Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm melıkem aslım nasılsınız bakalım?anaaa bırısı pasta borekmı yapıyor hanı bana:umursamaz:

slm melıkem aslım nasılsınız bakalım?anaaa bırısı pasta borekmı yapıyor hanı bana:umursamaz:

mrb cakılcım canım hosgeldin tatlım börek pasta neymiş gel buyur ben sana neler yaparım canımmm hastayım ya elimden gelen buuuu zaten annemler geliyo o yemek yapıp getircekmiş saolsunnn annelerin en talısı ve en güzeliiiiiŞeniz

hoşbulduk tatlım ayy kıyamam ben sana canım benım ellerıne saglık yemiş kadar oldum kız. bu arada gözun aydın canım annene cok selamlar ellerınden öpuyorumopuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlım ayy kıyamam ben sana canım benım ellerıne saglık yemiş kadar oldum kız. bu arada gözun aydın canım annene cok selamlar ellerınden öpuyorumopuyorumnanaktan

allah arzı olsun cakılım canım benim çok tesekkür ederimmopuyorumnanaktan

H.b cnmopuyorumnanaktan 21 yaşında bu sene son senesi turizm okuyo. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Elbette olursa inş neden gurur duymayayım en güzel mesleklerden biriturkbayragi

H.b cnmopuyorumnanaktan 21 yaşında bu sene son senesi turizm okuyo. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Elbette olursa inş neden gurur duymayayım en güzel mesleklerden biriturkbayragi

rica ederim bitanem ne demek yine gel buyur sekerimmmmopuyorumnanaktan

slmmm sekerlerrrrr herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrrboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…