- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
çok teşekkür ederim dishecimmm Şeniz
canımcım bingölü kesinlikle tavsiye ederimm lojman çok büyük tokinin yeni lojmanlarıda var sen gelirsen yenilere geçersin ayrıca ısınma sistemide çok güzel bu havada cam açarak yatıyoruz lojmanın içinde polis kantinimiz var aradığın her marka herşey var şehir içide öle aradığımız herşeyi bulabiliyoruz
tesekkur ederım canım özel harekatcılar yenide mi kalıyor eskıde mı
selam arkadaşlar bende polis eşiyim ve elazığdayım....çerkezkızı sanırım eşin özel harektçı benimde eşim özel harektçı bence elazığıda düşünmelisin eşlerimiz ve bizim için çok rahat bir şehir
tesekkur ederım canım özel harekatcılar yenide mi kalıyor eskıde mı
hoşbulduk:)şark için hakkınızda hayırlısı olur inşallah...
selam arkadaşlar bende polis eşiyim ve elazığdayım....çerkezkızı sanırım eşin özel harektçı benimde eşim özel harektçı bence elazığıda düşünmelisin eşlerimiz ve bizim için çok rahat bir şehir
canım burda öyle özel bi düzenleme yokk kime neresi denk gelirse ama yeni gelenleri eskilere yerleştirmezler artık aslında bende çok istiyodum ama kasıma kadar ayrı kalıp beklemeyi göze alamadık :asigim:
canım nasılsın epeydir görüşemedik tercih yapacaksınız canım benim erzurumuda tercihler arsına yazabilirsiniz çünki lojman var benim arkadaşım oturuyor orada :) hemde özel harekat rahat burada gözün arkada kalmaz hakkınızda hayırlısı olsun bitanem :)
burda kirada oturulmaz melikeeeeeeeeeeee lojamana kiradan gelenler dertli kirada oturdukları için batıda bi şehirde kirada oturmak kolay ama hakkaride zorun zoru dedikodu kısmında haklısın ama kendıne dıkkat edersen sorun olmaz.mersin antalyaya 9 saat il sınırı olupta en uzak olan yer yani =D ailem antalyada ama mersin etnik yapı olarak karışık yani dogudan cok göç almış.
canımm evet ya görüşemedik neler yapıosun kankim.erzurum cok güzel ama hem soğuk hemde orda ilçe görevi çok bizimkiler ilçeye geçici gidiyor o da sıkıntı oluyor arkadaşının eşide özel harekatçımı ilçeye kaç gün gidiyorlarmış.bu arada senin arkadasın buraya ne zaman gelıyor nısanlısının adı mehmet mı
ya cok sevındım lıstede elazığ var ilçe görevi kac gun ya da hafta bizde 1ay lojman hemen cıkıyomu malum bızımkıler ilçeye gidince lojmandan güvenli yer olmuyo
kusura bakma elifcim ya sen sandım =D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?