Bizim millet neden herşeye maydanoz?

daha düşünmedik de geç bence millette laf bitmez

Ayy ben sinirlendim başıma gelmiş gibi.
Takmamaktan başka bir çıkar yolu yok gibi. Böyle insanlar heryerde malesef.
Valla hergün aynı muhabbet daha karar vermedik diyorum bence şu ismi koy diyorlar. Şöyle olur böyle olur valla insan kaileye almasa da sıkılıyor bir süre sonra zaten hamilelik stresi.

İkisine de ’sanane’ yanında verebileceğin cevaplar,

4 büyük Halifenin 3 ünün adı kuran da geçmiyor,

Çocuğumun 2 ismi aklında tutabilecek hafızası olacagına inanıyorum.

Sağlıkla doğsun yavrun :)

Çok teşekkür ederim bir daha konusu açılınca diyeceğim artık çünkü sıktı herkeste isim mevzusu herkeste öneri. En iyisini annesi bilir.

Bir de kuran da geçiyor diye koyulan isimlerden,
Kezban-yalancı demek,
Aleyna- Arapça da bir bağlaç :)
Anlamını bilmediğiniz şeyleri koymayın boşverin.

Orada burada yazan cennetten düşen çiğ tanesi bilmem ne ağacı falana da çok itimat etmeyin.

Güvenilir kaynak iyidir :)

Benim ismim Arapça çok sıkıntı çektim çocuğuma kendi dilinde güzel sade anlamlı bir isim koymak istiyorum sizin dediğiniz gibi. En azından benim ve eşimin isteği bu yönde ki kimseyi dinlemiyorum ama hergün aynı muhabbet bunaltıyor insanı hangi birine cevap vereceksin ki.

Kurandan isim koymak marifet olaydi ulkede bu kadar pislik olmazdi.. haril haril isim arayana kadar ne yaziyor acaba demezler saka gibi.. neyse siz gereken cevabi vermissiniz, kesmiyorsa sen dogur daha iyisini koy emmi dersiniz
Bir daha konu açarsa diyeceğim zaten hergün aynı muhabbet ben bile bu kadar düşünmedim isim konusunu millete dert oldu komiğime gidiyor artık bir daha ki sefere diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…