Bizimde sorun isteksizlik

Ayni durum bizde de boyle bi kere 17 gun oldu kardes gbi uyuduk kavga cikardim konusmadim kac gun biraz duzeldi

Ayyy ayy son zamanlarda ne cok acildi bu konular.herkes de bir isteksizlik nedense..
Yahu bi insani rahat birakin ya herkes illa cinsellige düskün olacak diye bir sey yok bunu anlayin artik.
Adam istemiyorsa bitmistir.napsin simdi zorla mi yapsin yani ?
Bende cinsellige düşkün bir insan degilim mesela bana kalsa 15 gün bile olmasa umrumda degil.cünkü istek yok napim simdi.ayni sekilde esinizde napsin zorla mi yapsin birseyleri.
Insani bunaltmamak gerek.ben böyle düşünüyorum

O zaman evlenmesin bana yazık degilmi

Bakimli ve ilgi ceken birimisiniz yoksa resimdeki konunuz ve kiloluyum diye actiginiz konulardaki gibimisiniz?
Belki şuan kendinizi toplayip çekiduzen vermissinizdir fiziken ama esiniz size soylemesede bu donemdeki halinizden etkilenmis olabilir
Birde esinizle surekli tartistiginizi anlasamadiginizi yazmissiniz belkide kavgalar sogukluk getiriyordur araniza.

Konu başlığına istinaden ; yolda , otobüste, iş yerimde ... diye başlayınca cümleye, sonu başka bitecek diye sandım.

Öncelikle güzellikle alakalı bir konu değil.. Bu yönden düşünürseniz bir yere varamazsınız.

Hani dediniz ya , burada onlarca böyle konu açıldı diye. Evet açıldı ve bir çözümü yok.

Doktor ve gıda önermişsiniz. Konuşmuşsunuz . Ee baskı da yapmışsınız.
Olmuyorsa olmuyordur.

haftada bir gayet normal birde cinselliğin çok güzel olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum öyle olsaydı çok güzel olduğunuzu yazmışsınız hergün olurdu

O konuların açılış tarihine bakın bence.. Artık herşey cok değişti.. Üstelik o zaman biz iki güne bir yapardık

Nişanlıyken de böyle hevessiz miydi eşiniz?
Demek ki duş almak nefsinin bile önüne geçiyor adamın.
Yani burada güzellik solda sıfır kalıyor.
Haftada kaç olmalı diye bir kriter yok önemli olan iki tarafında istemesi.

Ayrıca oraya yazdığınız 69 dan daha zayıfım boyum 169

şimdi öncelikle güzellikle cinselliğin alakalı olduğunu düşünmüyorum.

nihayetinde ilişki esnasında gözler kapalı oluyo. ha açıkta olabilir tabi ama buseferde dikkat dağınıklığı oluyo.

haftada 1 bence çok az hatta bana göre günde enaz 1 olmalı ama her erkek bünuesi günümüz çalışma şartları, hava kirliliği, hormonlu gıdalar buna pek izin vermiyo.

dikkat ederseniz türk erkeklerinin neredeyse hepsi jinekomasti yani bildiğiniz memişleri var. e bu da orolaktin çok çalışıyo demek buda libidoda düşüş demek.

Nişanlıyken şartlardan dolayı ayda bir ke yan yana gelir 3 gün falan takılırdık ve akşamları iyiydik

Asıl O doktora görünsün
neden az isteğim var diye
Yanım da cevher var ama ben göremiyorum diye de göz doktoruna da bi gözükü versin

Erkekler neden ilk fırsatta çamuru hep bize atarlar

Çok yerinde bir tespit olmuş.

Konu sahibi, madem siz böyleyken eşiniz ilgiliydi, o zaman yine böyle olun. Belki böyle seviyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…