- 4 Şubat 2019
- 4.214
- 9.023
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
-
Öpüşüyoruz adam tıraş diyor, ders diyor, ya da şap şap oyuna çeviriyor yani ateşli öpüşme oluyor sana emzik emme. Ama hep böyle yüzde 99.Ben neye kızdığını anlamadım
Öpüşüyoruz adam tıraş diyor, ders diyor, ya da şap şap oyuna çeviriyor yani ateşli öpüşme oluyor sana emzik emme. Ama hep böyle yüzde 99.
Ya çünkü elle tutulur bir sorun yok gibi duruyor. Adam mükemmel eş ama böyle işteİlişkinizden beklediğiniz bu değilse
Neden birliktesiniz
Neden bu denli kendinizi zorluyor ve boğacak dereceye getiriyorsunuz ?
Hayır yok gayet çatır çatır sevişebiliyor. Ne süre sıkıntısı var ne sertleşme. Ha ama diyabet hastası belki onun bir etkisi vardır. İnanın ki hastalığı da kontrolüm altında ve iyi gidiyor. Buna bağlı bir sorunu yok ama belki moduna yansıyordur bilmiyorumHaa hep böyleyse evet biraz acayip
Cinsel problemleri mi var acaba?
Ya çünkü elle tutulur bir sorun yok gibi duruyor. Adam mükemmel eş ama böyle işte
Haklisin benim esimde ayni bu sekikde beni cok bunaltiyo her dakka cocuk gbi yapisyo bana sapsap öpyo bu akyorm darakiyorm bi romantikce duzgunce yanyana yatamiyoruz yani bnce bu kisilkle alaki demekki biz byle syleri sevmiyoruzMerhaba hanımlar
Erkek arkadaşımla evlenme yolundayız ailemle tanıştı, ailelerimiz tanıştı. Söz nişan ve hemen hemen nikah tarihimiz belirlendi ve o çok mutlu ama ben çok korkuyorum.
6-7 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben araştırma görevlisiyim bir yandan da ders dönemim devam ediyor. Her gün okula 2 saat gidiyorum 2 saat geliyorum. Eve gelince ona ilgi göstermek için elimden geleni yapıyorum. Mesela 8de gelip 10a kadar onla vakit geçiriyorum çünkü 10da uyuyor daha sonra ders çalışıyorum 3e kadar ve sabah onunla birlikte kalkıyorum 6.30 7 gibi.
Benimle çok ilgili ama sanki küçük çocuğunu ya da annesini sever gibi. Benim istediğim böyle sevilmek değil sevgilisi gibi sevsin istiyorum. Yani tutku, heyecan falan eksik gibi geliyor oysaki birlikte yaşamaya başlamadan evvel vardı bunlar. Ama tabi bunu ona söylediğimde inkar ediyor.
Benim evlilikten beklediğim bu değil. Çok korkuyorum böyle bir hayat istemem. Ve sürekli benim derslerimi bahane ediyor. Öpüşüyoruz mesela bana hadi derse diyor. Ya da cuklata cuklata öpüyor çocuk gibi sinir oluyorum. Bunların hepsini ona söyledim. Bana verdiği cevap her öpüşmenin sonu cinselliğe bağlanacak diye bir şey yok. Çok kırıldım buna hem de şaşırdım. O günden sonra hep o yaklaştı ve değişmiş gibiydi ama 2 hafta sonra yine her şey eskisi gibi oldu.
Az önce öptüm onu bi tıraş olayım da yatalım dedi ben de uykum yok ben uykum gelene kadar okuma yapacağım diye bıraktım gittim onu. O sırada mutfakta yarın için sefer taslarını hazırladım melül melül izledi beni ama içimde anlamlandıramadığım bir öfke vardı yüz vermedim. Gitti yattı. Hep iyi geceler öpücüğü veririm gidip öpeyim dedim uyumuş 10 sn içinde. Hep böyle ben şuan ağlıyorum kafama taktım ders mers hak getire. Ama o uyuyo
Benim mi psikolojim bozuk abartıyor muyum
Aynen öyle. Ya yanağım mosmor emiklenmekten ama böyle şehvetli öpücük falan sanmayın 3 yaşındaki çocuk gibi.Haklisin benim esimde ayni bu sekikde beni cok bunaltiyo her dakka cocuk gbi yapisyo bana sapsap öpyo bu akyorm darakiyorm bi romantikce duzgunce yanyana yatamiyoruz yani bnce bu kisilkle alaki demekki biz byle syleri sevmiyoruz
Sevişme sıklıgınız nasıl? Yani sizin için tatmin edici ise konusulup halledilir gbi geldi bana.Hayır yok gayet çatır çatır sevişebiliyor. Ne süre sıkıntısı var ne sertleşme. Ha ama diyabet hastası belki onun bir etkisi vardır. İnanın ki hastalığı da kontrolüm altında ve iyi gidiyor. Buna bağlı bir sorunu yok ama belki moduna yansıyordur bilmiyorum
vaa cnm aynen benm esim yanagi falanda gecti artk afedersn heryermi emiyo ama sevisme gbi degl bebek emer gbi hasta galiba yazk sasrdm napcamiAynen öyle. Ya yanağım mosmor emiklenmekten ama böyle şehvetli öpücük falan sanmayın 3 yaşındaki çocuk gibi.
Bi arkadas evlilik boyle bisey demis ama ben 15 senelik evliyim hic boyle hissetmedim konu sahibi acaba aranizda heyecan ve tutku azaldi mi ben ne zaman yanassam esime sonu cinsellik olmasada heyecanlaniriz ikimizde bence evlilik kararinizi gözden gecirin
Sıklıkta bir sorun yok en kötü 3 günde 1 oluyor. Ama başlatan genelde ben olurum. Ve konuşuldu bir süre iyi gidiyor sonra aynı.Sevişme sıklıgınız nasıl? Yani sizin için tatmin edici ise konusulup halledilir gbi geldi bana.
Amın teşekkür ederimMaşAllah demek istedim
Aynen benimde göbeğimden tut bacağıma kadar kan oturdu. Emzik muamelesi görüyorum. Bide böyle hırpalayarak sevmesi var ağzımı burnumu koparıyor çocuk sever gibiivaa cnm aynen benm esim yanagi falanda gecti artk afedersn heryermi emiyo ama sevisme gbi degl bebek emer gbi hasta galiba yazk sasrdm napcami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?