Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bende cıkıcam canım sende kıb ya bu arada ben alıntı yapamıyorum neden acaba yarın gunduz gelırım canım

bende cıkıcam canım sende kıb ya bu arada ben alıntı yapamıyorum neden acaba yarın gunduz gelırım canım

günaydın bitanemm alıntı yapmak istiyosan hani mesela benm yazımın altında alıntı yap hızlı yanıt fean yazıyo ordaki alıntı yapı tıklıyosun canım tamammııııı:lepi:

kızım uyuyor
bi bakınayım dedim nasılsın
mersindesin galiba
bende orda olmayı cokisterdim
cok sevdigim bi yer degil ama ailem oradaopuyorumnanaktan

kızım uyuyor
bi bakınayım dedim nasılsın
mersindesin galiba
bende orda olmayı cokisterdim
cok sevdigim bi yer degil ama ailem oradaopuyorumnanaktan

hadi yaaa nerdeler bende merkezdeyim sen nerelisin ben aslen adanalıyım canımmm:lepi:

Son düzenleme:
ne güzel memleketinede yakınmışsın
onlar merkezdeler
bende k.maraşlıyım aslen

hımm hadi yaa benim sitede hep maraslıı çok iyi insanlarr suan nerdesin dogu görevindemisin ne güzel sanırım kızın daha bebek darısıda bana insallah yaa bende çok istiyom temmuz da evlendim eylülde düşük oldu daha sonra kalamadım hamilee bide kafaya da takıyom yaaa:çok üzgünüm:

melikecim bu kadar sabırsızlanma
ben 8 ay sonra istedim ALLAHA şükür kızım bekletmeden geldi
cok kafaya takmıştım 10 gün önceden kan testi yaptır cıkar demişlerdi
negatif cıktıgında cok üzülmüştüm
sonra kafadan attım o ay hamile kaldım.
inşllh seninkide biran önce gelir.
evet d.bakırda dogu görevindeyiz
kızımda 2 aylık oldu
dogumuda mersinde yapmıştım

hadi yaaa nirdesin sen kankiiiiiii yaaaa özlettin walla kendini gittimi misafirlerinn canım ne yaptın nasıl oldunn??? opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ben hala hasta olmadım ilacı kullanıyorum bakalım...misafirlerim gitti benimkide göreve gitti dışarı 10 gün kadar evde tok bende annanemlere geldim burdada net çok yavaş çekio çekmio gibi bişiii kaç gündür giremedim yaa...sen neler yaptın çlışmalar nasıldıkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

ozaman senin esindemi burda calıştı benim esimde cevik kuvvetteydi cıktı 6 ay olduuu tanırlar ozaman eger burdan gittiysenizz insallah iremcimm d.bakıra geldim ofise baglara üniv.yi urfada okudum işletme çok gidip gelirdik oraya güzel bi şehir ama yorucu ve bi okadarda tehlikeliii gecen yıl otobüsü taramışlardı.....allahım korusunnnn hepsini tüm polislerimizi tırnaklarına zeval vermesin rabbimm bende giricem işte daha önce bankada calıştım evlenince mersine gelme durumumdan dolayı cıktım daha dogrusu esim çıkarttı saolsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…