Bizim Gelinin Çocuğu Olmuyor Hocam Bir Dua Et!

evet anlayışımda problem var.
sizin üslubunuzda olduğu gibi.
iyi forumlar size..

8 yıl boyunca aynı şeylere maruz kaldım kısmet deyip geçtim hep hiç bir zaman susmazlar malesef

Daha önce birebir aynı konuşma geçti. Hayırlısı için dua etmek gerekir dedim ama nafile.

Sizin adiniza cok sevindim ben. Umarim en kisa zamanda evlat edinebilirsiniz. Bir cocuga umut olacaksiniz ne kadar guzel birsey. Allah gonlunuze gore versin.

İstemiyorsanız mutlaka dile getirin.

Yok ben bişey diyemem diyorsanız şöyle olumlu tarafından düşünün Kulun kula yaptığı dua makbuldur derler, kimin duası kabul olur bilemezsiniz. bence eşimden dolayı olmuyor vs diyip ortamı germeyin, konu komşunun ağzına laf vermeyin.

Ne kadar garip birsey ya. Bizde evimizde kuran okutuyoruz mesela diyorum hocaya adimla dua edermisin. Hoca da mucize kulunun icinden hayirli dileklerini kabul et vs. Diyor yani direk kaynananizn yaptigi yanlis. Gorgu kurallarina uymuyor. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla hamile kalmayi nasip etsin

“Duaya ihtiyacı olan gelinin değil de oğlun olabilir mi acaba anneciğim” derim ben olsam.

Oyle demesini savunmadim ki ben de. Sadece niyeti iyiyse bile öyle demesinin rahatsız edici olduğunu söyledim. Karşılığında neden oğlunun olmuyor demesi gerektiğini anlamadım ben. Kocasi ile ikisini ilgilendirir çocuk olup olmaması..
Kayinvalide konuşur durur hep oldugu gibi.. Dua kısmına gelince de elbette Herşeyin hayirlisi..

Senin eşin kırılabiliyorsa konu sahibide kırılabilir değil mi

Çok sessizim maalesef. Onlarda bu durum normal karşılanıyor. Öncekilerde rahatsızlığımı belli etmeye çalıştım ama sert konuşamıyorum. Bu halde bile adım huysuz geline çıktı.
Canım ne kadar sessiz olursan o kadar üzerine gelecekler . O Yüzden çekinme yanlız kaldığında en azından söyle . Kv çok densiz ama belki de yaptığının farkında bile değil .

hiçbir mevlüde gitme. ne olacak ki gitme

Benim kaynana da aynıydı.. burda cumalari kuran okutuyo millet evinde, ben gitmiyordum ama kulağıma geliyordu.ama oğlu için istiyordu...oğlumun çocuğu olsun diye..sonra ne mi oldu 9sene sonra Rabbim nasip etti. Bi kere bile kapımı açmadı.... Karşılık vermeyi öğrenin. Yoksa daha çok ezilirsiniz...

Bir de cocugunuz olmuyor diye neden utaniyorsunuz? Benim de yaklasik 6 yildir cocugum olmuyor. Hic utanmadim. Allahin bilecegi is. Dilerse verir yani. Utanilacak ne var bunda.
Sanırım kvnin densizliğinden utanıyor
Konu sahibi cahille uğrasılmaz ki birde hadsiz terbiyesiz. Allah sabır versin.
Ortamdakiler onu ayıplar

Ilk sayfada bi arkadas yazmis benden kaynakli degil oglundsn kaynakli cagiralim hoca onu okusun de... Bu erkek annelerine susarsan kotusun cazgirlik yaparsan senden iyisi yok

Daha olmamış bi şey için üzmeyin kendinizi.
Belki bi şey demeyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…