- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
slm gülaycıkk attım msjına karsılık bebişşşş[/QUOT
a slm okudum tsk ederim zemuszemus
slm kızlar Ankarada hava buz kesiyor kar filanda görünmüyor doğudaki arkadaşlar oralar nasıl o karda kışta görev yapan kardeşlerimize ALLAH yardım etsin...
gülayım naber tatlımm
slm gülaycıkk attım msjına karsılık bebişşşş[/QUOT
a slm okudum tsk ederim zemuszemus
rica ederim gelin kız ne demekkkkk olumunekankayizsmile
gülayım naber tatlımm
iyiym ablacim cok sukur tatlim senden nbr?opuyorumnanaktan
Arda cooooooook tatli ya masallah yerim beni onu balim benimm
iyiyidir tatlım napalım :))) tatlıdır hemde nasıl yemede yanında yat :)))) teyzesi
evt ya cooooooook tatli Allahim nazarlardan korusun
cocuklari cooooooooooooook seviyorumm unvdeyken ana okulunda ogretmenlik yaptim 2 sene[/QUOT
çok teşekkür ederim canım ayyy bıcır bıcır akşama kadar laf yetiştirecem diye uğraşıyorum :) çok güzel canım çocukları seviyor olman çocukları seven insanlar hoşgörülü insanlardır onuda sende fazlasıyla görüyorum tatlım senin gibi insanlar öğretmenler lazım canım benim
evt ya cooooooook tatli Allahim nazarlardan korusun
cocuklari cooooooooooooook seviyorumm unvdeyken ana okulunda ogretmenlik yaptim 2 sene[/QUOT
çok teşekkür ederim canım ayyy bıcır bıcır akşama kadar laf yetiştirecem diye uğraşıyorum :) çok güzel canım çocukları seviyor olman çocukları seven insanlar hoşgörülü insanlardır onuda sende fazlasıyla görüyorum tatlım senin gibi insanlar öğretmenler lazım canım benim
coooooooook tsk ederim canim benimmm
coooooooook tsk ederim canim benimmm
albümü silmiştim ama senin için resim yükledim bakabiirsin canım
albümü silmiştim ama senin için resim yükledim bakabiirsin canım
saol canim benim baktim .Allah mutlulugunuzu bozmasin isl .yuvaniz mutlu huzurlu olsun.opuyorumnanaktan
saol canim benim baktim .Allah mutlulugunuzu bozmasin isl .yuvaniz mutlu huzurlu olsun.opuyorumnanaktan
canım benim darısı sana inşallah nişanlın gelsin yuvanızı kurun güzel günler sizi bekliyor opuyorumnanaktan
canım benim darısı sana inşallah nişanlın gelsin yuvanızı kurun güzel günler sizi bekliyor opuyorumnanaktan
Amin insallah birtanemm ya 1 ay bitti iste zaman geciyor az kaldi :)kavusacazzzzzzzzzzzzzzzz :lepi:
Amin insallah birtanemm ya 1 ay bitti iste zaman geciyor az kaldi :)kavusacazzzzzzzzzzzzzzzz :lepi:
inşallah canım ne çabuk 1 ay oldu demi allah kavuştursun
oyyy oyyy canım benim hoşgeldin komşucuğum seninle olmak bana keyif veriyor biliyorsun iyiki geldinn hayatımmmmmmmmm
Canım komşum :) Mesajını şimdi gördüm.Bana da senle olmak keyf veriyor.Saatlerce konuşsak bıkmam.Var mı sen gibisi bee? Kıskananlar çatlasınSeni çok seviyorum canım benim :) Çok şanlıyım çünkü senin gibi bir arkadaşa sahibim.... zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?