Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

üye olma aşaması çok uzundu beni çok yordu çocuklarda uyuyoken bende biraz uyuyayım bariii haa bu arada bende polis eşiyim yrn tanışırızzz kaynaşırızz arkadaşlar turkbayragi

üye olma aşaması çok uzundu beni çok yordu çocuklarda uyuyoken bende biraz uyuyayım bariii haa bu arada bende polis eşiyim yrn tanışırızzz kaynaşırızz arkadaşlar turkbayragi

hoşgeldin canım haklısın çok teferrruatlı üye olma aşaması

mrb canım sende hoşgeldin aramızaa.s. gel tabiki tanısırız canım ne demek basımızın üstünde yerin var gülümmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

melikecim iyiyiz bitanem sen nasılsın

iiiiyim canım nasıl olim bugünde benim kociş evde yawww izin günü kahvaltı hazırlıyodum canım sen napıyosun nasılsınnn yagız nasılll oy oyy yesin onu teyzesiiiiopuyorumnanaktan

iiiiyim canım nasıl olim bugünde benim kociş evde yawww izin günü kahvaltı hazırlıyodum canım sen napıyosun nasılsınnn yagız nasılll oy oyy yesin onu teyzesiiiiopuyorumnanaktan

afşyet olsun tatlım
bizde uğraşıyoz sabahtan beri teyzesiolumunekankayizsmile

afşyet olsun tatlım
bizde uğraşıyoz sabahtan beri teyzesiolumunekankayizsmile

oyyyyyy yesin onu teyzesiii canım benim ya çok şeker annesi gibi yawru kusum bizde kocişle ne yapsak bu gündiyoz oda soguk askım dısarı çıkmaylaım hem ben tüm gün çalısıyom yoruldum diyo canım bilmiyom walla su havalar bi düzelseydi eve tıkanıp kapanmak istemiyom yaaa:sm_confused:

:bbo:
evet ya düzelsiiiiiiiiin bende sıkıldım evde oturmaktankafamçokkarıştı

:bbo:

evet ya düzelsiiiiiiiiin bende sıkıldım evde oturmaktankafamçokkarıştı

hı hııı öle wallla bide su sınavlarımı verseydim hayırlısıylaaa baska bişi istemiyom walla bide memur olayımda hayırlısıyla kocişle berabe gideriz göreve ne güzel olur dimi bacımmmopuyorumnanaktan

allah gönlüne göre versin canım benimopuyorumnanaktan

allah gönlüne göre versin canım benimopuyorumnanaktan

amin bitanemmm bakalım hayat ne göstericek bize hep dua ediyorum hayırlı bi koca verdin allahım diyom şimdi hayırlı bi iş hayırlı bi bebişşş diyorum herseyin hayırlısını versin rabbim canım allahım seninde gönlünde ne varsa onu gerceklestirir inşallah canım arkadasım benimmmopuyorumnanaktan

tatlı dillim amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…