Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

melike_ece evt tatlım bencede banka çok ii bi iş yeri bayan için ama polislikte güzel fikir Allah gönlünüze göre versin.bakalım ben mezun olunca ne yapcam bu tayin işlerinden dolayı.özel sektör bi türlü devlet bi türlü hayırlısı olsun bakalım.

EVET CANIM GÜZEL YER AMA KÜÇÜK BEN FAZLA SEVMİYORUM BURASINI EŞİM RAHAT 5 YILDIR BURDAYIZ
ÜZÜM CENNETİ BURASI
BÜYÜK ŞEHİRDEN KÜÇÜK YERLERE GELİNCE İNSAN YAPAMIYOR ANKARALIYIMsositososito

hımm öle mi ankarada bi baska ama halamlar keciörende kuzenimde lojistikte esi subay kendi ögretmen kızılcahamamdada arkadasım var lojmanda esi polis yazın ordayız inşallah ankara tam bi memur sehri pahalı ama olsun yasamaya degerrrrrr bu arada bende bebişşş istiyom en hayırlısından banada dua et olurmu bitanemmm:dance:

teşekkür ederim canım allahım isteyen herkese versin

sennle daha önce manisyla ilgili konuşmuştuk sanırım değilmi bizde manisadan geldik eşim manisada trafikciydi şuanda erzurumdayız biz merkezden geldik çok güzeldir oralar çok özledim çokk alaşehirdesin sen herhalde[/QUOTE]

ALAŞEHİRDEYİZ CANIM
ERZURUM SOĞUK ALIŞABİLDİNMİ?

öle canımda şimdi bi düşün özel sektör allah var parası maaası iyi devlete göre ama gel gör ki arkanı devlete dayamak daha baska her türlü avantajın var ablamda komser suan bi yandan o hergün arıyo sıkıştırıyoo illam polis olucam diye artık bende tamam demek zorundayım çünkü esimde özel sektör istemiyo yanımda ol diyoo hdi sende bitirde beraber olalım bu arada sözlün ADANALIYMIŞŞŞ heytt bee aslan topraklarım benimm oglumuza iyi bak .....

Son düzenleyen: Moderatör:

CANIM YA ANKARA BİR BAŞKADIR HİÇBİR YER TUTMUYOR İZMİR BİLE BANA GÜZEL GELMİYOR HERKESİN KENDİ BÜYÜDÜĞÜ YER GÜZELDİR

ANNEMLERDE KEÇİÖĞREN--ETLİK AŞAĞI EĞLENCE ÇOK GÜZEL BİR SEMTTİR SEÇKİN SAKIN MEMUR YERİ yerimseniben
DEDİĞİN GİBİ PAHALI AMA EVİN VARSA İYİ BİR YERDE YAŞARSIN EŞİM 7 YIL ANKARADA GÖREV YAPTI YUNUSLARDAYDI SONRA ŞIRNAK'A GİTTİK EVLENİP
7 YILDAN SONRA BİZİMDE İKİZLERİMİZ OLDU TEDAVİYLE ŞİMDİ İSE DOĞAL YOLDAN HAMİLE KALDIM ŞOK OLDUK OMA ATLATTIK YAVAŞ YAVAŞ 2.5 AYLIK OLDU
RABBİM SANADA VERSİN YAKIN ZAMANDA CANIM

ALAŞEHİRDEYİZ CANIM
ERZURUM SOĞUK ALIŞABİLDİNMİ?[/QUOTE]

alıştım canım erzurumda güzel fakat çok soğuk kışın eve hapis oluyoruz kar yağdığı zamn o kadar soğuk olmuyo her taraf bu oluyo ondan dışarı çıkamıyoruz çok kazalar vs oluyo yoksa karın ilk yağdığı zamn çok güzel oluyo

allah razı olsun bitanem walla ablam izmir bornovadaydı ordada okudu polis okulunu e bizde gittik yazın hatta iki yılda bodrum turgutreise tatli yapmaya gidiyoduk kız gel gör ki hiç sevmiyoduu şimdi komser olduu

