- 25 Eylül 2018
- 203
- 112
- 18
- 36
- Konu Sahibi Sungate170308
-
Kesinlikle zaten sürekli korku içerisindeyim sürekli psikolojimi bozuyorlar bebeğin kalbi durmuş yok down sendromlu olmuş benim yanımda bahsettikleri konuya bakarmısınız. Resmen korku filmi yaşatıyorlar bana.Yani iyi olurda ama insanlar bebeğin yanında annenin de var olduğunu unutuyor maalesef
Kesinlikle zaten sürekli korku içerisindeyim sürekli psikolojimi bozuyorlar bebeğin kalbi durmuş yok down sendromlu olmuş benim yanımda bahsettikleri konuya bakarmısınız. Resmen korku filmi yaşatıyorlar bana.
Beraber aynı ortamda aynı servisteyim malesef istemesem de duyuyorum artık kulaklık takıp müzik dinliyorum duymamak için.Öyle şeyler anlatılinca direk müdahale edin. Ya konuyu değiştirin yada odayi terk edin. Kismenin böyle seyleri anlatmaya gerek yok. Ama bizim insanimiz hastanin yaninda "xy de hastaydi söyle çekti, böyle cektide öldü" diyebilen bir millet. Babamin yanından bir kere misafir dışarı attığımız var yani
Nefret ediyorum herseye karışılmasından. Çok tuhaf zaten ne kadar tuhaflık varsa bizim milletteKesinlikle yabancılarla çalışıyorum kimse kimsenin çocuğuna öneride bulunmuyor annesi bilir en iyisini diyorlar ben anlamadım bizim milletteki başkasının derdini dert ediniyor
Kesinlikle birde eşimi korumaya geçiyorlar isim koymak babanın hakkı diyorlar ki eşim bile önce senin hakkın diyor ben anlamıyorum bu insanları. Birde daha düşünmedik diyorum olurmu şimdiden karar verin diyor. Yada öneride bulunuyor hala devam ediyorlar.Nefret ediyorum herseye karışılmasından. Çok tuhaf zaten ne kadar tuhaflık varsa bizim millette
Artık öyle geçiştireyim en iyisi yoksa çok uzuyor bu konular ben kapatıyorum konuyu onlar açıyor... Artık bıkkınlık geldi sıkıldım... Allah diğer hamilelere sabır versin çok iyi anlıyorum onları şimdi.Bu kadar takılmayın , saçmalamak bedava.
Yerinizde olsam her birşey söyleyene aa öyle mi tamam 2 isim koymam diğerine a öyle mi tamam kurandan koyarım fln diye geçiştirirdim bir de ısrarcı olurlar çünkü
bizim kültürümüz böyle, bilmiyormusunuz...ayrıca bunlara takmanız tuhaf geldi bana...öneriler, fikirler bence güzel şeyler...burda bile birçok hamile bayan konu açıyor, çocuğuma ne isim koysam diye...Merhaba hanımlar ben 4 aylık hamileyim. Sevdiğim bir abi var iyi biridir ama fazlaca dine düşkün bana "çocuğun ismini ne koyacaksın" dedi bende" ÖzTürkçe isim koymayı düşünüyoruz" dedim. Birden "hayır Kurandan isim koymalısın olmaz öyle şey" dedi.Kaileye almadım bugün başka bir iş arkadaşım benden yaşça büyük dedi ne isim koyacaksınız Bende"bakalım eşimle karar verirsek iki isim olabilir belki bilmiyoruz"dedim. "olmaz iki isim çocuğun aklı karışır" dedi. Zaten eşim bana bırakıyor isim olayını ailemden ve eşimin ailesinden karışan yok bu konuda. Diyeceksiniz ki takma umursama zaten umursamıyorum ama insanlar neden başkasının çocuğunun adına bu kadar önem veriyor. O kim oluyor ben anlamıyorum. Bizim millet neden herşeye muhalefet oluyor çok saçma. Daha buna benzer çok kişi söyledi bende dedim senin çocuğun olunca koyarsın kendi çocuğuna.
