- 4 Şubat 2019
- 4.218
- 9.028
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
-
Üslup derken beni sevme üslubu. Ya afedersiniz açık olacak ama yatakta bile adam bebek tonuyla konuşuyor. Patişlerini yirim falan yani halbuki ne yapıyoruz oradaNasıl bir üslup bekliyorsunuz ki?Yazdığiniz mesajdaki üslubu bana kötü görunmedi
Üslup derken beni sevme üslubu. Ya afedersiniz açık olacak ama yatakta bile adam bebek tonuyla konuşuyor. Patişlerini yirim falan yani halbuki ne yapıyoruz orada
Bazen olsa yüzde 99Benimkide bazen şirinleşir yatakta, ne o niye yumuşadın derim kendine gelir o zaman benimde hiç hoşuma gitmez.
Sevgiden yana şüphem yok zaten.Ya ben sizin sevgilinize benziyorum sanırım :/ Karakter olarak falan... Anlattığınız kadarıyla.
Aynı şekilde sevgilim de sitemli oluyor bazen bu konularda. Ama, benim de karakterim böyle. Ben de ona uzun uzun açıklamıştım. Hatta geçen gün yine aynı muhabbet oldu, biraz yakındı.
Sevgiliniz hep mi böyleydi? Yoksa son zamanlarda mı böyle olmaya başladı?
Kendimden söylersem, insan alıştığı için böyle davranabiliyor yani daha rahat, öpüşürken hadi tıraş olayım demek ya da “hadi dersine” vs. Sevgiyle alakası yok bence, seviyordur. Ama artık daha rahattır.
Sevgiden yana şüphem yok zaten.
Birlikte yaşamaya başlamadan evvel böyle değildi
Gözlemledim 2 hafta değişiyor sonra aynı. Bide aşkta taktik, strateji yapmak da çok yorucu. İçimden geldiği gibi davranmak istiyorum.Heh bence kesinlikle alışmadan :) Geçen sevgilim de “ilk başlarda böyle değildin” dedi cinsellik konularından dolayı. Sizinkine benzer durumlar vardı.
Ağlayıp üzülmeyin, evlenince de muhtemelen böyle devam eder. Biraz uzak dursanız mesafeli nasıl davranır acaba? Yani siz başlatıyormuşsunuz ya biraz kendinizi çekseniz de gözlemleseniz? Davranışları değişebilir belki.
Şekeri kontrol altında ve performasından sıkıntı yokŞeker hastalığı cinsel isteği etkiler diye biliyorum .
Hayır yok gayet çatır çatır sevişebiliyor. Ne süre sıkıntısı var ne sertleşme. Ha ama diyabet hastası belki onun bir etkisi vardır. İnanın ki hastalığı da kontrolüm altında ve iyi gidiyor. Buna bağlı bir sorunu yok ama belki moduna yansıyordur
O rahatı battığı yerden çıkar canım
Erkek milleti işte ya; evlenene kadar heyecanlı istekli görünürler, evlenince 70 yaşındaki emekli amcalara bağlarlarMerhaba hanımlar
Erkek arkadaşımla evlenme yolundayız ailemle tanıştı, ailelerimiz tanıştı. Söz nişan ve hemen hemen nikah tarihimiz belirlendi ve o çok mutlu ama ben çok korkuyorum.
6-7 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben araştırma görevlisiyim bir yandan da ders dönemim devam ediyor. Her gün okula 2 saat gidiyorum 2 saat geliyorum. Eve gelince ona ilgi göstermek için elimden geleni yapıyorum. Mesela 8de gelip 10a kadar onla vakit geçiriyorum çünkü 10da uyuyor daha sonra ders çalışıyorum 3e kadar ve sabah onunla birlikte kalkıyorum 6.30 7 gibi.
Benimle çok ilgili ama sanki küçük çocuğunu ya da annesini sever gibi. Benim istediğim böyle sevilmek değil sevgilisi gibi sevsin istiyorum. Yani tutku, heyecan falan eksik gibi geliyor oysaki birlikte yaşamaya başlamadan evvel vardı bunlar. Ama tabi bunu ona söylediğimde inkar ediyor.
