... Nasip...

Vaaaoooov muhteşem kadın sen once ağzını topla bakalim benim.anneligime laf etmek senin haddine degil hele hele senin gibi daha toy.. toysun belli su yazdiklarindan ve hic tanimadigi birine hakaret eden birinin hic haddine degil sen bence kendine üzül daha okudugunu anlayamiyorsun
Ya yazık senin gibiler üniversiteleri falan bos yere isgal ediyor 😂😂😂

Terbiyeni takın. Benim yorumlarimi begenmiyorsan begenmedim.isareti koyar geçersin. Ben orda mutsuz insanin mutlu gostermesini elestirdim.
AAyrıca terbiyesizde sensin .haddini bil

Mevzu kendi sevgilisi olunca "sevgisini herkese haykirmak istiyor♥" oluyor. Baskasi yapinca "aciyarak guluyorum" 😂😂😂

Hani kiskanmiyorum bak benim de fotograflarim paylasiliyor demeye de calisirken batirdi galiba.
Cehaletiniz göz kanatıyor ama keşke okuduğunuz anlasanız ama nerde tabi ki boş işler :D

Konuşurken bebeğimi katma tatlımm :)

Çok bozuşuruz, üzülürsün :)

Önce yazdıklarına bak, acıyorum ediyorum sonra sevgilim paylaşacak; çok seviyor herkes görsün istiyor ..

Azcık mantık.
Arkadaşım sevgilim illaki paylaşacak hayranları için ünlü biri kendisi hani yazmak istemiyordum gerçi buna da bir kulp takacaksın neye bozulurmuşum ayrıca ben o bebeği senden daha çok düşünüyorum çok kötü kalplisin çünkü burdan bile o negatif enerjiyi alıyorum doğmamaış bebeğe kötü bişey demem ben onu senin gibiler düşünür ancak

Arkadaşım sevgilim illaki paylaşacak hayranları için ünlü biri kendisi hani yazmak istemiyordum gerçi buna da bir kulp takacaksın neye bozulurmuşum ayrıca ben o bebeği senden daha çok düşünüyorum çok kötü kalplisin çünkü burdan bile o negatif enerjiyi alıyorum doğmamaış bebeğe kötü bişey demem ben onu senin gibiler düşünür ancak
Tamam. Peki benim instagramda 8000 takipçim var bende hayranlarım için paylaşsam ? neyse neyse, paylaşmayayım.

Görüşürüz tatlışş vallahi seninle polemiğe giremeyeceğimm.. sana sevgisini aşırı gösteren ünlü sevgilinle bir ömür mutluluklar diliyorum tatlışşş, umarım hayranlar acıyarak bakmazz.

Bu konu eğlenceli olacaktı aslında, her mesaji okumadım ama nasıl bu kadar gerildi hic anlamadım.
Doğmamış bebekler üzerinden sataşmaya geçenler olduğu için Mune Mune Diyorum 🤷🏻‍♀️
Bencede çok yerinde bir karar, hızı benden alamayıp bebeğime kadar gelenler özellikle.

Bana da en çok eşiyle , sevgilisiyle fotoğraf paylaşılıp altına karşılıklı aşk dolu sözcükler yazılması garip geliyor. Yapan yine yapar ama ne bileyim, eşin yanında oturuyor, sen sosyal medyadan, hayatımın anlamı yazıyorsun, neden yani 😅
Aynısını yazdim bende onceki mesajlarimda ama.anneligime kadar laf geldi😂😂😂 cok ilginç

Benim de paylasmayi sevmedigim anlar var ve kendim yapmiyorum ama yapanlari elestirmeyi birakali cok oldu. Orasi onlarin safyasi begenmeyen bakmayabilir, bu tarz asagilamalari gereksiz buluyorum.

