- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Ayni durum bizde de boyle bi kere 17 gun oldu kardes gbi uyuduk kavga cikardim konusmadim kac gun biraz duzeldiSon günlerde çok açıldı bu konu.. Benim ki biraz daha farklı.. Ben eşimi cok seven çok büyüklük aşkla evlenmiş bir kadınım.. Yolda otobus te iş yerimde inanın abartmıyorum çok dikkat çeken herkesin gözünün oldugu bir kadınım. Yani özür dileyerek ben degil etrafındakilerin dediğine göre çok çok güzel biriyim..
Eşimi çok seviyorum çok istiyorum çok arzuluyorum ama onda tık yok haftada bir kez sadece... 1.5 yıllık evliyim eşimde 28 yaşında.. Neden bu kadar az yapıyoruz yeter artık dedim bugune kadar hep konustum çünkü en son konuşmayla bana küstü çok üzgünüm birde bana dedi sen doktora git çok istiyorum de dedi.. Bilmiyorum ne yapım inanın sıkıldım gecelik gitmekten cok bakımlıyım ama bıktım beni görmüyor etrafımda kiler fır fır dönerken benim kocam beni görmüyor...
Duş almaya üşenen adam için sık zevişme zulum olur.önce zeviş sonra duş yorar üşengeç adamı:)Bu adam hep böyle üşengeç duş almaya üşeniyor öuş
Ayni durum bizde de boyle bi kere 17 gun oldu kardes gbi uyuduk kavga cikardim konusmadim kac gun biraz duzeldi
Ayyy ayy son zamanlarda ne cok acildi bu konular.herkes de bir isteksizlik nedense..
Yahu bi insani rahat birakin ya herkes illa cinsellige düskün olacak diye bir sey yok bunu anlayin artik.
Adam istemiyorsa bitmistir.napsin simdi zorla mi yapsin yani ?
Bende cinsellige düşkün bir insan degilim mesela bana kalsa 15 gün bile olmasa umrumda degil.cünkü istek yok napim simdi.ayni sekilde esinizde napsin zorla mi yapsin birseyleri.
Insani bunaltmamak gerek.ben böyle düşünüyorum
Ama adam hic sana dokunmamazlik yapmiyor degil ki.O zaman evlenmesin bana yazık degilmi
Haftada bir cok ideal daha fazlasini nasil isteyebiliyirsunuz ya demekki istek boyle birsey
Bakimli ve ilgi ceken birimisiniz yoksa resimdeki konunuz ve kiloluyum diye actiginiz konulardaki gibimisiniz?
Belki şuan kendinizi toplayip çekiduzen vermissinizdir fiziken ama esiniz size soylemesede bu donemdeki halinizden etkilenmis olabilir
Birde esinizle surekli tartistiginizi anlasamadiginizi yazmissiniz belkide kavgalar sogukluk getiriyordur araniza.
Eki Görüntüle 1709208
O konuların açılış tarihine bakın bence.. Artık herşey cok değişti.. Üstelik o zaman biz iki güne bir yapardık
Ayrıca oraya yazdığınız 69 dan daha zayıfım boyum 169Bakimli ve ilgi ceken birimisiniz yoksa resimdeki konunuz ve kiloluyum diye actiginiz konulardaki gibimisiniz?
Belki şuan kendinizi toplayip çekiduzen vermissinizdir fiziken ama esiniz size soylemesede bu donemdeki halinizden etkilenmis olabilir
Birde esinizle surekli tartistiginizi anlasamadiginizi yazmissiniz belkide kavgalar sogukluk getiriyordur araniza.
Eki Görüntüle 1709208
Nişanlıyken de böyle hevessiz miydi eşiniz?
Demek ki duş almak nefsinin bile önüne geçiyor adamın.
Yani burada güzellik solda sıfır kalıyor.
Haftada kaç olmalı diye bir kriter yok önemli olan iki tarafında istemesi.
Bakimli ve ilgi ceken birimisiniz yoksa resimdeki konunuz ve kiloluyum diye actiginiz konulardaki gibimisiniz?
Eki Görüntüle 1709208
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?