- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.202
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
biz göz doktoruna görünmesine ne dersin belki adam miyopSon günlerde çok açıldı bu konu.. Benim ki biraz daha farklı.. Ben eşimi cok seven çok büyüklük aşkla evlenmiş bir kadınım.. Yolda otobus te iş yerimde inanın abartmıyorum çok dikkat çeken herkesin gözünün oldugu bir kadınım. Yani özür dileyerek ben degil etrafındakilerin dediğine göre çok çok güzel biriyim..
Eşimi çok seviyorum çok istiyorum çok arzuluyorum ama onda tık yok haftada bir kez sadece... 1.5 yıllık evliyim eşimde 28 yaşında.. Neden bu kadar az yapıyoruz yeter artık dedim bugune kadar hep konustum çünkü en son konuşmayla bana küstü çok üzgünüm birde bana dedi sen doktora git çok istiyorum de dedi.. Bilmiyorum ne yapım inanın sıkıldım gecelik gitmekten cok bakımlıyım ama bıktım beni görmüyor etrafımda kiler fır fır dönerken benim kocam beni görmüyor...
Haftada bir cinselliğe tık yok diyorsanız burada aylarca dokunulmayan kadınlar var ne yapsın biçareler?Son günlerde çok açıldı bu konu.. Benim ki biraz daha farklı.. Ben eşimi cok seven çok büyüklük aşkla evlenmiş bir kadınım.. Yolda otobus te iş yerimde inanın abartmıyorum çok dikkat çeken herkesin gözünün oldugu bir kadınım. Yani özür dileyerek ben degil etrafındakilerin dediğine göre çok çok güzel biriyim..
Eşimi çok seviyorum çok istiyorum çok arzuluyorum ama onda tık yok haftada bir kez sadece... 1.5 yıllık evliyim eşimde 28 yaşında.. Neden bu kadar az yapıyoruz yeter artık dedim bugune kadar hep konustum çünkü en son konuşmayla bana küstü çok üzgünüm birde bana dedi sen doktora git çok istiyorum de dedi.. Bilmiyorum ne yapım inanın sıkıldım gecelik gitmekten cok bakımlıyım ama bıktım beni görmüyor etrafımda kiler fır fır dönerken benim kocam beni görmüyor...
Bu adam hep böyle üşengeç duş almaya üşeniyor öuşYoğunmu calisiyor acaba oda cok etkiler
Haftada bir ama şimdi bana küstüNe kadar sürede bir oluyor ?
Dedim benim ihtiyacım yok dediMesir macunu mu deneseniz
Genç çiftler için hafta da 1 normal değil bence .
Etrafinizdaki istisnasiz herkesin sizde gozu var bir tek kocanizin yok demek. Ilginc.
Üşenmiyor...Bu adam hep böyle üşengeç duş almaya üşeniyor öuş
Bu adam hep böyle üşengeç duş almaya üşeniyor öuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?