Boğuluyorum yardım edin

Sev Karakter olarak da tutkuları olmayan, biraz tekdüze yasayan biri mi acaba

Aynen benimde göbeğimden tut bacağıma kadar kan oturdu. Emzik muamelesi görüyorum. Bide böyle hırpalayarak sevmesi var ağzımı burnumu koparıyor çocuk sever gibii
E simdiden rahatszsan ilerde napcan iyce gicik kaparsin bn sna diyim iyi dusun huy duzelmyo ilerde gecer die sanma gecmz dahada artar seviyosan katlan ama sevgi de bi zamandn snra bitiyo bunuda bil hayrlsi artk

Bunun dışında her şeyi mükemmel değilmiş ki
Öyle demişsin ya
Adam bencil
Ben o konunu hatırlıyorum
Yani ben iki üç uğraşmaya yanaşmıyorum, sen böyle idare et seksi diyor

Bunun dışında her şeyi mükemmel değilmiş ki
Öyle demişsin ya
Adam bencil
Ben o konunu hatırlıyorum
Yani ben iki üç uğraşmaya yanaşmıyorum, sen böyle idare et seksi diyor
Ya işte bi bu cinsellik meselesi problem aramızda.
Adam uğraşınca da olmuyor gerçi o da ayrı mesele. İyice kanıksadım çünkü bu durumu.

Genel olarak evet. Bi hız tutkusu var bide pubg
Evli değilim acıkcası evlilik rutini de nasıldır yorum yapamıyorum (korkularınıza istinaden söyledim) nişanlınızı biraz daha heyecanlandırabilecek aktiviteler içine girmeyi mi deneseniz? Cinsel anlamda demiyorum bunu sadece. Sevdiği bir film olabilir, yeni bir oyun ya da gözlerini baglayın onun için yaptığınız yemeğin tadına batırın içindekileri bulsun gbi gbi seyler. Tamamen salladım su an. Belki o da sizin cabanıza karsılık daha tutkulu Bi skala tutturabilir. Gerci bana kalırsa bu bir karakter kolay kolay değişmiyor bu Tarz seyler ama denemeye değer.

bn sni anlyorm tutku istyosn heycan istyosn ask istyosn bakisla dokunmayla bile farkli duygu hissetmek istyosn ama sizinki snki akraba ilisksne donmus modda
Çok iyi iki ev arkadaşı. Ha anlatınca da kimse derdimi anlamıyor çünkü sorunumuz yok gibi duruyor. Hatta idol çift falanız çevremiz için

Sorun nisanlinda değil. Aşk, sevgi, evlilik sadece cinsellikten ibaret değil. Elbette cinsellik olmazsa olmazı ama şevkat, koruma, düşünme de olmazsa olmazlardan. Yani her öpüşme sevişmeyle sonlanmaz gerçek bir ilişkide. O dediğin sadece sırf cinsellik beklentili birlikteliklerde olur. Bence sen sınavlar falan derken baya bi stres olmuşsun çatacak yer arıyorsun.

Hiç birine yanaşmıyor evden zorla çıkarırım. Onda da arabayla gezmek ister yürüyerek asla. Film izleriz genelde onun sevdiği tarz vurdulu kırdılı... Hep ben çaba gösterip kendi derslerimden vs fedakarlık edip karşılığında 10da yatan bir adam görünce ruhen boğuluyorum

Ya evet. Sadakat vs zaten olması gereken şeyler ekstra bir şey değil ki zaten

Çok iyi iki ev arkadaşı. Ha anlatınca da kimse derdimi anlamıyor çünkü sorunumuz yok gibi duruyor. Hatta idol çift falanız çevremiz için
Sen onu sevyosn ama aslnda o sevgide degil aliskanlik olms baglilk var ama bak ilerdr karsna snin istedgn gbi bri ciksa diyelmki olduya biri sni cok etkiledi kafan cok karscak blkide yanlis bi yola yonlenceksin olmz deme bu insanlik hali bilemezsn oyuzden bnde sn iyi dusun oyle karar ver ask evlilgide zor gerci bu devrde kimseyede guven olmyo erkeklern cogu serefsz ama bu cocuk sni sevyo bnce snde iyi dusun ya bu seklde gcecek bir hayat yada yeni frkli bi hayat ama gelen belkide bndan iyi blkide iyi olmycak yasamadn bilemezsn

Tabiki her şey cinsellik değil. Ben gece yarısı eğer uyuduysam kalkıp şekerini ölçerim ya düşerse diye.. Yediğine içtiğine ilacına insülinine kadar kontrol ederim. Benim elim hep üstünde ama ben annesi değilim ki, ya da küçük kızı. Ben sadece kadın olarak da sevilmek istiyorum

Benim eski erkek arkadasım böle idi. (ben kendisinin sıkıcı oldugunu düşünüyorum) Aramızda yas farkı vardı ona baglıyoedum ama huyu suyu böle imiş ayrılınca anladım bunu. Uzun süre aynı düzende yasadı ise size ve sizli bir yasama adapte olması da zor aslına bakarsanız. Zaman vermek de gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…