Bizimde sorun isteksizlik

Konu Sahibi bence bi uzman dan destek al sen
Valla ciddi söylüyorum.
85 kilo kadının kendini muhteşem güzellikte sanmasi kendini bu a ciddi ciddi inandirmasi sizofreni belirtisi bence.

Valla ciddi söylüyorum.
85 kilo kadının kendini muhteşem güzellikte sanmasi kendini bu a ciddi ciddi inandirmasi sizofreni belirtisi bence.
Valla ciddi söylüyorum.

Bana göre de insanın öz annesi ile görünmemesi hatta annesinin görüştüğü insanlar la bile görüşmemek istemesi şizofreni belirtisidir hanfendi..

NOT= 85 kg degilim ayça kaya diyeti ile hızla ve sağlıkla zayıfladım.. Ki 105 kg olsamda özgüvenim sizi ilgilendirmez

Valla ciddi söylüyorum.
Kadın vardır 50 kilo ile mutsuzdur kadın vardır 85 kilo ile mutludur yasam enerjisi yuksektir,çevresine hep iyi enerji yayar ,konu sahibiyle bu denli atismanizi çok yersiz buldum yapıcı olmak lazım yıkıcı değil..

Evet çok enerjim yüksek cilveliyim belki ondan haftada bir az geliyor :))))) en yakın arkadaşım 47 kilo ve benim enerjime hayran kendisi ayda bir yaparmış ve durumdan çok memnun.. Bunun kiloyla alakası yok ama işte lafı baska yere çekmek amaçları... Üstelik zayıfladım dememe rağmen

benimde enerjim yüksek ondan mı acaba:)) mesela ben gece oturan biriyim eşim morning person dediklerinden sabahın köründe enerjik oluyor biz bu bakımdan düzene oturtamadık, akşamları yorgun oluyor bazen. ben bunu bile takıyorum. yeni oluşumuzdan herhalde libidomuzu düşürecek şeyler mi yesek

Bence de :=) benim eşimde çok yogun çalışıyor ya hasta ya yorgun.. İlk bir yıl daha sıktı şimdi bazen haftada bir bazen 5 güne bazen... Çok uzanıyor ama ben yinede istekli oluyorum.. Siz ne kadar lık evlisinz

yok bizim sıklık bakımından bir sorun yok ama benim sürekli ilgi alaka isteyen hallerim var bizim 3 ay oldu.

Valla ciddi söylüyorum.
Bence 85 kilo bir kadının kendini muhteşem güzellikte hissetmesi müthiş bir şey. Keşke hepimiz bunu başarabilsek. Acaba başaramadağımızdan mıdır konu sahibini bu kadar yermek??? Kadının kendisini bu kadar güzel hissetmesi bazı kişileri neden bu kadar rahatsız etti hiç anlayamadım ???

Evlenmeden önce daha kilo idin ve daha iyiydi cinsel performansı, öyle mi, o zaman adam yatağı dolduran kadın istiyo demek ki

Eski konularına baktım yanlış anlama bel altı vurmak değil amacım, türlü kıskançlık problemleri, sorunlar, hakaretler var konularında, belki de sebep budur, yani hiçbir zaman öyle ateşli bir çift olmamışsınız, en azından evliyken

Sen yanlıs anladın galiba.. O zaman sorunlarımız vardı ama haftada 3 ten asagı olmazdı :) şimdi sorunları kapattık bu basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…