Boğuluyorum yardım edin

Okuyunca kocamla ben aklima geldi..bende ona her opusmede bisey olmaz diyorum icimden sadece sarilmak yada opmek geldi diyorum bence sevgilinz hakli insan sevdgni sadece cinsellik icin opmez cinsellik sevgi ask heyecan gosterisi degildir

Sunuda soylemeden gecemicem evlenmeden evvel bi takim seyler yasaninca malesef o heyecan nikahla birlikte hic kalmicak

Bugün kadınsı cool ciddi bi şekilde girdim eve. Kocam soğuk durduğumu zannedip o da soğuk davrandı ahhahahha ortada bi sebep yokken kadınsı olcam diye soğuk davranıyoruz
Yok bizim tarzımız minnoş tospik tarz napalım

Ben ben de eve gidip naaaaber minnoşş deyip yanağından makas alcam bakalım napcakk

Ben hiçbir şeye takmasam onda uyumasına takabilirim Nolur uyuma canım sıkılıyor der dururum :)

Ben sizi önceki konunuzdan biliyorum siz orgazm olmadığınız/olamadığınız için takmışsınız adama ki bence çok haklısınız o ayrı. O yüzden gözünün üstünde kaşının olması bile kabahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…