Takmayın takılacak birşey değil he he deyin geçin,çünkü ömrünüz boyunca o tür insanlar aranızda hep olacak ve konuşacak hiç susmazlar,çocuğun erkek olursa sünnet ne zaman demeye başlarlar düğün yapacak mısın bilmem ne,yada 2.çocuk ne zaman olacak derler 2.çocuğun olur 3.çocuğun ne zaman derler,çocuğun okula başlarsa ona bile karışırlar bu tip insanlar çocukların büyür yine konuşurlar evin yoksa ev al araban yoksa araba al gibi,o yüzden hiç takmayacaksın istediği kadar konuşup dursunlar.Merhaba hanımlar ben 4 aylık hamileyim. Sevdiğim bir abi var iyi biridir ama fazlaca dine düşkün bana "çocuğun ismini ne koyacaksın" dedi bende" ÖzTürkçe isim koymayı düşünüyoruz" dedim. Birden "hayır Kurandan isim koymalısın olmaz öyle şey" dedi.Kaileye almadım bugün başka bir iş arkadaşım benden yaşça büyük dedi ne isim koyacaksınız Bende"bakalım eşimle karar verirsek iki isim olabilir belki bilmiyoruz"dedim. "olmaz iki isim çocuğun aklı karışır" dedi. Zaten eşim bana bırakıyor isim olayını ailemden ve eşimin ailesinden karışan yok bu konuda. Diyeceksiniz ki takma umursama zaten umursamıyorum ama insanlar neden başkasının çocuğunun adına bu kadar önem veriyor. O kim oluyor ben anlamıyorum. Bizim millet neden herşeye muhalefet oluyor çok saçma. Daha buna benzer çok kişi söyledi bende dedim senin çocuğun olunca koyarsın kendi çocuğuna.
Uyuz Olduğum insan türü.Kesinlikle birde eşimi korumaya geçiyorlar isim koymak babanın hakkı diyorlar ki eşim bile önce senin hakkın diyor ben anlamıyorum bu insanları. Birde daha düşünmedik diyorum olurmu şimdiden karar verin diyor. Yada öneride bulunuyor hala devam ediyorlar.
niye açıklama yapıyorsunMerhaba hanımlar ben 4 aylık hamileyim. Sevdiğim bir abi var iyi biridir ama fazlaca dine düşkün bana "çocuğun ismini ne koyacaksın" dedi bende" ÖzTürkçe isim koymayı düşünüyoruz" dedim. Birden "hayır Kurandan isim koymalısın olmaz öyle şey" dedi.Kaileye almadım bugün başka bir iş arkadaşım benden yaşça büyük dedi ne isim koyacaksınız Bende"bakalım eşimle karar verirsek iki isim olabilir belki bilmiyoruz"dedim. "olmaz iki isim çocuğun aklı karışır" dedi. Zaten eşim bana bırakıyor isim olayını ailemden ve eşimin ailesinden karışan yok bu konuda. Diyeceksiniz ki takma umursama zaten umursamıyorum ama insanlar neden başkasının çocuğunun adına bu kadar önem veriyor. O kim oluyor ben anlamıyorum. Bizim millet neden herşeye muhalefet oluyor çok saçma. Daha buna benzer çok kişi söyledi bende dedim senin çocuğun olunca koyarsın kendi çocuğuna.
Daha karar vermedik hayırlısı ile bir kucağımıza gelsin diyip detaya girmeyin. Detay verdikçe muhabbete davet gibi oluyor maalesef bu da bir ilginç.Merhaba hanımlar ben 4 aylık hamileyim. Sevdiğim bir abi var iyi biridir ama fazlaca dine düşkün bana "çocuğun ismini ne koyacaksın" dedi bende" ÖzTürkçe isim koymayı düşünüyoruz" dedim. Birden "hayır Kurandan isim koymalısın olmaz öyle şey" dedi.Kaileye almadım bugün başka bir iş arkadaşım benden yaşça büyük dedi ne isim koyacaksınız Bende"bakalım eşimle karar verirsek iki isim olabilir belki bilmiyoruz"dedim. "olmaz iki isim çocuğun aklı karışır" dedi. Zaten eşim bana bırakıyor isim olayını ailemden ve eşimin ailesinden karışan yok bu konuda. Diyeceksiniz ki takma umursama zaten umursamıyorum ama insanlar neden başkasının çocuğunun adına bu kadar önem veriyor. O kim oluyor ben anlamıyorum. Bizim millet neden herşeye muhalefet oluyor çok saçma. Daha buna benzer çok kişi söyledi bende dedim senin çocuğun olunca koyarsın kendi çocuğuna.
