kaydirigubbakcemile3 ayy canım yaaa çok komikksinnn benim kızım olsa kimselere verememmm walllaaaaakaydirigubbakcemile3:umursamaz:
selamm,
naber eşler gececimi yoksa..
ayy latife yapıyorum kız bu cadımı kımsecıklere verırmıyım ben.bak teyzosu avatardakı en son resmı kuçuk oldugundan bellı olmuyor.albumlerden bakabılırsın ıstersen.allah en kısa zamanda sanada boyle bı yavru verır ınş.alkisalkisalkis
inşallah canımcım güzel dileklerin için allah senden bin kere razı olsun bitanemm yaa çok duygulandım walla bugün bende bi haller var hayırdır inşallah basım dönüyo midemde bulanıyo sürekli acıkıyommmcokacimcoook kaydirigubbakcemile3
oy oyyy ne demek canım benım.Allah olmayan herkese versın.kısssssssssssss hamilemısın yoksamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimkide gündüzcüde 11,30 gidiş 10,30 geliş bir gün çalışıo bir gün evde..
geç gelelcek rahatım..
yarın evde mesela az girerim nete bana bırakmıyor yemek bıdıklar derken bende pek bakamıyorum..
benimkide gündüzcüde 11,30 gidiş 10,30 geliş bir gün çalışıo bir gün evde..
geç gelelcek rahatım..
yarın evde mesela az girerim nete bana bırakmıyor yemek bıdıklar derken bende pek bakamıyorum..
ay evet ALLAH isteyen herkese aratmadan versin..
mlikem bakıyomda yavaş yavaş hamile psikolojisine girmeye başlıyon hayırdır inşallah bebe olur maşallah:ecrin_bebek:aklinialirimsmile
hoşbulduk boncukcum..
kaç kuzun var bu arada..
aaaa tabee ayağını sıcak tutman lazım kızım..
ayrıca sen daha yeni evlisin lennn dur acele etme.. o geleceği vakti bilir seni üzmeden gelir merak etme kuzum..
inşallah bitanemmm az önce kocişe dedimki hadi konuşda ratık gelsin bebeişimiz dedim oda konuştuuuukaydirigubbakcemile3 ne kadar cok istiyo yaaaaaaaaa boshayallersmile benimd eçok hoşuma gittiii kaydirigubbakcemile3 öldürecek bu kociş beni yaa canım kocişim benimmmmolumunekankayizsmile Şeniz :ecrin_bebek:
ıkı tane canım oglum 5 yasında efe kızımda 4 aylık ecesu senın canım
inşallah bitanemmm az önce kocişe dedimki hadi konuşda ratık gelsin bebeişimiz dedim oda konuştuuuukaydirigubbakcemile3 ne kadar cok istiyo yaaaaaaaaa boshayallersmile benimd eçok hoşuma gittiii kaydirigubbakcemile3 öldürecek bu kociş beni yaa canım kocişim benimmmmolumunekankayizsmile Şeniz :ecrin_bebek:
hadı ya kısss ne konuştu kıhihoyyyt canım bencede relaks ol olur bebiş
oyyy kıyamam ben size yaa maşallah.. tabii konuşsun çalışsın gelsin bebecik:CüvCüv:hihoyyyt
maşallah Allah bağışlasın..
benimde ikiz oğluşlarım var 17 aylık olacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?