selam kıslar nasılsınız opuyorumnanaktan
hoşbulduk cnaımm giriyorum kk yı dolanıyom çıkıyom kaydirigubbakcemile3
iim bende ne olsun canımcım
burda hava iyi kuşum bende temizlik yaptım benim eşimde senelik izninden kullanıyo çrşmba bitecek boshayallersmile
bizimde iznimiz 20 gün eşimde şimdi 10 gününü kullanıyo 10 gün kalıyo ama yeni kanun çıktı duymadınmı 10 gün ve üstü izin aldığında 4 günde yol izni veriyolar artık eşim bu seferde o yol iznini kullanmdaı yani yaza artık eşimin memleketine giderken 14 gün izin olcak zemuszemus
sanada canım nasılsın bitanem görüşmeyeli umarım keyfin yerindedir gülümmmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ıyıyım tatlım sagol sen nasılsın bakalım?eh işte idare edıyorum sen neler yaptın?öptüm bende senı
kızz melikee kanki buldum seni kızzz opuyorumnanaktan naber canım nasılsın ne var ne yokk
napimm walla çakılcım kocişim izinliydi onla ilgilendim malümmm yeni evli sayılırız kahvaltıydı bulaşıktı v.s derken anca girebildim yaw akşamada misafirlige gidicez kociş tras olmaya gitti bide bana telefon almaya bende onu bekliyomm hazır oda yokken bi gireyim topige dedim gülüm sen nasılsınnn moralin nasıl iyimisinnnopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
iyi yapmıssın tatlım yenı tlfnunuda güle güle kullankaydirigubbakcemile3bende ıyıyım canım sagolasın ıdare edıyorum işte takmamaya calısıyorum kımseyı umursamıyorum bu aralaropuyorumnanaktan
aaaaaaa kankiiiii nasıl buldun kıssss çok mu özledin yoksammmm musti duymasınnnnkaydirigubbakcemile3 asıl sende ne var ne yok bebegem kociş izinliydi bugün hep onla ilgilendim anca kalktık wala kedi gibi kovalıyo benii ben kacıyom o yakalıyooŞeniz simdi dısarı çıktıda topige girebildim walla nasıl oldunn bak moralini yüksek tutuyosun dimiiiiolumunekankayizsmile
valla özledim kızz bulurum tabi seni.duysun canım yaa nolcaak ben daha çok sviyom seniopuyorumnanaktan evet canım moralımı yüksek tutuyorumm:lepi:
yine jkürmü yaptın kız kocişine kovalattırıyon kendını
hadi yaaa walla bizimki 6 senesinde oldugu için iznimiz 20 gündü ya gecen kayınbabam rahatsızlandıgında10 günü gitti geriye de 10 gün kaldı napıcaksakkk artıkkk uffff bi 10 yılı dolaydı 40 gün olsaydı izinleride bizde rahatlasaydık yaniiiiii hımm bende iki gün ugrastım ev temizligiyle rahatladım biitti çok şükürrrr kolay gelsin canım fazla yorma kendini
canımcım 10yıldan sonra izinler 40gün olmuyo 30gün oluyoa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?