Bizde iki tane koyduk ama sadece bir tanesi ile hitap ediyoruz, ikincisini söylediklerinde uyarıyorum ben ama içimde de bir pişmanlık varYalnız 2 isim konusunda haklı olabilir. Benim 2 ismim var,kizkardesimin ve teyze kizlarimin da 2 tane. Akli karışır degil de,kaderi zorlayici olabilir. Neden derseniz biz hepimiz birer enerjiyiz evrende sizde biliyorsunuz ki,isimlerimiz de harflerden olustugu icin her harfin bir enerjisi var. Bu isim surekli söylenecek bir cocuga birisi ahmet digeri mete diye seslense ( bu isimler nerden geldi aklima bilmiyorum da :) ) cocukta kisilik bölünmesi olabilir. Ornek veriyorum ahmet isminin anlamini bilmiyorum da agirbasli bir anlama geliyorsa mete de duygusal bir anlama geliyorsa karmasa yasayabilir ic dunyasinda. Suan sallladim tabi isimleri.
Yani bu hususta dogru söylemiş ama size karismasi akil vermesi hos degil ona ne yani isterseniz 5 tane koyarsaniz isterseniz yabanci isim koyarsaniz bizim millet herseye salca olmayi sever ama iyi niyetli soylemisse cokta takmamak lazim yani .
2 isim olunca cok fazla harf olabiliyor hir haf zenginligi temsil ederken oteki harf uzuntuyu temsil ediyorsa zor. Boyle seylere inanir misiniz bilmem ama ben enerjiye cok inanırım. Benim ismimin anlamini cok tasiyorum ben yani cuk diye oturmus desem yeridir. Resmen kisiligimle butunlesmis yani belkide ismim baska olsaydi karakterim daha baska olabilirdi diye düşünüyorum bazen
Merhaba hanımlar ben 4 aylık hamileyim. Sevdiğim bir abi var iyi biridir ama fazlaca dine düşkün bana "çocuğun ismini ne koyacaksın" dedi bende" ÖzTürkçe isim koymayı düşünüyoruz" dedim. Birden "hayır Kurandan isim koymalısın olmaz öyle şey" dedi.Kaileye almadım bugün başka bir iş arkadaşım benden yaşça büyük dedi ne isim koyacaksınız Bende"bakalım eşimle karar verirsek iki isim olabilir belki bilmiyoruz"dedim. "olmaz iki isim çocuğun aklı karışır" dedi. Zaten eşim bana bırakıyor isim olayını ailemden ve eşimin ailesinden karışan yok bu konuda. Diyeceksiniz ki takma umursama zaten umursamıyorum ama insanlar neden başkasının çocuğunun adına bu kadar önem veriyor. O kim oluyor ben anlamıyorum. Bizim millet neden herşeye muhalefet oluyor çok saçma. Daha buna benzer çok kişi söyledi bende dedim senin çocuğun olunca koyarsın kendi çocuğuna.
Yapma canim yaaaa. Neyse pisman olma. Yaptiklarina degil de,yapamadiklarin icin pisman ol. Olan olmus. neden uyarıyorsunuz siz anlasamadiniz diyemi 2 isim koydunuz esinle? Hani o birini istedi sen otekini oylemi olduBizde iki tane koyduk ama sadece bir tanesi ile hitap ediyoruz, ikincisini söylediklerinde uyarıyorum ben ama içimde de bir pişmanlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?