- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
bingöl yağmurlu canımmm havada okadar soğuk değil daha 1 kere kar yağdııı bu kış bol bol kar görcem diye seviniyodum oysakiii :bbo: çok şükür hasta falan değilim canım da sabah bulantıları öldürüyo beniii kahvaltımı yeni yapıyorum şuan
:) deli kızz. Mevlam hayırrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım size.:ecrin_bebek:
ayy inanki çok sevindim canım kendine çok dikkat et olurmu banada bol bol dua etzemuszemus
etmezmiyim canımm hep söylüyorum zaten allahım isteyen herekese versin diyeee yalnız bugün ilk defa ailemden uzakta olmanın acısını yaşadım sabah öle baş dönmesi bulantı falan yaşayınca elimi oynatacak demanım olmayınca annecim yada kardeşim yakınımda olsaydı böylemi olurdu(
:) deli kızz. Mevlam hayırrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım size.:ecrin_bebek:
evet elifcim eşlerimiz aynı grupta
canımcım hamilemisin sen bulantıların hamileliktense 4 ay oldumu bitiyo bendede çok oldu canım allah evladını kucağına sağ salim almayı nasip etsin doğduğu zamn bütün çektiğin acıları unutuyosun annelik böyle bişey doğum acısı bile kalmıyo geçer gülümm merak etmee ; ))
güzel duaların için saol canım bende bi an önce bulantımın bitmesini istiyorum bebişimi besleyemiyorum çünküü
bingöl yağmurlu canımmm havada okadar soğuk değil daha 1 kere kar yağdııı bu kış bol bol kar görcem diye seviniyodum oysakiii :bbo: çok şükür hasta falan değilim canım da sabah bulantıları öldürüyo beniii kahvaltımı yeni yapıyorum şuan
aa canım hamıle mısın sen :CüvCüv:
cok sevındım ..
Rabbım sagsalım kucaklamyı nasıp etsın..:Saruboceq:
bu arada ıyı geceler hanımlar..opuyorumnanaktan
merhaba canım hayırlı olsun bebişina.s..bingöl nasıl her istediğini bulabiliyomusun? lojman çok mu? secebılecegımız illerin listesi geldi bugün malum özel harekat heryere gidemiyo bingöl tercıh edebılecegımız ıller arasında eşimde yazmayı düşünüyo ama hakkariden sonra bıraz daha gelısmıs bı yer olsun ıstıyorum burda hersey bulamıyoruz.
herkese selam arkadaşlar uzun zaman oldu giremiyorum ama takipçinizim hepinizi öpüyorummmmm
aa canım hamıle mısın sen :CüvCüv:
cok sevındım ..
Rabbım sagsalım kucaklamyı nasıp etsın..:Saruboceq:
bu arada ıyı geceler hanımlar..opuyorumnanaktan
merhaba canım hayırlı olsun bebişina.s..bingöl nasıl her istediğini bulabiliyomusun? lojman çok mu? secebılecegımız illerin listesi geldi bugün malum özel harekat heryere gidemiyo bingöl tercıh edebılecegımız ıller arasında eşimde yazmayı düşünüyo ama hakkariden sonra bıraz daha gelısmıs bı yer olsun ıstıyorum burda hersey bulamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?