iyiyim tsk ederim sen nasilsin?nasılsın gülayy
iyiyim tsk ederim sen nasilsin?
tamam cnmzemuszemus
üye olma aşaması çok uzundu beni çok yordu çocuklarda uyuyoken bende biraz uyuyayım bariii haa bu arada bende polis eşiyim yrn tanışırızzz kaynaşırızz arkadaşlar turkbayragi
üye olma aşaması çok uzundu beni çok yordu çocuklarda uyuyoken bende biraz uyuyayım bariii haa bu arada bende polis eşiyim yrn tanışırızzz kaynaşırızz arkadaşlar turkbayragi
günaydıııııııııııına.s.
melikecim iyiyiz bitanem sen nasılsın
iiiiyim canım nasıl olim bugünde benim kociş evde yawww izin günü kahvaltı hazırlıyodum canım sen napıyosun nasılsınnn yagız nasılll oy oyy yesin onu teyzesiiiiopuyorumnanaktan
afşyet olsun tatlım
bizde uğraşıyoz sabahtan beri teyzesiolumunekankayizsmile
oyyyyyy yesin onu teyzesiii canım benim ya çok şekerannesi gibi yawru kusum bizde kocişle ne yapsak bu gündiyoz oda soguk askım dısarı çıkmaylaım hem ben tüm gün çalısıyom yoruldum diyo canım bilmiyom walla su havalar bi düzelseydi eve tıkanıp kapanmak istemiyom yaaa:sm_confused:
:bbo:
evet ya düzelsiiiiiiiiin bende sıkıldım evde oturmaktankafamçokkarıştı
hı hııı öle wallla bide su sınavlarımı verseydim hayırlısıylaaa baska bişi istemiyom walla bide memur olayımda hayırlısıyla kocişle berabe gideriz göreve ne güzel olur dimi bacımmmopuyorumnanaktan
allah gönlüne göre versin canım benimopuyorumnanaktan
amin bitanemmm bakalım hayat ne göstericek bize hep dua ediyorum hayırlı bi koca verdin allahım diyom şimdi hayırlı bi iş hayırlı bi bebişşş diyorum herseyin hayırlısını versin rabbim canım allahım seninde gönlünde ne varsa onu gerceklestirir inşallah canım arkadasım benimmmopuyorumnanaktan
ayy canım cok saol bu arada kocişin görevde mii yagızla evde tekmisiniz yoksaaa:hulya:tatlı dillim amin canım
tünaydın hanımlar :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?