Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

GÜLAYCIKK ok kuzum dedigim gibi sınavla oluyo bu arada acelem var esim aradı çıkmış görevden yemege gidicezde hazırlan diyo bugün onun dogum günüüüüüüü k.ib tatlımm benimmm

slm kızlar Ankarada hava buz kesiyor kar filanda görünmüyor doğudaki arkadaşlar oralar nasıl o karda kışta görev yapan kardeşlerimize ALLAH yardım etsin...

slm kızlar Ankarada hava buz kesiyor kar filanda görünmüyor doğudaki arkadaşlar oralar nasıl o karda kışta görev yapan kardeşlerimize ALLAH yardım etsin...

slm ablacım doğuda hava berbat hiç durmadan kar yağarmı ama yağıyo işte her yer bembeyaz çok soğuk gündüzleri bile -20 lerde hava allah eşlerimize güç kuvvet versin

oyyy oyyy canım benim hoşgeldin komşucuğum seninle olmak bana keyif veriyor biliyorsun iyiki geldinn hayatımmmmmmmmm

Canım komşum :) Mesajını şimdi gördüm.Bana da senle olmak keyf veriyor.Saatlerce konuşsak bıkmam.Var mı sen gibisi bee? Kıskananlar çatlasın Seni çok seviyorum canım benim :) Çok şanlıyım çünkü senin gibi bir arkadaşa sahibim.... zemuszemus

canım benim :)) kim tutar bizi bende seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…