- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
evet canım kapsam dışı görünce seni şaşırdım ne oldu diye merak ettim neyseki çabuk döndün zemuszemus
kızlar nerdesinisss yawww kocik görevde patlıyom sıkıntıdannnnnnn :gitme:
slm bitter aman patlama bu aralar patlayan patlayana zaten napıyosun güzelim bebiş nasıl kaç aylık oldu şimdi
slm canımmm bebiş 8 haftalık 2 aylık oldu yanii
biittercim bebişimize iii bak emiiiiiii
babasıda bende çokk ii bakıyoruz canımcım merak etme saolsun kocişimde çok yardımcı oluyo bana yemek falan beklemiyo benden canımın istediği herşeyi bulup getiriyoo :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
evet canım minicik daha aslında daha zamanı değilmiydi acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimii bidaha hiçbişe eskisi olmucak yaa korkutuyo benii mafoldumben
hayır sakın böyle düşünme canım benim anlıyorum seni ama bebiş doğduğu zaman tam bir aile olacaksınız bak benim oğlumda 3 yaşına girdi nasıl geçti zaman inan anlamadım inan bana herşey eskisinden daha güzel oacak şuanda mide bulantılarından dolayı belki de böyle düşünüyorsun ama oda geçeçek hiç merak etme bi tanem
çok saolll canımmmm ne biliim sanki bebek olunca kocişim beni eskisi gibi sevmicek beni ikinci plana atcak die korkuyomm şimdi bile eve geldiğinde botlarını çıkartırken direk göbeğime bakıyoooo :dilcikar:
çok saolll canımmmm ne biliim sanki bebek olunca kocişim beni eskisi gibi sevmicek beni ikinci plana atcak die korkuyomm şimdi bile eve geldiğinde botlarını çıkartırken direk göbeğime bakıyoooo :dilcikar:
nbr kızlllaaaaaaaaaaar
hoşgeldinnnnn bacımmma.s. nasılsın ya bebişimiz gazını çıkardımıııı özledim valla seniiopuyorumnanaktan
ahh canım gaz çıkıyoda kaka çııkmıyosempatiksalakcinni
bende özledim seni
bugün baya işim vardı girmedim nete
olsun bacımm yarın görüşürüz bizde benim kocişinde izin günü yarın canım ya bugün öle yoruldukiii hem konferanslara katıldı hemde görev yapmışşş oyyyy kıyamam ben bunaaa yaa ahandaa benim bebişimmmm bu işteeŞenizŞenizŞeniz:ecrin_bebek puyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?