sendende canım arkadsım eee şimdi neler yapıyosun zamanın nasıl geciyoo heyecan varmııısempatiksalakcinni
canımsın sakın çıkma yakışıklı hasta filan olur ...mısır patlat bide kestane çayıda demle ohhhhh birde kıtlama çay benim için iç afiyet olsun misafirler kardeşime geçti daha tatil bitene kadar buradalar
bende iiyim guzel ablacimm benimm opuyorumnanaktan
Calisiyorummm ,isten sonra kursum var Tomer kursa gidiyomm .zaman geciyor iste.
evett cooooooooooook heyecan varr kaydirigubbakcemile3
ablan kurban olsun sana bi tanem benim opuyorumnanaktan:teytey:
eeeeeeee kolay degil öleeee ben sölim yaniii olsun heyecan güzeldir canımmmmkaydirigubbakcemile3 neyseee hayırlısı bakalımmmopuyorumnanaktan[/QUOTE
ole ya bide bemin icin daha zorrr
baska memleket ama napalim ask iste fedakarlik yapmasak olmuyorzemuszemus
eeeeeeee kolay degil öleeee ben sölim yaniii olsun heyecan güzeldir canımmmmkaydirigubbakcemile3 neyseee hayırlısı bakalımmmopuyorumnanaktan[/QUOTE
ole ya bide bemin icin daha zorrr
baska memleket ama napalim ask iste fedakarlik yapmasak olmuyorzemuszemus
öleeeeeeeeeeeeeeeee bizdende kolay degildir oglan vermek haberin olsunnn
oyyyyyyyyyyyy guzelimmmmmmmmmm benimmm bende ablama :)))))))))
tatli dillim benimmmopuyorumnanaktan
öleeeeeeeeeeeeeeeee bizdende kolay degildir oglan vermek haberin olsunnn
yoooooooook canimm onlar gelinlerini coooooooooooooook seviyorlar kucukten buyuge herkezzzzzzzzzzz
benimkiler icin kolayyy cnmkaydirigubbakcemile3cunki oglanlarini coooooooooooook sevdigimi biliyorlar yoksa bu kadar yol gider miyim?
:)))) canım benim fedakarlk yapmadan aşk olmaz zaten sevgi her zorluğun üstesinden gelir merak etme keşke erzurumda olsan nasıl mutlu olurum bi bilsen yardımcı olurdum sana buralarda.. heyecan elbette olacak ama tatlı heyecanlar bunlar yavaş yavaş olur güzelim benim kendini fazla yorma düğüne mecalin kalmaz yoksa
yoooooooook canimm onlar gelinlerini coooooooooooooook seviyorlar kucukten buyuge herkezzzzzzzzzzz
benimkiler icin kolayyy cnmkaydirigubbakcemile3cunki oglanlarini coooooooooooook sevdigimi biliyorlar yoksa bu kadar yol gider miyim?
kaydirigubbakcemile3 bende takıldım canım ya ciddiye mi aldınn:roflol::lepi:
hepimizi buralara eminol askımız getirdi haaa suda bi gercek iyiki gelmişimmm çünkü çok ama çok mutluyummm alahıma şükürler olsunnnndarısıda sana inşallahhh opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 bende takıldım canım ya ciddiye mi aldınn:roflol::lepi:
hepimizi buralara eminol askımız getirdi haaa suda bi gercek iyiki gelmişimmm çünkü çok ama çok mutluyummm alahıma şükürler olsunnnndarısıda sana inşallahhh opuyorumnanaktan
Mutlulugun daim olsun cnm.Allah mutlulugunu bozmasin.amin isl
ole ablam yaaa isl erzurum cikar ilk gorevv
bize de yakin:)
Mutlulugun daim olsun cnm.Allah mutlulugunu bozmasin.amin isl
opuyorumnanaktanamin canım daırısıda sana olsun inşallahevet oda suan yanımda canım kocişim benim onu çok ama çoook seviyorummmŞeniz iyiyki evlenmişim diyorum heyyy aşk sen nelere kadirsinnnn:roflol:alkisalkisalkissengözlerimebaksanab
inşallah güzelim inşallah sizede yakınsa sorun yok o zamn :))
:)))) evet hayirlisi olsun.peki kendi memleketinde gorev yapa biliyor mu ?
canım adana ankara izmir istanbul gibi nufusu çok olan bi yerse memleketi o zamn yapablir ama küçük bir yerde yapamıyosun sizin adana ya orada görev yapabiliyo[/QUO
Adana olsa da guzel olur :ablacim:)
canım adana ankara izmir istanbul gibi nufusu çok olan bi yerse memleketi o zamn yapablir ama küçük bir yerde yapamıyosun sizin adana ya orada görev yapabiliyo[/QUO
Adana olsa da guzel olur :ablacim:)
allah o güzel gönlüne göre versin türkiyenin heryeri çok güzel nerde mutlu oluyosan orada ol inşallah bi tanem
hemşerimm ii ki varsıın seni tanıdma mn ldumm çok tatlısopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim::1hug:ınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?