Bizim Gelinin Çocuğu Olmuyor Hocam Bir Dua Et!

Demesin öyle bir şey. Ya eşiniz uyarsın annesini bu konuyu açma diye ya da siz söyleyin.

Ne zamandır evlisin ben gide gide soğudum valla 8-10 aydır gitmiyorum haftada bir gittim iki haftaya çıktı sonra ay oldu en sonunda sonuç bu...

Ne kadarlik evlisiniz ki?

5 yıllık evliyim. Çok sık gitmiyorum ben de kv. Gittikçe soğutuyorlar kendilerinden. Ayda 1 ya var ya yok. Bir de böyle mevlüt, hastalık gibi durumlarda gidiyorum.

Eşinin üzerine neden atsin iyi de?
Kayinvalidesi ile degil oğlu ile evli, neden kendi eşini kucuk düşürsün?
Ayrıca kadin iyi birşey yapmak istiyor ama bunu toplum icinde diyerek rahatsız olmanıza neden oluyor. Bu durumda siz de güzelce rahatsız oldugunuzu dile getirin.
Kayinvalidem benim icin de dua toplamıştı çocuklari olmasi için dua eder misiniz diyerek, ben hic ezik hissetmedim kendimi. Cok ta mutlu olmuştum adıma dua ettikleri icin.
Mevlute gelen insanlar bilmiyor mu herseyi verenin Allah olduğunu? Aaa çocuğu olmuyormuş diyerek aralarında gulerler mi yoksa dua mi ederler? Müslüman olarak zor anlarimizda dua etmiyor muyuz birbirimize?
Kimisi hemen, kimisi de biraz zahmet cekerek evlat sahibi oluyoruz. Geç olmasi da erken olmasi da birer imtihan..
Allah dileyen herkese nasip etsin..

5 yıllık evliyim. Çok sık gitmiyorum ben de kv. Gittikçe soğutuyorlar kendilerinden. Ayda 1 ya var ya yok. Bir de böyle mevlüt, hastalık gibi durumlarda gidiyorum.
En iyisini yapıyorsun boşver bayramda seyranda güzel günde yoktu diyemezler

sesini çıkaracaksın henüz çocuk düşünmüyorum yaşım genç ve çok erken allah isteyenlere versin diyeceksin herkesin içinde rezil olacak bir daha cesaret edemeyecek

Kocasi neden kucuk dusmus olsun? Cocugu olmuyor diye kucuk dusmus mu oluyor insan? Ayrica illa dua edilecekse "hayirlisi neyse Allahim onu ver" diye dua etmek gerekir.

Ne kadar güzel siz mutlu oluyormuşsunuz bu durumdan. Ama ben rahatsızlık duyuyorum ve çok sert şekilde olmasa da rahatsızlığımı hareketlerimle dile getirmeme rağmen değişen birşey olmuyor.

Kocasi neden kucuk dusmus olsun? Cocugu olmuyor diye kucuk dusmus mu oluyor insan? Ayrica illa dua edilecekse "hayirlisi neyse Allahim onu ver" diye dua etmek gerekir.
Ben de zaten çocuk olmamasinin küçümsenecek birsey olmadığından bahsettim. Senin oğlunun cocugu olmuyor demek kusurlu göstermek degil de nedir insanlarin içinde. Ben böyle birsey desem esim bana kırılır. Bunu tavsiye eden arkadaşlara söyledim bunu da zaten.
Duanin içeriğini kalkıp ta anlatmaya gerek yok illa ki çocuk ver Allahim desinler demedim zaten ben de...

kv söyleyince iyi niyetli gelin söyleyince kocası küçük düşüyor.
bu ne yaman çelişki böyle..

E milletin icinde bizim gelinin cocugu olmiyor demek de konu sahibini kucuk dusurmek olur o zaman sizin mantiginiza gore.
Ben konu sahibinin yerinde olsam, kv boyle birsey soylerse hemen mudahale edip; "hocam hayirlisi icin dua edelim lutfen,malum neyin daha hayirli oldugunu Allah bilir" derim. Kv de essek degil herhalde anlar mesaji. Essekse de yapacak bisey yok.

gelin için derse iyi niyet, ama eşi için derse rezil olmak. aradaki fark ne ola ki

kv söyleyince iyi niyetli gelin söyleyince kocası küçük düşüyor.
bu ne yaman çelişki böyle..
Sizin anlayışınızda bir problem mi var?
Kayinvalidesi diyor diye kendi esini niye dile getirsin ki? Hayat arkadaşı o onun.. Her gece esinin koynuna giriyor kv nin değil..
Ayrıca ben mevlutte dua ettirmesinin iyi niyetinden olabileceğini soyledim. Sen kusurlusun diyorsa yüzüne karşı, muhatabi yine Kayinvalidesidir. Ben değil oğlun kusurlu demesi eşi ile arasını bozmaktan baska bir halta da yaramaz.. Denilecek bir söz varsa yuzune söyler ya da esine söyler kv yi susturur..

Gitmeyin mevlüde.. zorunda mısınız?

gitme yarın mevlüde. ara sabah hastayım gelemiyorum de

Gitmemek de çözüm değil. Nereye kadar kaçabilirim ki. Kv olmasa görümce o da olmasa başka biri. Belki hiçbir mevlüde katılmama kararı alabilirim o olabilir. Bir de aklıma gelen birşey daha var ama emin değilim. Biz zaten evlat edinmeye başvurduk sıradayız. Ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız biliyor sadece.Yarın tahmin ettiğim gibi olursa ben de herkese bu durumu açıklayayım herkesin sesi kesilsin diyorum. Ama şöyle bir ihtimal de var evlat edinmekten caydırmaya çalışacaklar grubu devreye girerse bu kez çok sinirlenirim diye korkuyorum.

Hastayım gelemiyorum.. Bu kadar basit.. Olduda gittiniz mevkutten once soylersiniz boyle bişey söyleme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…