Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hoşbulduk cnaımm giriyorum kk yı dolanıyom çıkıyom kaydirigubbakcemile3
iim bende ne olsun canımcım

nasıl gidiyo canım istanbulda hava nasıl burda hava kapalııı ben mersindeyimm ya bizde birazdan aksama esimin polis arkadası yemege davet etti onlara gidicez oylanıyom işte napim bendee canım kociş de izinliydi bugün anca girebildim yawww

Son düzenleme:
burda hava iyi kuşum bende temizlik yaptım benim eşimde senelik izninden kullanıyo çrşmba bitecek boshayallersmile

burda hava iyi kuşum bende temizlik yaptım benim eşimde senelik izninden kullanıyo çrşmba bitecek boshayallersmile

hadi yaaa walla bizimki 6 senesinde oldugu için iznimiz 20 gündü ya gecen kayınbabam rahatsızlandıgında10 günü gitti geriye de 10 gün kaldı napıcaksakkk artıkkk uffff bi 10 yılı dolaydı 40 gün olsaydı izinleride bizde rahatlasaydık yaniiiiii hımm bende iki gün ugrastım ev temizligiyle rahatladım biitti çok şükürrrr kolay gelsin canım fazla yorma kendini

bizimde iznimiz 20 gün eşimde şimdi 10 gününü kullanıyo 10 gün kalıyo ama yeni kanun çıktı duymadınmı 10 gün ve üstü izin aldığında 4 günde yol izni veriyolar artık eşim bu seferde o yol iznini kullanmdaı yani yaza artık eşimin memleketine giderken 14 gün izin olcak zemuszemus

hımm yok onu bilmiyom biz temmuzda evlendik ordan 5 günümüz var unuttum bak 15 gün hımm onu kocişe bi sorım bakım bize 1 hafta nikah izni vermişlerdi 15 günde dügünde kullandık 5 günümüz vardı canım senin memleket neresii

ıyıyım tatlım sagol sen nasılsın bakalım?eh işte idare edıyorum sen neler yaptın?öptüm bende senı

napimm walla çakılcım kocişim izinliydi onla ilgilendim malümmm yeni evli sayılırız kahvaltıydı bulaşıktı v.s derken anca girebildim yaw akşamada misafirlige gidicez kociş tras olmaya gitti bide bana telefon almaya bende onu bekliyomm hazır oda yokken bi gireyim topige dedim gülüm sen nasılsınnn moralin nasıl iyimisinnnopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

kızz melikee kanki buldum seni kızzz opuyorumnanaktan naber canım nasılsın ne var ne yokk

kızz melikee kanki buldum seni kızzz opuyorumnanaktan naber canım nasılsın ne var ne yokk

aaaaaaa kankiiiii nasıl buldun kıssss çok mu özledin yoksammmm musti duymasınnnnkaydirigubbakcemile3 asıl sende ne var ne yok bebegem kociş izinliydi bugün hep onla ilgilendim anca kalktık wala kedi gibi kovalıyo benii ben kacıyom o yakalıyooŞeniz simdi dısarı çıktıda topige girebildim walla nasıl oldunn bak moralini yüksek tutuyosun dimiiiiolumunekankayizsmile

iyi yapmıssın tatlım yenı tlfnunuda güle güle kullankaydirigubbakcemile3bende ıyıyım canım sagolasın ıdare edıyorum işte takmamaya calısıyorum kımseyı umursamıyorum bu aralaropuyorumnanaktan

iyi yapmıssın tatlım yenı tlfnunuda güle güle kullankaydirigubbakcemile3bende ıyıyım canım sagolasın ıdare edıyorum işte takmamaya calısıyorum kımseyı umursamıyorum bu aralaropuyorumnanaktan

aynen ölee olucaksınnn walla millet azıyo beee bişi diosun kendini adam yerine koyuyo hiç tınnnlamaa rahat oll seninyanında biz warız yawru kuşummm sen konuşmaki o bişi söleyidiginde hırsından catlasınnn:roflol: benim çok sevdigim bi söz war...susukunlugum asaletimdendir...her lafa verecek bir cevabım vardır ama bir lafa bakarım laf mı diye bide söleyene bakarım adam mı diyeeee...olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :lepi: :1hug:

valla özledim kızz bulurum tabi seni.duysun canım yaa nolcaak ben daha çok sviyom seniopuyorumnanaktan evet canım moralımı yüksek tutuyorumm:lepi:

yine jkürmü yaptın kız kocişine kovalattırıyon kendını

kaydirigubbakcemile3 yokk bee işim gücüm yok onlamı ugrasım kankiii boşver yaaa bende seni seviyorum canım arkadasım bak buna sevindim kimin kankisi bu yaaa işte buuu gelsin bebişlerrrrr

canımcım 10yıldan sonra izinler 40gün olmuyo 30gün oluyoa.s

canımcım 10yıldan sonra izinler 40gün olmuyo 30gün oluyoa.s

hımm ölemi sanki eltim öle sölemişti bitanem bencede 1 ay olsa gerek ama rapor felanda alınıyo ya uztabiliyosunda nerelerdesin nasıl gidiyo canım saglıgın sıhhatin yerindedir inşallah bitanemmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…