Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam kızlar,
öbür topikten buraya anca düşebildim..gerçi bugün pek sessiz kalmış burası..
nasılsınız?..
melikecim nasıl oldun tatlışım..

iyi diyim iyi olumm..
oğlanlardan azcık bana geçmiş grip kırgınım biraz.. dünde eşim evdeydi gezmeye gittik avmde oğlanları oyuncaklara bindirdik yemek yedik felan gelemedim..

oooooooo süper canım sonucta ailen yanii ne güzel olmus biz evdeydik pazardı esimin izin günü hastalıgımla ugrastık yaa bebişler nasıl iyi inşallah canım sende iyisin dimi opuyorumnanaktan

melikecim şimdi daha iyiler.. yumurcak tv seyrediyorlar...

oy oyyyyy yesin onları melike teyzeleriiiii ay ben bayılıyorum bu ikiz bebelere ama bakması zorrrr gerci razbbim verir yardım ederrr dee sende bunları evlendirirken inşallah bacı bul haaa onlarda ikiz olsunnnn süper olur wallaaaaa melekcimmmmm

MELıKECIM BUGÜN COK YORULDUMMM CNM YAAA COK YOGUNDUM ÖLDÜM HALENDE CIKAMADIMMmafoldumben

iyi olmaya calışıyom bitanemmm yoktun kaç gündür nirelerdesin canözümmmmmmm bebeler nasıllllllopuyorumnanaktan

öyle oldu biraz canım.ayyy sorma kızım kac gundur durmuyor süreklı aglıyor.hep ayaktayım anlayacagın.şu dıyet yapanlara kızımı vereyım onları nasıl ınceltır hihoyyyt

öyle oldu biraz canım.ayyy sorma kızım kac gundur durmuyor süreklı aglıyor.hep ayaktayım anlayacagın.şu dıyet yapanlara kızımı vereyım onları nasıl ınceltır hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 ayy canım yaaa çok komikksinnn benim kızım olsa kimselere verememmm walllaaaaakaydirigubbakcemile3 :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…