Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ayy inanki çok sevindim canım kendine çok dikkat et olurmu banada bol bol dua etzemuszemus

:) deli kızz. Mevlam hayırrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım size.:ecrin_bebek:

amin bitanem ya bakalım bu ay napıcaz hayırlısı olsun canım demekki vakti saati var ikimizde gayet saglıklımışız dr.öle söledi düşükte oldu ya vücudumu dinlendiriyom işte napim....:dance:

bittercim ayyy canım bizde öyle evden dışarı çıkmıyoruzz.senin eşinle benim eşimin çalışma saatleri aynı herhalde :))

ayy inanki çok sevindim canım kendine çok dikkat et olurmu banada bol bol dua etzemuszemus

etmezmiyim canımm hep söylüyorum zaten allahım isteyen herekese versin diyeee yalnız bugün ilk defa ailemden uzakta olmanın acısını yaşadım sabah öle baş dönmesi bulantı falan yaşayınca elimi oynatacak demanım olmayınca annecim yada kardeşim yakınımda olsaydı böylemi olurdu (

ahhh canım sorma ya walla bize annemler bi saat ama insan arıyo hele esimle gidip kalıyoz ama dönerken aglıya aglıya dönüyom senağlama esimde dioki seni bırakım aglama canım üzülme sen bende üzülüyom diyo ama bi yandada esim var onuda bırakamıyom anlayacagın ne anadan gecebiliyom nede yardan..:çok üzgünüm: sarka gidince napıcam diyom bilmiyom ablam bursada komser karı koca bi abim iskenderunda iki abim batıda onlar askeriyede biri evli biri bekar artık ya sırnak yada agrıyı yazaıcazki onlar var en azından canım oyalanırım annemde bi tasla iki kuş vurmuş olur hem gelince a.s

evet elifcim eşlerimiz aynı grupta

canımcım hamilemisin sen bulantıların hamileliktense 4 ay oldumu bitiyo bendede çok oldu canım allah evladını kucağına sağ salim almayı nasip etsin doğduğu zamn bütün çektiğin acıları unutuyosun annelik böyle bişey doğum acısı bile kalmıyo geçer gülümm merak etmee ; ))

güzel duaların için saol canım bende bi an önce bulantımın bitmesini istiyorum bebişimi besleyemiyorum çünküü

güzel duaların için saol canım bende bi an önce bulantımın bitmesini istiyorum bebişimi besleyemiyorum çünküü

sen hiç merak etme canım o sen yemek yiyemesen bile o senden alıyo valla benim 4 ay mide bulantılarım oldu hastaneye bile yattım serumlar yedim bayağıda kilo vermiştim ama mide bulantılarım geçince 17 kilo aldım oğlumda 4 kilo doğdu bana bakan bu çocuğu senmi doğurdun diyolardı

aa canım hamıle mısın sen :CüvCüv:
cok sevındım ..
Rabbım sagsalım kucaklamyı nasıp etsın..:Saruboceq:

bu arada ıyı geceler hanımlar..opuyorumnanaktan

bu arada ıyı geceler hanımlar..opuyorumnanaktan[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

iyi geceler canım benim nasılsın bakalımm

merhaba canım hayırlı olsun bebişina.s..bingöl nasıl her istediğini bulabiliyomusun? lojman çok mu? secebılecegımız illerin listesi geldi bugün malum özel harekat heryere gidemiyo bingöl tercıh edebılecegımız ıller arasında eşimde yazmayı düşünüyo ama hakkariden sonra bıraz daha gelısmıs bı yer olsun ıstıyorum burda hersey bulamıyoruz.

canım nasılsın epeydir görüşemedik tercih yapacaksınız canım benim erzurumuda tercihler arsına yazabilirsiniz çünki lojman var benim arkadaşım oturuyor orada :) hemde özel harekat rahat burada gözün arkada kalmaz hakkınızda hayırlısı olsun bitanem :)

herkese selam arkadaşlar uzun zaman oldu giremiyorum ama takipçinizim hepinizi öpüyorummmmm

Hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde herşey gönlünüzce olsun RABBıM teşlikatımızı tüm kötülüklerden korusun...

aa canım hamıle mısın sen :CüvCüv:
cok sevındım ..
Rabbım sagsalım kucaklamyı nasıp etsın..:Saruboceq:

bu arada ıyı geceler hanımlar..opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim dishecimmm Şeniz

canımcım bingölü kesinlikle tavsiye ederimm lojman çok büyük tokinin yeni lojmanlarıda var sen gelirsen yenilere geçersin ayrıca ısınma sistemide çok güzel bu havada cam açarak yatıyoruz lojmanın içinde polis kantinimiz var aradığın her marka herşey var şehir içide öle aradığımız herşeyi bulabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…