teşekkürler :)
bugün hiç tatlı yemedim :)
ekler ekler ekler..kafamçokkarıştı.
tatlı sevenlerden biride benim ,maalesef
Oyyy... özellikle küççük olanları cokacimcoook
Ben de tutamıyorum boğazımı, ama Ramazan iyi geldi. Az yemeye alıştım. İnş. Ramazandan sonra frenler boşalmaz sempatiksalakcinni
sürekli yiyorsan birden kestiğinde kendini aptal gibi hissedersin. mesela ben bir gün boyunca hiç et yemesem kafamın çalışmadığını doymadığımı hatta başımın döndüğünü falan hissediyorum. o yüzden 3 öğün yiyorsan bir öğün ye 5 tane yiyorsan 2 tane ye giderek azalt.
bende boğazımı tutamıyorum çoğu zaman ama tatlılara karşı değil normal ev yemeklerine karşı ..ama buara iyiyim çok şükür hiç yiyesim gelmio sebebide ramazanda yemeğe yemeğe midem küçüldü galiba yemek yemedikçe iştahın kapanır canım sende aklına geleni yeme uzun süre özellkile bak bu ramazan çk yardımcı olur sana bence bu 1 ay boyunca hiç yeme tatlı bak nasıl göresin bile gelmez
tatlı böyle bişey bağımlılık yapıyor insanda.
ben hamur işi pilav ekmek çok severdim.hala seviyorum gerçi,ve öğünlerimde pilav olmazsa olmazdı.şöyle düşündüm hazır ramazanı da iyi değerlendirmek lazım,bi süre (15-20 gün kadar) hiç yemezsem pilav yeme alışkanlığımı öldürücem.ve ramazan gireli yemiyorum o kadar sevdiğim pilavı şimdi ne kadar aç olursam olayım canm hiç istemiyor.şuan oruç tutuyorsan şeker yeme isteğini bastıramayabilirsin akşamları,ama ramazandan sonra buna dikkat edersen sen de çok kolay vazgeçebilirsin.
bu tarifi bisküvisiz yapsanız daha iyi olur diyet olduğuna bakmayın ondada muazzam kalori var.canım forumda okumustum arkadaslardan biri şöyle bi tatlı yapıyormus.bir kilo sütü bi bardak irmikle kaynatıp içine tatlandırıcı atıyormus sonrada diyet bisküvi dizdiği borcamın üstüne döküp soğutup yiyormus.bence iyi bi alternatif olabilir.
bende zamanında 20 kilo vermiş birisi olarak şunu önericem;
tatlı yeme isteğini yok edemezsin,
veya ekmek yeme isteğini, veya bi başka kalorili yiyecek...
hiçbirini yeme isteğini yok edemezsin,
önce bunu kabullenmen gerek, yemek istesen bile yemeyeceksin...
ben kilo verdiğim dönemlerde canımın çok çektiği halde yemek yiyenlerin yanına oturur onları izlerdim... ama tek lokma dahi almazdım... onların yanında dururdum ki yemek istesem de yemeden durabilme yeteneğim artsın...
yani demem o ki;
aç kalmayı kabulleneceksin önce, sonra diğer taktikleri uygulayacaksın :)
evet cnm biz aileden gelen alışkanlık gereği doğduğumdan beri çayı şekersiz içeriz.
hatta dişleri sarartıyor diye 700 liraya bleaching yaptırıp o kadar para yeniden boşa gitmesin diye 3 yıl önce bıraktım çayı ve kahveyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?