Evet bazilari birbirine yilişmanin suyunu cikariyor. Bir defa ben, kuzenim, sevgilisi bir cafede oturuyoruz tam birsey anlatcam dudak dudağa öpüşmeye basliyorlardi birden ben oyle kala kaliyordum cok garip bir durumdu. 😂😂😂😂
Ama elestirmeye kalkinca herkes herkese kulp takiyor zaten benim eşimin elini tutmam bile bazilarinin zoruna gidiyor. Bu sarilmis, elini tutmuş filan bu kadari bence kimseyi ilgilendirmemeli rahatsiz olan gorusmesin
Ben gülüyorum ve evet görüşmüyorum yani benim hayatımda o tarz insanlar olamaz tercih meselesi sosyal meday kullanmadığımdan resim filanda görmüyorum böyle çok rahat valla her fotodan her hareketten bahsetmedim bana ne yani bahsetiğim bu aşırı saçma durumlar bunlarada gülerim yani gülcem yane Alla Alla :D

Bencede çok yerinde bir karar, hızı benden alamayıp bebeğime kadar gelenler özellikle.
ya arkadaşım sen hastamısın bebeğine ne demişim ben hamilelik olayını sen baya bir abartmışsın sana yazıyorum ben sana duygu sömürüsü yapma burda çirkef anne olcak birde o çocuğu Allah korusun mune tanır beni düşerim mapusa sıkıntı yok ama sen cahil kezban olarak kalacaksın :D hadi bay

Bu konu eğlenceli olacaktı aslında, her mesaji okumadım ama nasıl bu kadar gerildi hic anlamadım.
Doğmamış bebekler üzerinden sataşmaya geçenler olduğu için Mune Mune Diyorum 🤷🏻‍♀️
Mune hakkımı kullanayım dediniz:))) Umarım herkes topikteki uygunsuz yorumlar için pamuk parmacıklarıyla şikayet et butonuna basmıştır Hoppa

Tamam. Peki benim instagramda 8000 takipçim var bende hayranlarım için paylaşsam ? neyse neyse, paylaşmayayım.

Görüşürüz tatlışş vallahi seninle polemiğe giremeyeceğimm.. sana sevgisini aşırı gösteren ünlü sevgilinle bir ömür mutluluklar diliyorum tatlışşş, umarım hayranlar acıyarak bakmazz.
asıl kıskanç insan modeli sensin bunu da kanıtlamış oldun :D neyse iyi doğumlar

Çok korkuttun, elim ayağıma dolaştı. Burada sırf mutlular ve o mutluluklarını paylaşmışlar diye o kişilere hakaret eden bir insanın aklı dengesinin yerinde olduğunu gerçekten düşünmüyorum ve bu yüzden banlanacağımı zannetmiyorum. Hele hele de sen varken...
Ben karakterim, üslubum, kalitem, aile terbiyem müsaade etmediği için seviyene inerek seninle polemiğe girmeyeceğim. Allah herkese akıl fikir nasip etsin.

Ben bu konuyu böyle kapatıp bitirir seni başka şekilde de görmem zaten bu benim için dert değil ama ben asıl senin doğacak çocuğuna üzüldüm. Çünkü aklı başında, terbiyeli, normal bir kadın değilsin ve kendini değiştirmezsen iyi bir anne de olamayacaksın. Keza annelik sadece bebeğin karnını doyurmakla değil, karakterini ve ruhunu da güzelliklerle doyurmakla olur ve ben bu konuda senden yana epey şüpheliyim. Ne diyeyim umarım çocuk seni değiştirir, güzelleştirir... Çünkü isterim ki herkes iyi kalpli, insanların mutluluklarıyla mutlu olabilen, saygılı, kalbinde sevgi taşıyan bir insan olarak yetiştirilsin... Nasip...

Mune Mune Muhtemelen bende banlancam ama bu terbiyesi yerlerde şahıs benim anneligim uzerinden dem.vuruyor yaptığım yorum yüzünden hakaretleri de bunlar..

Back
X