- 12 Kasım 2018
- 3.495
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi inessa armand
Allah ımmm öncelikle sabır sabır sabırlar versin size..Boğazım düğüm düğüm. Annemle son mutlu olduğumuz gün, geçen sene bugün. Doğum sancılarım başlamıştı, ben yanımda eşimi bile değil, annemi istemiştim. Hayatımda ilk defa annemi ne kadar çok sevdiğimi derinden hissetmiştim. Annem belime, sırtıma masaj yapıyordu, saçlarımı okşuyordu, elimi tutuyordu. Bana güç veriyordu.
Doğumdan sonra kendimi çok mutsuz hissettim. Hayatım değişmişti tamamen, artık hiçbirşey eskisi gibi olamayacaktı ve ben çok acı çekiyordum.
Annem yanımdaydı ama hastalığı hızla ilerliyordu, biz bilmiyorduk. Dayanılmaz bel boyun ağrıları, dayanılmaz bir halsizlik... Bana yardım ediyordu ama esas onun yardıma ihtiyacı varmış, bilemedim...
Hazırladığı güzel kahvaltı sofralarında uykusuzluk, yorgunluk ve sıkıntıyla, 5 karış suratla oturduğum için öyle pişmanım ki şu an.
Geçen sene bugünden sonra 43 acıyla dolu gün.
İnkar, korku, kabullenememe, itiraz, öfke, sinir bozukluğu dolu 43 gün.
Bugün annemle hatırladığım en son mutlu gün.
Bunları gözyaşlarıyla yazıyorum, boğazımda bir düğümle yazıyorum. Derdimi kimseyle konuşamıyorum, herkes güçlü olmamı bekliyor.
Ben annem öldüğünden beri dökemediğim gözyaşlarımı bugün döküyorum. Bugün bitince sanki annem tamamen gidecek. Geçen sene bugüne kadar hep güzel hatıralarımız vardı. Sanki bugün bitince hepsi gidecek...
Yarın kızımın doğum günü. Ama ben bugünü ve yarını hep anneme hasretle mi hatırlayacağım?
Ben annemi çok özledim. Çok çok özledim. O kadar yalnızım ki. O yokken o kadar çaresizim ki.
Bunları sadece kendime bir not olsun diye yazmak istedim, güzel annemi anmak istedim. Kardeşime acısını hatırlatmamak için söyleyemediklerimi buraya yazmak istedim.
Annemi çok özledim... benim en büyük derdim, acım, yalnızlığım, çaresizliğim, öfkem işte bu.. Anne seni çok özledim.
gani gani rahmet etsin rabbim anacağınıza..
merhameti ile sarıp sarmalasın dilerim..
babam için sizinle aynı duyguları yaşıyorum

271 gün olmuş bizden aniden yok olup gidişi..
aklı yitirmemek elde değil..
inanç olmazsa kafayı yemek üzereyim..
çoğu zaman var bir yerde babam var hissi ile kalmaya çalışıyorum..
yokluğunu gerçekten hissettiğimde dayanamıyorum içim sıkılıyor ruhumun nefes alamadığını yüreğimin darlanıp darlanıp durduğunu anlatamam ben de

acının tarifi yok ve ateş gerçekten düştüğü yeri yakıyor..
bu ölüm çok zalım çok

dediğim gibi inancımız belimizi büküyor..
diyecek gerçekten söz yok..
maalesef artık ne yaparsak yapalım yoklar ve maalesef hayat devam ediyor..
inanın gülüşler, inanın hayata dair ne varsa hepsi eksik hepsi yarım kaldı..
sizi o kadar iyi anlıyorum ki

babanız hayatta mı bilmiyorum ama ben anneme yaslandım daha çok..
kimseye karsi guclu gorunmek zorunda degilsiniz.... sadece bebeginize karsi....cunku o da size muhtac
o bakımdan hep diyorum ki..
anne baba evlat kardeş yani aile...
ne olursa olsun evet hepimiz insanız öfkemiz de olabiliyor..
kus içini ama kin tutuma dön sarıl.. çünkü işte böyle bir gün var ki..
ne kadar özlesek ne kadar yalvarsak bir an bile görebilmek için ama yok yok yoklar

ben de babamı çok özledim Allah ım çok özledim yaa

ben de ağlayarak yazıyorum gerçekten acı hep taze.. geçmiyor.. bitmiyor..
tesellisi yok bunun

kara bir toprak sen ona o sana bakıyor

sabır versin Rabbim sabır versin..
mekanları cennet bahçesi olsun..