Bizimde sorun isteksizlik

Bence sıklık olsa alışkanlık artar istek arkadan gelebilir.
Yani önceden alıştırma gibi...
Ya da saçmaladım.
Ama zor bir durum.
Umarım çözersiniz.

Aynen canım bende aynı fikirdeyim mesela ben çok güzül biri değilim fiziğimde idare eder göbekliyim hafif ama ben itiraz etmesem her gün olabilir adam çok etkileniyo benden mesela ben kesinlikle sexi bi gecelik giyipte o geceyi boş geçirdiğimi bilmem o yüzden gayet hanım hanımcık pijamalarımı giyip yatarım bu işin güzellikle alakası yok

kesinlikle güzellikle seksi çamaşırlarla alakası yok. ten uyumu dedikleri şey bu olsa gerek

gerçekten yaa önceden kadınlar istemezmiş bu erkeklere ne oldu böyle:)

Geçen gün zafer mutlu( psikolog) dedi ki" Sağlık Bakanlığının araştırması gerek ne yiyip ne içiyorsak artık erkeklerde isteksizlik problemi tavan yaptı. Son yıllarda Danışmanlığa isteksizlik yüzünden gelenlerde patlama var"

ay arkadaşlar herkes de şişman kadın da güzeldir güzellikle alakası yok filan demiş ama bence biraz züğürt tesellisi bu ne yazık ki. Gayet de görünüşle ilgisi var bu işin. Şişman olup tavırlarıyla, giyimiyle çekici olabilen, yatakta şahane performans sergileyen kadınlar illa ki vardır ama bu bi elin parmaklarını geçmez. 85 kilo boyunuz için çok fazla. Siz kendinizi güzel hissediyor olabilirsiniz, giyinip süslenince dışarıda ki insanlar için de ilk bakışta hoş gözükebilirsiniz ama insan her gün gördüğü bir beden de ister istemez kusurları görmeye başlar. Kusursuz tabiki olamazsınız ama partnerinizin de göz zevkine hitap etmek için çaba harcamanız şart bence. Ben şahsen kendi adıma göbekli, her tarafı vıcık vıcık yağ içinde, en ufak harekette ter içinde nefes nefese kalan bi adamla ne kadar aşık da olsam sevişmek istemezdım sanırım.

Yok canım gecelik falan giyince bizde uyumayız :) ama benim derdim ben degil onun gelmesi

Ben burda derdimi sıkıntımı paylaşıyorum ne yapabilirim diyorum insanlar kalkmış kilom hakkında yorum yapıyor ben evlendiğimde günden beri kiloluyum ve bu kadar sıkıntı olmadı dha daha sıktı.. Şuan zayıflıyorm o kilonun cok dha altındayım.. Lütfen kırıcı olmayın.. İnsanların saglık sorunları sizin agıznıza düşmedi

mağdur edebiyatı yapmayın lütfen. Sanki kanser filansınız. Kilo problemi tamamen sizin sorumluluğunuzda olan bi sorun. Kendi ellerinizle kendi sağlığınızı bozup sonra sağlık sorunları sizin ağzınıza düşmedi filan demeniz çok yersiz. sıkıntınızı söylüyorsunuz biz de çözüm olarak zayıflayın diyoruz işte. Çünkü gayet tabi çözümü kilonuzda da olabilecek bir sorun. Başlarda herkes yeni bi vücuda karşı heyecan duyar kusurları çok fazla görmez. Çok normal yani eşinizin her ne olursa olsun başlarda istekli olması. zamanla rahatsız etmeye başlamış olabilir görüntünüz eşinizi. Bütün suçu ona atıp durmaktan vazgeçin yani. Biraz siz de çaba harcayın

Belki vermemi engelleyen baska hastalığım var bilip bilmeden nasıl bu sekilde yorum yapabilirsin.. dilerim birgün saglık sorunlarınız yüzünden kilo almaz ve bazı seyleri anlamak zorunda kalmazsın

İnşallah düzelir sağlık ve huzurla yaşarsınız ..
Eşinizin haftada bir banyo yapması isteksizliğe sebep olabilir.Ziraa soğuk bir duş isteği arttırır...
Sizin gibi hoş ve çok güzel bir hanım efendiyi nasıl haftada bir arzular...Kör mü bu adam..
Ayrıca hiç kilolu falan değilsiniz biz ona hafif balık etli diyelim ....

Belki vermemi engelleyen baska hastalığım var bilip bilmeden nasıl bu sekilde yorum yapabilirsin.. dilerim birgün saglık sorunlarınız yüzünden kilo almaz ve bazı seyleri anlamak zorunda kalmazsın
siz eşinize karşı o zaman benim günahım ne evlenmeseydi diyecek kadar acımasız olabiliyorusunuz ya. Belki onun da bi sağlık problemi var. Hem siz niye evlendiniz eşinize yazık değil mi onun da hakkı değil mi fit bi kadınla olmak. Ayrıca kilo problemi olduğu için sağlık problemi olur insanların, sağlık problemi olduğu için kilo almazlar. Bunlar tamamen bahane şekerim var tiroidim var pcos um var filan. Bunların hepsi zaten kilolarınız. onlar yüzünden kilo almıyorsunuz yani

Of he he.. Şimdi sana oturup nedenini anlatamıcM sadece Allah basına vwrsşm

Of he he.. Şimdi sana oturup nedenini anlatamıcM sadece Allah basına vwrsşm
ya sebebi her ne olursa olsun sonuçta senin de eşinle cinsel hayatını olumsuz etkileyecek bir problemin var sonuç olarak. Ama gelmiş burda bencilce madem isteksiz evlenmeseydi filan diye eşini harcıyorsun. Kaldı ki adam zaten normal sayılabilecek bir performans gösteriyor. Eşiniz de gidip erkek forumlarına konu açsa eşimin fazla kiloları var bütün cinsel isteğimi öldürdü ancak bir yıldır idare ediyorum ama artık hiç canım istemiyor yaklaşmak diye hoşunuza gider mi? Çok bencilce yaptığınız. Eşiniz sizi cinsel olarak tatmin etmekten sorumlu bi makine değil onun da istekleri tercihleri olabilir bu konuda, evlilik de cinsellikten ibaret değil.

Krizantem sinirimi bozuyorsun...Balık etli dünya güzeli...
Kimseye beddua etme ..Döner dolaşır seni bulur...

Konu sahibinin bencilce yorum yaptıgıni düşünmüyorum...eşiyle onun durumunu karşılastirmışsiniz ayrıca...' belki eşiniz de sizin kilolarinizdan dolayı sogumuştur ' diyerekten...sonuçta eşi kilolu birini istemeseydi kızla evlenmezdi ama konu sahibi, eşinin, cinsellikte aktif biri olmadığını evlenmeden önce bilemezdi...belki de bilseydi evlenmezdi....

Ha ayrıca siz kilolu olmanız durumunda belki kendinize güveninizi kaybedebilirsiniz ama demek ki o cok kendine güveniyo...balık etli olup da yüzü cok güzel olan bayanlar var...bakınız kim kardasian...ben cok begenmesem de kadının milyonlarca hayranı var...demek ki zevkler ve renkler tartışılmaz...

Ha ayrıca konu sahibini korudum diye sanmayın ki ben kiloluyum ...36 bedenim...ama ben de mesela cok zayıf kadınları begenmiyorum güzel de bulmuyorum...herkesin beğenisi farklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…