Boğuluyorum yardım edin

Nasıl bir üslup bekliyorsunuz ki? Yazdığiniz mesajdaki üslubu bana kötü görunmedi
Üslup derken beni sevme üslubu. Ya afedersiniz açık olacak ama yatakta bile adam bebek tonuyla konuşuyor. Patişlerini yirim falan yani halbuki ne yapıyoruz orada

Üslup derken beni sevme üslubu. Ya afedersiniz açık olacak ama yatakta bile adam bebek tonuyla konuşuyor. Patişlerini yirim falan yani halbuki ne yapıyoruz orada

Benimkide bazen şirinleşir yatakta, ne o niye yumuşadın derim kendine gelir o zaman benimde hiç hoşuma gitmez.

Ya ben sizin sevgilinize benziyorum sanırım :/ Karakter olarak falan... Anlattığınız kadarıyla.

Aynı şekilde sevgilim de sitemli oluyor bazen bu konularda. Ama, benim de karakterim böyle. Ben de ona uzun uzun açıklamıştım. Hatta geçen gün yine aynı muhabbet oldu, biraz yakındı.

Sevgiliniz hep mi böyleydi? Yoksa son zamanlarda mı böyle olmaya başladı?

Kendimden söylersem, insan alıştığı için böyle davranabiliyor yani daha rahat, öpüşürken hadi tıraş olayım demek ya da “hadi dersine” vs. Sevgiyle alakası yok bence, seviyordur. Ama artık daha rahattır.

Sevgiden yana şüphem yok zaten.

Birlikte yaşamaya başlamadan evvel böyle değildi

Sevgiden yana şüphem yok zaten.

Birlikte yaşamaya başlamadan evvel böyle değildi

Heh bence kesinlikle alışmadan :) Geçen sevgilim de “ilk başlarda böyle değildin” dedi cinsellik konularından dolayı. Sizinkine benzer durumlar vardı.

Ağlayıp üzülmeyin, evlenince de muhtemelen böyle devam eder. Biraz uzak dursanız mesafeli nasıl davranır acaba? Yani siz başlatıyormuşsunuz ya biraz kendinizi çekseniz de gözlemleseniz? Davranışları değişebilir belki.

Gözlemledim 2 hafta değişiyor sonra aynı. Bide aşkta taktik, strateji yapmak da çok yorucu. İçimden geldiği gibi davranmak istiyorum.

Ben de evlenmeden önce Behlül ile Bihter gibi mum ışığı yemekleri gecelik giyip üstüme şarap kadehi elimde yatağıma gideceğim sanıyordum. TV karşısında öpüşerek film İzleyip sonra sevişeceğiz sanırdım,ancak ben üşüyorum diyorum eşim çoraplarımı pijamanın üstüne çekip küçük bir kız çocuğu ısıtır gibi sarılıyor ısındın mı sevgilim ısındın mı diyip duruyor. Hatta daha ileri gidip sana tek parça uyku tulumu gibi zıbın mı alsak dedi çok üşüyorsun diye.. diyeceğim o ki her erkek böyle evlilik böyle ya da aynı evde yaşamak sürekli romantik bir adam olmasını bekleyemezsin ki ... Evlilik hiç de kötü değil ama

Erkek milleti işte ya; evlenene kadar heyecanlı istekli görünürler, evlenince 70 yaşındaki emekli amcalara bağlarlar siz bir de çocuk eklenmiş halini görün konu sahibi, evlere şenlik

Evlilik tam da böyle bişey tutku heyecan bitiyor. Sorumluluk geçim derdi iş stresi yorgunluk ömür boyu olmaz ki zatwn belli bir süreden sonra kendinde aramıyorsun

Tam büyütüyorsunuz diyecektim ki şu mesajınızı görünce dumur oldum. Yani en şehvetli anlarda bile o tonu koruyabiliyor mu?

Sana şunu net olarak söyleyebilirim cinsellik giderek azalıyor en başında boyleyse çocuk falan olunca beklentilerini hiç karşılamaya bilir

Burda hep yazarım
Eşim de beni bebek gibi seviyor malesef
Konuşuyorum anlamıyor
Seni sevme şeklime bile takıyırsun diyor
Mesela bacaklarımı seviyor
Ne tatlı bacakları vAr kuzumun diyor
Pijamamı yukarı sıyırmıs oluyor mesela
Kapa kapa üşümesin diyor kapatıyor hemen

Göbeğimi seviyor göbüşün çok tatlı diyor :)

Evlenmekten niye korkuyorsunuz ? Zaten evli gibi yaşıyorsunuz hicbir heyecan kalmaması normal. Bu kadar birlikte yaşayıp baskasiyla evlilik postu gorursek sasirmam.
Heyecan tutku evlilikte bitiyor bizde evliyiz ama devam ediyor diyen de dogru konusmuyor.
Ayni evin icine girerek zaten evli bir hayat sürüyor gibisiniz bir şeyler bitmis olabilir. Nisanliniz da tavuk misali 10 da yatılır mi ya :) allahtan ders calisiyorsun bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…