- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
günaydın şekerler bayanssulusmile
günaydın şekerler bayanssulusmile
slm melıkem aslım nasılsınız bakalım?anaaa bırısı pasta borekmı yapıyor hanı bana:umursamaz:
mrb cakılcım canım hosgeldin tatlım börek pasta neymiş gel buyur ben sana neler yaparım canımmm hastayım ya elimden gelen buuuu zaten annemler geliyo o yemek yapıp getircekmiş saolsunnn annelerin en talısı ve en güzeliiiiiŞeniz
hoşbulduk tatlım ayy kıyamam ben sana canım benım ellerıne saglık yemiş kadar oldum kız. bu arada gözun aydın canım annene cok selamlar ellerınden öpuyorumopuyorumnanaktan
öncelikle hoşgeldin canımma.s. erkek arkadsın kaç yasında ne mezunu? polis olmak şimdi zor degil kolay desek yalan olur illaki canım her meslekte oldugu gibi polisliginde zor yanları var..polis eşi olmak hem gururlu bi iiştir hemde zor çünkü esin gelene kadar gözün camda kulagın kapıda olur acabalarla yasarsın çünkü dedim ya zor yanlarından biri polis eşi olmanın hiçbi eksi noktası yok bence tam tersi artıları daha çok..çalışma saatlerine gelince normal olan 12/24 tür yani 12 saat calışır 24 saat dinlenir bigün sabah 7 de gider akşam 7de gelir diger gün aksam 7 de gider sabah 7 de gelir yani zamanınız olur harcayacak yinede egerki baska bi birime düşerse 12/12 olur sürekli benim eşim gibi gündüze gider belki 12/36 olur yani birimden birime göre degişir canım kullanılan biçim genelde 12/24tür..gece tabiki gidiyolar dedgim gib gündüzde belki ek olarak gecede kalabiliyolar çünkü polis onlar devlet ve millet için gece gündüz demeden calışırlar bizi,yani toplumu korumak için bütün kötülüklerden...benim fikirlerim bu canım herkesi tenzi ederketen kendimce acıkladım umarım yardımcı olmusumdur yani bencede olucam diyosa olsun sende gurur duy es adayın polis olunca... ben teşekkür ederim k.ibbopuyorumnanaktan
H.b cnmopuyorumnanaktan 21 yaşında bu sene son senesi turizm okuyo. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Elbette olursa inş neden gurur duymayayım en güzel mesleklerden biriturkbayragi
tünaydın melikemmmmmmmmmm canım arkadaşım nasılsın?
sevindim canım benım dikkat et kendıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?