Son düzenleyen: Moderatör:
melike_ece hayırlısı olsun hayatım hakkında devlet gibisi yok evt kocanda doru sölüo gir bir an evvel sen polisliğe.ii bakarım tabi cnm hemşerine mrk etme sen:)).ben tarkyalıyım ama ondan sebep hemşeriyiz artk :))

öle canım hakkımızda hayırlısı olsun bitanem öle yapıcaz artık tabiki iyi bakk hem bak burda bi tane daha gelinimiz var hemde bizim mahhaleden sözlüsü polis gülay oda çok ii ve tatlıdır senden ii olmasın hım sen trakyalımısın abimin ilk görev yeride tekirdag cerkezköy dü ama canım amsallah kızlarınız çok güzelll sende bulgarlık var mı

kızlar bankacılık hıc tavsıye etmem hem parası dusuk hem afedersınız essek gıbı calıştırıyorlar benım gıcık eltı sabah 8 aksam 8 yapıor hatta 9 bıle ama bu calışmaya gore aldıgı para cok dusuk ...

polislik de bayan için zor ya bana erkek meslegı gıbı gelıor bayanlar pek yakıstıramıorum bır de kulunun okunması taraftarıyım ..melıkceım ustune alınma sakın ama her unıversıte mezununa dıorum bunu polis olmak için okulunu okuyun dıye egıtımsız bu iş olmaz ...benım gorusum tabı yoksa herkesın nasıbını RAbbım verır ..herkes hakkında hayırlısı olsunn ..bne kpss yı onerırım devlet memurlugu ıdeal 8 -5 haftasonu tatıl ..maası da ıdare eder ..

öncelikle mrb tatlım nasılsın tesekkür ederim önerilerin için benim ailem hep polis oldugu için az cok sartlarını biliyorum yok kadınlar öle fazla calışmıyo tam tersi ya masabası yada olaylarda hep erkekler önde oluyo kızlar rahat acıkcası esimde polis oldugu için beraber olalaım istiyo kıskaç baska bi işe izin vermiyo özelliklede özle sektör yanımda ol diyo walla göreve bile gitmicek nerdeyse ama ben bayanlara çok yakıştırıyorumm kendi kimligin kendi maas kartın kendi silahın oluyo çok zevkli geliyo bana ablam ilk kazandıgında çok tepkiliyidm senin gibi ama o çok istedi ve oldu 10 yıllık polis simdi komser olarak devam ediyo esiyle beraber iki de bebiş var bilmiyom esimin kararı benim için çok önemli o ne derse onu dinliyorum çünkü ben ne dersem oda beni dinliyoo canım bizim mutlulugumuzun sırlarından biri bu çünkü... tesekkürler fikirlerin için bi tanemmmopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun o zaman canım hakkınızda ben hep bır eve bır sılah yeter dıyenlerdenım :))

hayırlısı olsun o zaman canım hakkınızda ben hep bır eve bır sılah yeter dıyenlerdenım :))

öle canımmda napalım öle istek var hersey aslında esim için bide ben calışmak istiyorum diyorum ya ondan bu kararı aldık işte sınava girmeden bide bebişimiz olsa annemler bakar zaten 6 ay bi bakarsın mersin pomem gelir evcil olurumm hem kociş hemde bebişimi sever öle giderim polis okulunaŞeniz

yok cnm bulgarlık yokta arnavut boşnak karışımı var ama akça pakçayımdır güzelimdir yaneee :))

yok cnm bulgarlık yokta arnavut boşnak karışımı var ama akça pakçayımdır güzelimdir yaneee :))

offffffffff arnavut güzelim benimmmm neyse arada gel işte böle bak buldum seni canımm araya araya kaydirigubbakcemile3 kıymetimi bil a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…