Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım teş edrm elıne saglık hemen yapcam ben ozel atamıyorum msj sayım 50 olmadı ıçınmış.hoşçakal cnm akşam gelırım yıne şimdı yemek yapmaya gıdıyorum malum eşim geceye gıtcek byyyyyy

ne demek canım eger az da olsa katkım olmussa ne mutlu bana güle güle canım yine beklerim k.ib benim esimde 7 de gelicek görüşürüz tatlımmopuyorumnanaktan

günaydınlar.herkeze hayırlı kandiller bugün bütün dualarınız kabul olur inşallah öptüm herkezi

günaydınlar.herkeze hayırlı kandiller bugün bütün dualarınız kabul olur inşallah öptüm herkezi

günyadınlar canımmm sanada hayırlı kandillerr inşallah burdan bütün arkadsların kandili mübarek olsun amin canım tesekkürlerrrrra.s.

günaydın arkadaopuyorumnanaktanslar herkesin kandili mübarek olsun bugün bol bol dua edelim inşallahhh

ederım cnm benım allah cc bütün dua edenlerle birlikte bızlerın dualarınıd kabul etsın insallahhhhh:Saruboceq:

inşallah bebegem allahım gönlünde ne warsa bugün ne dua geciyosa inşallah kabul olur aslıcımmm opuyorumnanaktan

günyadınlar canımmm sanada hayırlı kandillerr inşallah burdan bütün arkadsların kandili mübarek olsun amin canım tesekkürlerrrrra.s.

günaydın bıtanem senınde kandılın mubarek olsun dualarımın içinde sende varsın canım arkadasım ınsallah allahım sanada en kısa zamanda tatlımı tatlı bır bebıs nasıp etsinŞeniz

günaydın bıtanem senınde kandılın mubarek olsun dualarımın içinde sende varsın canım arkadasım ınsallah allahım sanada en kısa zamanda tatlımı tatlı bır bebıs nasıp etsinŞeniz

allah razı olsun canım senden çok sevindimm bende sana dua edicem canım arkadasım benimmm allahım gönlünüzden ne geciyosa vakitsiz verirde yüzünüzü güldürür hayırlısıyla canımmmopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

sendende allah razı olsun bitanem aminnnnnnnnnnnnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…