Bizde mi bi problem var?

Ya eşinde kuzenin eşine imrendiyse "kıza bak nasıl cilveli işveli" diye bazı erkekler bu konuda eğitimsiz oluyor çok abartanlara bende kızıyorum bu gözler ne birbirlerine aşkommm aşkom diyip bir kaç yılsonrasında aynı toplumda birbirlerine aptal gerizekalı diyenler gördü o yüzden kendinizi aman aman ennn aşık biziz ennn çok biz seviyoruz diye göstermektense herşeyi dozunda yapmak en mantıklısı olmakla beraber birazcık cilveden de zarar gelmez

Eşimle ben de her an birbirimize dokunuruz, evin içinde karşıma çıktığı an sarılırım beni öper falan, fakat sosyal medyada paylasmadigim için aramızın kötü olduğunu bile düşünenler olmuş, ayrıldık mı diye soranlar oldu düşünün...

Benim de var tanıdığım bir çift. Erkek tarafı bizim akraba ve kadına karşı zerre bir sevgisi yok. Bırakın aldatmayı falan, bildiğiniz nefret ediyor kadından. Fakat kadının sosyal medyasında, adam kadına sanki çok aşık, dünyası onun etrafında dönüyor gibi paylaşımlar. Kadın yanımızda kaç defa kavgayla çiçek ve hediye aldırdı kendine.
Zaten sosyal medyada çok yardımsever, hayvansever, iyi niyetli, dünya tatlısı bir profil çiziyor fakat gerçek hayatta sırf gıcık olduğu için insanlara rahatlıkla iftira atabilen, tanıdığım en berbat karaktere sahip kişi. Ki inanın işim dolayısıyla çok berbat insanlar görmüş biriyim.

Yani demem o ki, sosyal medya yalan dünyası. Elbette sadece dünyaya duyurmak ister insan bazen aşkını, samimiyet gördüğüm paylaşımlar içimi eritir hatta fakat benim bahsettiğim şey farklı, sizler beni anlarsınız hanımlar.

Romantizme gelince, benim eşim öyle çiçekler mumlar tarzı bir adam hiç olmadı fakat sevdiğim her şeyi bilir, canım bir şey çeksin o anda alınacak, gece bile olsa :) Üşenmez kalkar gider alır. O yüzden belli bir saatten sonra canım bir şey çekerse söylemem :) Onun yanındayken haşa ölüm bile beni bulmaz gibi hissederim, öyle bir güven verir bana. Aileme kıyamaz, geldiklerinde en güzel şekilde ağırlamaya çalışır vesaire... Bunların kıymetini bilmediğim zamanlar oldu, çiçek böcek istedim ama şimdi şimdi anlıyorum ki onun da kendini ifade etme şekli bu :)
Ya bunu okuyunca dayımın 2.ci eşi geldi aklıma kendine ve dayıma açmış face bi ordan yazıyor bir burdan ne laflar dayımı tanımasak yeriz yani ama ivana sert gibi yanlış hesaptan yazınca iki hesabıda kapatıp çekti gitti efendi gibi :D

Back