- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
- Konu Sahibi Dilara55333
-
O konuların açılış tarihine bakın bence.. Artık herşey cok değişti.. Üstelik o zaman biz iki güne bir yapardık
Asıl O doktora görünsün
neden az isteğim var diye
Yanım da cevher var ama ben göremiyorum diye de göz doktoruna da bi gözükü versin
Erkekler neden ilk fırsatta çamuru hep bize atarlar
Asıl O doktora görünsün
neden az isteğim var diye
Yanım da cevher var ama ben göremiyorum diye de göz doktoruna da bi gözükü versin
Erkekler neden ilk fırsatta çamuru hep bize atarlar
O gözler neden kapalı oluyo bende bunu anlamam...şimdi öncelikle güzellikle cinselliğin alakalı olduğunu düşünmüyorum.
nihayetinde ilişki esnasında gözler kapalı oluyo. ha açıkta olabilir tabi ama buseferde dikkat dağınıklığı oluyo.
haftada 1 bence çok az hatta bana göre günde enaz 1 olmalı ama her erkek bünuesi günümüz çalışma şartları, hava kirliliği, hormonlu gıdalar buna pek izin vermiyo.
dikkat ederseniz türk erkeklerinin neredeyse hepsi jinekomasti yani bildiğiniz memişleri var. e bu da orolaktin çok çalışıyo demek buda libidoda düşüş demek.
O zaman bende sana şöyle söyleyeyim. Eşin nasıl ben rahatım sen keyfine bak dediyse bi o kadar yalan söylemiş. Benim evliliğimde de tam tersi durum çünkü. Eşim kilo almaya başladı, hoşuna gitmeyen bi kac huyu var. Ve sürekli istekli birisi. Tüm bunlar beni cinsellikten soğutuyor yavaş yavaş. İnsan ne kadar düşünmek istemese de aklına geliyor. Ona kalırsa benim eşim de inanılmaz yakışıklı. Bunu benim kendi akrabalarim bile söyler. Ama gel gör ki çok güzel olmak veya çok yakışıklı olmak her zaman karşındakini etkilemiyor. Ayrıca bi müddet iki günde bir oluyomus. Belki rutine binmistir ya da ısrar daha da uzaklaştırıyodur.
haftada bir demiştiniz?Tabi ki hep iki güne bir degil bazen 3 bazen hergün
haftada bir demiştiniz?
Hem bi de geçmişte açtığın konulara bakarak evliliğinizin bayağı yıpranmış olduğunu düşündüm ben. Eşim de polis o yüzden biliyorum, meslek cok yıpratıcı. Bi de üzerine evlilikte sıkıntılar olunca bana normal geldi bu durumama eğer imkânınız varsa ikiniz birden bi doktora falan danışabilirsiniz. Şahsen ben kendi adıma söylüyorum. Eğer böyle devam ederse ruh halimiz araştırıp gideceğim. Ayıp değilya yardım almak. Böyle forumdan dert yanmak hiç birimize fayda vermiyor...
Annem hep der, düz murad olmaz diyeZaten benim anlamadığım bu.. Evliliğimiz sorunlu iken cinsel hayatımız harikaydı.. Biz evliligimzii düzelttik çok iyiyiz cok şükür ama suan bu dert cıktı
rutine binmiştirEskiden nasıldı demişti biri..
Şuan hep haftada bir
Zaten benim anlamadığım bu.. Evliliğimiz sorunlu iken cinsel hayatımız harikaydı.. Biz evliligimzii düzelttik çok iyiyiz cok şükür ama suan bu dert cıktı
Zaman alıyo bazı şeylerin kendini belli etmesi. Yaşadığım için anlayabiliyorum ben. Biz de cooook sorunlar yaşadık. Anlatıp uzatmak istemiyorum ama yorulduğumu ve soğukluk girdiğini yeni yeni hissediyorum. Sorsan da muhtemelen anlatmaz. Bende hamilelige bağlıyorum şu an. Tek çözüm terapi bence. Yoksa mesirle kırmızı gecelikle olacak iş değil bu. Bazı şeyleri kafada halletmek gerekli.
rutine binmiştir
adam streslidir
işi ağır mı?
borcu var mı?
kafasına taktığı ettiği bi konu?
Asla gelmez twrapiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?