Benim evlilikten beklediğim bu değil. Çok korkuyorum böyle bir hayat istemem. Ve sürekli benim derslerimi bahane ediyor. Öpüşüyoruz mesela bana hadi derse diyor. Ya da cuklata cuklata öpüyor çocuk gibi sinir oluyorum. Bunların hepsini ona söyledim. Bana verdiği cevap her öpüşmenin sonu cinselliğe bağlanacak diye bir şey yok. Çok kırıldım buna hem de şaşırdım. O günden sonra hep o yaklaştı ve değişmiş gibiydi ama 2 hafta sonra yine her şey eskisi gibi oldu.
Az önce öpüşüyorduk bi tıraş olayım da yatalım dedi ben de uykum yok ben uykum gelene kadar okuma yapacağım diye bıraktım gittim onu. O sırada mutfakta yarın için sefer taslarını hazırladım melül melül izledi beni ama içimde anlamlandıramadığım bir öfke vardı yüz vermedim. Gitti yattı. Hep iyi geceler öpücüğü veririm gidip öpeyim dedim uyumuş 10 sn içinde. Hep böyle ben şuan ağlıyorum kafama taktım ders mers hak getire. Ama o uyuyo
Benim mi psikolojim bozuk abartıyor muyum
Ya da evlilikten mi korktum acaba ben0
Tam büyütüyorsunuz diyecektim ki şu mesajınızı görünce dumur oldum. Yani en şehvetli anlarda bile o tonu koruyabiliyor mu?Üslup derken beni sevme üslubu. Ya afedersiniz açık olacak ama yatakta bile adam bebek tonuyla konuşuyor. Patişlerini yirim falan yani halbuki ne yapıyoruz orada
Sana şunu net olarak söyleyebilirim cinsellik giderek azalıyor en başında boyleyse çocuk falan olunca beklentilerini hiç karşılamaya bilirMerhaba hanımlar
Erkek arkadaşımla evlenme yolundayız ailemle tanıştı, ailelerimiz tanıştı. Söz nişan ve hemen hemen nikah tarihimiz belirlendi ve o çok mutlu ama ben çok korkuyorum.
6-7 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben araştırma görevlisiyim bir yandan da ders dönemim devam ediyor. Her gün okula 2 saat gidiyorum 2 saat geliyorum. Eve gelince ona ilgi göstermek için elimden geleni yapıyorum. Mesela 8de gelip 10a kadar onla vakit geçiriyorum çünkü 10da uyuyor daha sonra ders çalışıyorum 3e kadar ve sabah onunla birlikte kalkıyorum 6.30 7 gibi.
Benimle çok ilgili ama sanki küçük çocuğunu ya da annesini sever gibi. Benim istediğim böyle sevilmek değil sevgilisi gibi sevsin istiyorum. Yani tutku, heyecan falan eksik gibi geliyor oysaki birlikte yaşamaya başlamadan evvel vardı bunlar. Ama tabi bunu ona söylediğimde inkar ediyor.
Benim evlilikten beklediğim bu değil. Çok korkuyorum böyle bir hayat istemem. Ve sürekli benim derslerimi bahane ediyor. Öpüşüyoruz mesela bana hadi derse diyor. Ya da cuklata cuklata öpüyor çocuk gibi sinir oluyorum. Bunların hepsini ona söyledim. Bana verdiği cevap her öpüşmenin sonu cinselliğe bağlanacak diye bir şey yok. Çok kırıldım buna hem de şaşırdım. O günden sonra hep o yaklaştı ve değişmiş gibiydi ama 2 hafta sonra yine her şey eskisi gibi oldu.
Az önce öpüşüyorduk bi tıraş olayım da yatalım dedi ben de uykum yok ben uykum gelene kadar okuma yapacağım diye bıraktım gittim onu. O sırada mutfakta yarın için sefer taslarını hazırladım melül melül izledi beni ama içimde anlamlandıramadığım bir öfke vardı yüz vermedim. Gitti yattı. Hep iyi geceler öpücüğü veririm gidip öpeyim dedim uyumuş 10 sn içinde. Hep böyle ben şuan ağlıyorum kafama taktım ders mers hak getire. Ama o uyuyo
Benim mi psikolojim bozuk abartıyor muyum
Ya da evlilikten mi korktum acaba ben0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?