- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
Herkese slm arkadaşlar.Bir iki kere yazdım ancak çok katılım olmayınca devam edememiştim.Bir kez daha yazayım dedim.Nasılsınız,neler yapıyorsunuz?Erzurum'dan herkese sevgiler...
sagolasın canım kankim benım ıcın arastırdıgın ıcın herkesler burda ne güzelllllllll
güzel duaların için saol canım bende bi an önce bulantımın bitmesini istiyorum bebişimi besleyemiyorum çünküü
vaaaaaaaaayyyyyy elifim kacırdım ya yazmıssın ıyıyım cok sukur 12/12ye donduler bizimkiler 1hafta gunduz erkencıyım bugun oglusun cok sekerrrrrrr yemıs onu teyzesı
sende hoşgeldin canıma.s. bende polis esiyim mersinde oturuyorum hoşbuldukkk eşim narkotik yani KOM
kızlar uzun süredir giremedim bu topiğime ne olur kusura bakmayın tekrar katıldım artık hep burdayım bende polis eşi adayıyım nasılsınız tatlışlar?
slm canım hoşgeldin epeydir yoktun buralarda hamileymişsin tebrik ederim canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ikizlerinide allah bağaşlasın bi tanem
İstanbul üniv. kimya bölümündeyim tatlım.kimyager olcaz Allah kısmet ederse :)) size bol bol parfüm yapcamm kozmetik ürünleri :)
öyle mi ne güzel orası çok güzel duymuştum benim iki dayım trafikte zaten biri mersin trafik denetleme sube müdürü burdaa.s
kızlar uzun süredir giremedim bu topiğime ne olur kusura bakmayın tekrar katıldım artık hep burdayım bende polis eşi adayıyım nasılsınız tatlışlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?