Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evet ablacım yine hasta oldu sesi kısıldı yavrumun bi türlü iyileşemedi ya soğukalrdan ... ohhhh yaparım ablacım sen iste yetrki sen gel beraber yiyelim soğuktada ne güzel gidiyo sıcacık bir çay dimi vallahi abla ağzının tadınıda biliyorsun heea.s.:1hugpuyorumnanaktan

Calisiyorummm ,isten sonra kursum var Tomer kursa gidiyomm .zaman geciyor iste.
evett cooooooooooook heyecan varr kaydirigubbakcemile3

eeeeeeee kolay degil öleeee ben sölim yaniii olsun heyecan güzeldir canımmmmkaydirigubbakcemile3 neyseee hayırlısı bakalımmmopuyorumnanaktan

oyyyyyyyyyyyy guzelimmmmmmmmmm benimmm bende ablama :)))))))))
tatli dillim benimmmopuyorumnanaktan

:)))) canım benim fedakarlk yapmadan aşk olmaz zaten sevgi her zorluğun üstesinden gelir merak etme keşke erzurumda olsan nasıl mutlu olurum bi bilsen yardımcı olurdum sana buralarda.. heyecan elbette olacak ama tatlı heyecanlar bunlar yavaş yavaş olur güzelim benim kendini fazla yorma düğüne mecalin kalmaz yoksa

ole ablam yaaa isl erzurum cikar ilk gorevv
bize de yakin:)

:)))) evet hayirlisi olsun.peki kendi memleketinde gorev yapa biliyor mu ?

canım adana ankara izmir istanbul gibi nufusu çok olan bi yerse memleketi o zamn yapablir ama küçük bir yerde yapamıyosun sizin adana ya orada görev yapabiliyo

hemşerimm ii ki varsıın seni tanıdma mn ldumm çok tatlısopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim::1hug:ınnnnnnnnn

hemşerimm ii ki varsıın seni tanıdma mn ldumm çok tatlısopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim::1hug:ınnnnnnnnn

opuyorumnanaktanne demek ablacımm sende ölesin walla benim için kimse senin gibi olamaz tatlı sıcakkanlı ya kimin topragı iştee k.çib yakışıklımıda öp fazla bekletmem merak etmesinn way beee kızım dogmadan damatlarım öle bi çogaldı ki kopyalarız artık napalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…