Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

a.s.

iim hayatım bende napim dınlnıym bıtraftanda bakıyom işte buralara cnm benım

iyi olmana sevindim gülümmm kendni fazla yormaa kafanı dinle az biraz annen nasıl iyi inşallah çok slm söle dünyalar güzelineeeopuyorumnanaktan

ben 26 yasındayım 4 aylık bı kızım 5 yasında da bı oglum var dogu gorevını yapıyoruz ben calışmıyorum eşim polis suan siirtdeyız

bu arada kızımın ısmı ece su:)

hadi yaaaa benim adım melike kızım olursa onun adıda ece suu olucakta o yüzden sonuna ekledim bende çok sevindim dua et banada benimde öle tatlı bi kızım olsun inşallah esimde düşünüyo aslında siirtii dün sölemişti bakarsın komsu oluruz allah bagıslasın canım çok memnun oldum tanıştıgımızaa

bende cok memnun oldum canım.beklerım gelın buraya.bızde lojmandayız ama 4 -5 tane lojman var burda.bu yaz mı dogu gorevıne gıtceksınız
eger sıırte gelırsenız avantajı lojmanların çok olması.butun polısler lojmanda

evet canım kocişimde öle diyoo lojman var oyüzden lojman olan yerleri yazıcaz kararımız kesin yaniii sen nerelisin bitanem bebişlerini gördüm çok şekerler bende bebiş istiyoyummm bu arada tesekkür ederim davetin için çok tatlısınnnopuyorumnanaktan

canım tekrardan çok memnun oldum yarın öglen gelirsen yada denk gelirsek görüşürüz mutlaka bitanem gündüzleri burdayım genelde zaten beklerim yine gel tamammı kocişim hadi kalk artık yatalım hayatım diyoo k.çib canım allah rahatlık versin iii geceler sanaaaopuyorumnanaktan

napim tatlım yaaa aynı hersey herseyy pofff:bbo:

hımmm senn bu günlerde baya bi sıkıldım canım yaa istersen az biraz kafanı dinle iii gelir canım yorma kendini ve stres yapam alahh korusun hasta olursun yawru kusummopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…